narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 "hii çok ayıp napmış teoman" öle diye yaklaşan herkesin bi yabancı şarkı sözlerini düşünmeye devam ediorum ..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: narin, 15 Haziran 2004 20:36 tarihinde demiş ki: "hii çok ayıp napmış teoman" öle diye yaklaşan herkesin bi yabancı şarkı sözlerini düşünmeye devam ediorum .. Abi 5 gün kaldı ama sen bence bi türkçe ye göz gezdir :P[signature][hline]MSN = [email protected][i] Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer Raistlin Majere. Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 saa ne..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bikaç gün içinde teoman'ın topuğuna sıkılabilme ihtimali %60[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: ShekiLChoCuq, 14 Haziran 2004 22:14 tarihinde demiş ki: :D sapık teo ahaha koptum :p.[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nQx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Norton_Antor, 15 Haziran 2004 11:50 tarihinde demiş ki: ilköğretim cinsellik dersi için hazırlanana videolarda fon müziği olarak kullanılsın bu Bende buna koptum.[signature][hline]nbl lcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kasıklarımda diyo Ak bu ne yaw:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yabancı şarkılardaki küfülere bişey diyen yok türkçe olunca herhes ayaklanıyor sonra filmlerde sansür geldi diye ağlarsınız[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Teomanla Haydar Dümenin bir akrabalığı varmı?[signature][hline]Canbaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bi mizah dergisinde görmüştüm. bİlmemne eyledi bacaklarımdan, binlerce namütevellid evlatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 teomanın saç şekline bitiyorum zaten kuaför ü kimse gidip mesleği bırakmasını teklif edicem :) üstünede para vericem.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yabanci sarkilardaki küfürlere zaten birsey diyen yok ki teoman sarkisinda küfür etmio,haa onayliyor muyuz benceeeeee onaylamioruz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yabancı şarkıdaki küfür ne alakadır teomanın şarkısında küfür olmasıyla anlamıyorum ? çoğu insan yabancı şarkıyı ritmleri , müziği için dinler sözüünü genelde çok fanatik demiyimde çok sevenleri bilir ki küfüründe bi anlamı olur o şarkılarda genelde (yo madafaka şarkılarından bahsetmiyorum bu tip şarkıları dinleyen adam hiç söze bakmaz işte) teomanın şarkısında hiç bi anlamı yok direk erotik olsun diye rezil bi şarkı nedir ki ?[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 rtük biraz geç de olsa bu parçanın klibinin tüm kanallarda gösterilmesini yasakladı:) teoman abaza kaldı sanırım. böyle bir şarkı ile sapık kızları toplamayı planlıyor.malum karizmatik olmak için çabalamak gerekiyor değil mi? sdfsdf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 welcome[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bu şarkıdan nefret ediyorum ama teomanın bazı şarkılarını severim Klipte otururuken sorun yok ta ayağa kalkınca bütün karizma yerle bir oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yaw istediğini yazar adam, söler. siz istemezseniz dinlemezsiniz. hem cinsellik ayıp değil gizlidir(daha öncede söylediğim gibi). o gizlemek istemediyse gizlemez. kimse de karışamaz. yobaz mısınız nesiniz:( *sinirlenir*[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Proxa, 12 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: yabancı şarkılardaki küfülere bişey diyen yok türkçe olunca herhes ayaklanıyor sonra filmlerde sansür geldi diye ağlarsınız +999999[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Olurmu ya bizim kültürümüz farklı yabancıların kültürü farklı onlar şarkılarında küfür ediyor die bizde şarkılarımızda küfürmü edicez onumu demek istiosun?Madem öyle kültürümüzü kökten atalım sonrada amerikan kültürünü benimseyelim herkeş yankee olsun.LoL[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... büyük sanat dostları Rocco, Jenna Jameson, Gina Wild, Jhon Holmes Cık cık cık. Hey dostum, Devon'u nası unutursun. Kadındaki sanat Etnoğrafya müzesinde bilem yok.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bence sözler kötü değil, güzel. Ama parçayı hiç dinlemedim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 boktan olmasinin yaninda igrenc yani osarki[signature][hline][b]Master Yoda'dan inciler - Be may with you force the - danger in are you great - Too you are anakin young, must to learn you things have many [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hayranlarından özür dilierek sölüorumki konserlerinde falan gördüü her kızın üstüne atlıan yaş falan dinlemien 1adam zaten kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar