Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyandıktan sonra bile yorgun olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi oksijensiz solunum kaslara yeterli oksijen gitmemesi sonucu laktik asit fermantasyonu başlaması falan filan okuduk bizde biyoloji biliyorum ne oldugunu.bunun için illa spor yapmak gerekmiyor,ortamdaki oksijen azsa da oluyor.
Mesaj tarihi:
hacı ben hakkaten bozdum düzeni. 5 te yatip 3 te falan kalkiyorum. Bunu 1 gun yatmayip mi düzelticez yoksa erken uyumaya kasmak mi lazim o gun. Gerçi 3 te uyanmisim 12 de 1 de nereye geliyo uyku
Mesaj tarihi:
Dynun said:

hacı ben hakkaten bozdum düzeni. 5 te yatip 3 te falan kalkiyorum. Bunu 1 gun yatmayip mi düzelticez yoksa erken uyumaya kasmak mi lazim o gun. Gerçi 3 te uyanmisim 12 de 1 de nereye geliyo uyku

abi 1 gün uyumayıp düzeltmeyi denedim ben,düzelttim de nitekim 2 gün sonra 1 bölüm dizi izliyip yatarım derken saat 4 de uyudum yine eski haline döndü.erken yatmaya kasıcaksın her türlü yoksa olmuyor.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

bugünlerde uyansam bile ağır yorgun oluyorum, başım çatlıyor, sırtım beni ölduruyor tüm kaslarım tek tek ağrıyo
akşama doğru tekrar uykum geliyor zaten. acı çekiyorum :(

vitamin takviyesi mi yapmak lazım ne lazım ?

Yatağını+yastığını gözden geçir.
Ha birde benim keşfettiğim, temiz havada uyumak. Gece transına geçmeden önce odaya temiz oksijen depolarsa daha az yorulursun.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

Abi son birkaç yılım bu şekilde geçiyor.En iyi düzeltme yolu kendini yor birkaç gün erken uyursun.Bu şekilde devam edersen düzelir.Öyle 1 gün yatmayayımlarla olmuyor ya.Kendini yorman lazım.Ha birde az uyummakta çözüm olabilir ama 5 6 saat uyu.Çok az uyursan da olmaz.
Mesaj tarihi:
Gündüz 11'de dükkana iniyorum, akşam 8'e kadar çalışıyorum. Eve çıkıp yemek falan yiyip tekrar iniyorumi gece 11:30'a kadar boya yapıyorum tek başıma.

UYANDIKTAN SONRA BİLE YORGUNUM LAN =/
  • Yeni Oluştur...