Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyandıktan sonra bile yorgun olmak

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Dynun said:

hacı ben hakkaten bozdum düzeni. 5 te yatip 3 te falan kalkiyorum. Bunu 1 gun yatmayip mi düzelticez yoksa erken uyumaya kasmak mi lazim o gun. Gerçi 3 te uyanmisim 12 de 1 de nereye geliyo uyku

abi 1 gün uyumayıp düzeltmeyi denedim ben,düzelttim de nitekim 2 gün sonra 1 bölüm dizi izliyip yatarım derken saat 4 de uyudum yine eski haline döndü.erken yatmaya kasıcaksın her türlü yoksa olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

bugünlerde uyansam bile ağır yorgun oluyorum, başım çatlıyor, sırtım beni ölduruyor tüm kaslarım tek tek ağrıyo
akşama doğru tekrar uykum geliyor zaten. acı çekiyorum :(

vitamin takviyesi mi yapmak lazım ne lazım ?

Yatağını+yastığını gözden geçir.
Ha birde benim keşfettiğim, temiz havada uyumak. Gece transına geçmeden önce odaya temiz oksijen depolarsa daha az yorulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

hacı ben hakkaten bozdum düzeni. 5 te yatip 3 te falan kalkiyorum. Bunu 1 gun yatmayip mi düzelticez yoksa erken uyumaya kasmak mi lazim o gun. Gerçi 3 te uyanmisim 12 de 1 de nereye geliyo uyku

Abi son birkaç yılım bu şekilde geçiyor.En iyi düzeltme yolu kendini yor birkaç gün erken uyursun.Bu şekilde devam edersen düzelir.Öyle 1 gün yatmayayımlarla olmuyor ya.Kendini yorman lazım.Ha birde az uyummakta çözüm olabilir ama 5 6 saat uyu.Çok az uyursan da olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...