ciksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sen hala oksijensiz solunum mu diyosun pasta tmm bırak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi oksijensiz solunum kaslara yeterli oksijen gitmemesi sonucu laktik asit fermantasyonu başlaması falan filan okuduk bizde biyoloji biliyorum ne oldugunu.bunun için illa spor yapmak gerekmiyor,ortamdaki oksijen azsa da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hacı ben hakkaten bozdum düzeni. 5 te yatip 3 te falan kalkiyorum. Bunu 1 gun yatmayip mi düzelticez yoksa erken uyumaya kasmak mi lazim o gun. Gerçi 3 te uyanmisim 12 de 1 de nereye geliyo uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Dynun said: hacı ben hakkaten bozdum düzeni. 5 te yatip 3 te falan kalkiyorum. Bunu 1 gun yatmayip mi düzelticez yoksa erken uyumaya kasmak mi lazim o gun. Gerçi 3 te uyanmisim 12 de 1 de nereye geliyo uyku abi 1 gün uyumayıp düzeltmeyi denedim ben,düzelttim de nitekim 2 gün sonra 1 bölüm dizi izliyip yatarım derken saat 4 de uyudum yine eski haline döndü.erken yatmaya kasıcaksın her türlü yoksa olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi ben gece12 den sonra uyamıyorum o yüzden sabaha kadar oturup anca uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 uyku düzeni düzeltmek konusunda, sabah kalkmanızı gerektiren bi durum yoksa o düzen gidicek, doğalı olan 5am-2pm'e gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Flassh said: bak yine uykum geldi ya gün içinde oluyorsa narkolepsi de olabilir. norolog ya da psikiyatriste git. yada endokrin önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Flassh said: bugünlerde uyansam bile ağır yorgun oluyorum, başım çatlıyor, sırtım beni ölduruyor tüm kaslarım tek tek ağrıyo akşama doğru tekrar uykum geliyor zaten. acı çekiyorum :( vitamin takviyesi mi yapmak lazım ne lazım ? Yatağını+yastığını gözden geçir. Ha birde benim keşfettiğim, temiz havada uyumak. Gece transına geçmeden önce odaya temiz oksijen depolarsa daha az yorulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Dynun said: hacı ben hakkaten bozdum düzeni. 5 te yatip 3 te falan kalkiyorum. Bunu 1 gun yatmayip mi düzelticez yoksa erken uyumaya kasmak mi lazim o gun. Gerçi 3 te uyanmisim 12 de 1 de nereye geliyo uyku Abi son birkaç yılım bu şekilde geçiyor.En iyi düzeltme yolu kendini yor birkaç gün erken uyursun.Bu şekilde devam edersen düzelir.Öyle 1 gün yatmayayımlarla olmuyor ya.Kendini yorman lazım.Ha birde az uyummakta çözüm olabilir ama 5 6 saat uyu.Çok az uyursan da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mesela şimdi sabah 9 da kalkmam lazım. yeni ayılıyorum ama . yatana kadar 7 olcak gene. oof of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Gündüz 11'de dükkana iniyorum, akşam 8'e kadar çalışıyorum. Eve çıkıp yemek falan yiyip tekrar iniyorumi gece 11:30'a kadar boya yapıyorum tek başıma. UYANDIKTAN SONRA BİLE YORGUNUM LAN =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bu hayat hepimizi yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 oha bu gün çok güzel uyudum lan, 1 haftadır böyle güzel uyuyamıyordum kendime geldim mutluyum lan şuan ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 pati gücü bu olsa gerek. derdini paylaştın auto derman buldun. doktora gitmene gerek kalmadan düzene girer umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar