Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar topladım, çalışmadı.yardım lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçi her şey takılı demişsin ama ekran kartına giden güç kablolarını bi kere daha kontrol etsene.

bi de o kasayla gelen psu çok iyi değil. üzerinde 600watt yazdığına bakma.
Mesaj tarihi:
İşlemcinin ayakları sokete mi giriyo yoksa soketteki ince ayaklar işlemciyle temas mı ediyo bilmiyorum da, eğer 2. dediğimdeki gibiyse soketin içindeki iğneleri kırmadığından emin misin?
Mesaj tarihi:
benjani said:

o minik vidalardan kaç tane olması lazım.2 tane çıkmıştı, o yüzden takmadım bak.2 taneyi takarsam diğer vidalar oturmaz sanki gibi takmadım.

Kasadan bu iş için sadece 2 vida çıktıysa anakartın oturacağı yere gerekli yükseltileri zaten yapmışlar demektir, o 2 vida abzürt bir anakart tipi (ITX falan ne bileyim) takarsan gerekecektir sadece, uyarlamak için. Problemin orada olduğunu sanmıyorum, kısa devre yapan kart genelde hiç açılmaz ve kalıcı hasar alır zaten.
Mesaj tarihi:
abi caps vermeden donanım sorununu çözemeyiz. capsi ver bakalım kablolar yerinde mi, detaylı 10 tane fotograf koysan anlarız.

buradan bakınca ram gibi gözüküyor. bip bip ötmesi lazım ama pc speakerın. anakart uzerindeki an-off-reset-spkr baglantılarını yanlış yapmış olabilirsin. cift sıra 8 pin vardır anakart üzerinde, bazılarını ters takınca sıkıntı yaratabiliyor.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Kasadan bu iş için sadece 2 vida çıktıysa anakartın oturacağı yere gerekli yükseltileri zaten yapmışlar demektir

aynen böyle

birazdan vatan'a götürcem pc yi
Mesaj tarihi:
sen baktın mı benim dediğime? 6970 te 2 tane güç kablosu olcaktı yanlış hatırlamıyorsam. onlarda sorun yok dimi?

bi de o kasadan çıkan power thermaltake'in hangis serisinden ?
Mesaj tarihi:
ram

ne zaman yeni bir sistem toplasam hiç ilk açılışta açılmadı hep ram veya ramlerini çıkarıp tekrar takmak veya başka slota geçirmek zorunda kaldım :((((((((((((((((((((((
  • Yeni Oluştur...