Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bugünlerde uyansam bile ağır yorgun oluyorum, başım çatlıyor, sırtım beni ölduruyor tüm kaslarım tek tek ağrıyo akşama doğru tekrar uykum geliyor zaten. acı çekiyorum :( vitamin takviyesi mi yapmak lazım ne lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 pharmaton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fitness'a falan gidiyorsan, ya da yakin zamanda duzenli olarak spor yapmaya basladiysan vucudunda laktik asit birikiyor olabilir. oyle degilse benim gibi hava degisikliklerinden etkileniyor olabilirsin. bir tane vermidon ic, vitamini de ilac olarak alma. portakal suyu ic, meyve falan ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vitaminde sadece A,B,C vitaminleri olduğunu sanan anne modeli geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bütün gün oturuyorum abi ne sporu. 1 haftadır bankaya gidicem sırf acı çekmekten gidemiyorum :( bende basıyorum kolayı basıyorum kolayı, kafein azaltıyo biraz başaprısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dasaaa said: vitaminde sadece A,B,C vitaminleri olduğunu sanan anne modeli geldi aklıma. a, b,c kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Stimol diye bir ilaç tavsiye etmişti arkadaş bana ama hiç araştırma şansım olmadı. Doğal şeylerden yapılıyormuş sanırım toz bişi suya katıp içiyorsun. Bir haftadan sonra farkı anlarsın çok iyi falan demişti ama dediğim gibi araştıramadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 uykuda epilepsi diye bişey var bi kontrol ettir derim... Allah korusunda yani yinede bilmekte yarar var daha yeni komşunun oğlunun başına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yorgunluk haricinde şu şikayetlerin de var mı? * Eklem ağrıları * Gözaltında oluşan siyah halkalar * Ağızda acı tat * Bas ağrısı ve basta ağırlık hissi * Görmede bulanıklık * Baş dönmesi * Hazımsızlık ve iştahsızlık * Yorgunluk ve stres * Sol kolda ve kalp üzerinde hissedilen ağrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 -Crawler- said: Yorgunluk haricinde şu şikayetlerin de var mı? * Eklem ağrıları var * Gözaltında oluşan siyah halkalar // morluk mu yani? o da var * Ağızda acı tat var * Bas ağrısı ve basta ağırlık hissi var * Görmede bulanıklık az var * Baş dönmesi * Hazımsızlık ve iştahsızlık * Yorgunluk ve stres var * Sol kolda ve kalp üzerinde hissedilen ağrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 OHA!! ITS LUPUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fikssmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 uyandıktan sonra yorgun oluosan en büyük sebeplerinden biri, burnundaki kemik eğrili ve burun boşlukları küçüklügü nedeniyle geced uyurken beynine yeterince oksijen gitmiyo ve gün boyu halsiz oluyorsun bence KBB ye bir görün. belirtileri çok sık bademciklerin şişmesi ( gece burundan alınmayan nefes ağınzdan alınmaya çalışılır ve merhaba farenjit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 -Crawler- said: Yorgunluk haricinde şu şikayetlerin de var mı? * Eklem ağrıları * Gözaltında oluşan siyah halkalar * Ağızda acı tat * Bas ağrısı ve basta ağırlık hissi * Görmede bulanıklık * Baş dönmesi * Hazımsızlık ve iştahsızlık * Yorgunluk ve stres * Sol kolda ve kalp üzerinde hissedilen ağrı eger var diyorsaniz acibadem hastahanemize hosgeldiniz ! 700 personeli, 450 odasi, 12 laboratuvarli hastahanemizde yok yok ! eger bu belirtilerden hepsine sahipseniz sizi eli bos gondermiyoruz, bir de guzel mikiyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lan bide uyanınca burnum tıkanmış oluyor zor nefes alıyom :( kesin ölücem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 muhtemelen gereğinden fazla uyuysoun ondan oluyo uyku süreni azlatmayı dene biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Flassh said: bugünlerde uyansam bile ağır yorgun oluyorum, başım çatlıyor, sırtım beni ölduruyor tüm kaslarım tek tek ağrıyo akşama doğru tekrar uykum geliyor zaten. acı çekiyorum :( vitamin takviyesi mi yapmak lazım ne lazım ? o kadar ciddiyse bi doktora görün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 -Crawler- said: Yorgunluk haricinde şu şikayetlerin de var mı? * Eklem ağrıları * Gözaltında oluşan siyah halkalar * Ağızda acı tat * Bas ağrısı ve basta ağırlık hissi * Görmede bulanıklık * Baş dönmesi * Hazımsızlık ve iştahsızlık * Yorgunluk ve stres * Sol kolda ve kalp üzerinde hissedilen ağrı ölcem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Flassh said: lan bide uyanınca burnum tıkanmış oluyor zor nefes alıyom :( kesin ölücem :( olursen senin imzanda yazanlari ailene soyleriz abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Şimdi korkutmayayım seni ama, acilen bir dahiliye uzmanına gidip hemogram, sedimantasyon, LDH, karaciğer testleri yaptır (ALT vs ) muhtemelen birşey çıkmaz ama kesin yaptır genede için rahatlar birşey olmadığını görünce ekleme: kolesterol'ede baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 demir eksikligi de yorgunluk yapar durmadan, uyanamazsin falan. git bi doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 said: * Gözaltında oluşan siyah halkalar * Ağızda acı tat * Bas ağrısı ve basta ağırlık hissi * Görmede bulanıklık * Baş dönmesi * Hazımsızlık ve iştahsızlık * Yorgunluk ve stres * Uykusuzluk * Sol kolda ve kalp üzerinde hissedilen ağrılar Sıraladıklarım kolesterol fazlalığı belirtileriydi. Muhtemelen çok yağlı besleniyorsunuz. Kırmızı et fazla tüketiyorsunuz. Kilolu olmanıza gerek yok normal kilo da olan kişilerde de olabiliyor. Kan tahlili yaptırıp kolesterol değerlerinize bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 uyandıktan sonra yorgunluk hmmmmmmmm düşünemiyorum şu an adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 güzel ve kaliteli beslenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yorgun uyanıyorsanız uykunuzu tam alamıyorsunuz. Mesela çok rüya görür müsünüz? Çünkü rüyalar beyni oyalar. Hayatınızda fazla stres var mı? Bunları kendinize sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gordugum ruyaların 7 sanıyeden uzun olduguna dair 3 bin tl sine iddiaya girerim. arkadaş film çekiyorum resmen. sabaha kadar sürdüğüne eminim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar