bravecik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ya bu nası bi şarkıdır Vücuduna eğildim öptüm dudaklarından Saç telin vücudumdan küvete aktığında içindeyim İçimdesin, anladım aşk kanımda kasıklarımda Güneşleyim eriyor balmumum Sapır sapır dökük kanallarım Aksın bacaklarından oluk oluk Milyonlarca doğmayacak çocuklarım Bu şarkı mı oluo şimdi bu ne ya başkası okusa bunu şarkı oldugunu bilmese sana tip tip bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 e sen de her yerde yazma o zaman *!tip tip bakar* şaka bi yana gayet erotik olmuş, arada bi bu da lazım boşweeer[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 :D sapık teo[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 süper anlatmış adam ne var gayet güzel.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi resmen erotik ya ne biliyim yani küçük çocuklar da dinnicek bunu annamazlar belki ama yinede işte öle yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Valla bu şarkıyı çıkıpta programlarda falan söylüyor medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum kendisini ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ohaaaaaaaaaaa falan oldum yani.son cümle hele.dalga geçmiş resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Tam teomana ve onun gibi kaliteleri sanatçılarımıza yakışan bir şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 *!tip tip bakar*[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 allah insanı abaza bırakmasın (bkz. natural jedi)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 manyak bu adam..[signature][hline]A.W.A.C.S Airborne Warning And Control System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bilmiyorum Ne Dİyim Burası Hala Türkiye Demi ??[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ooof sanat herşeye açık ya adamı sevmiosan dinlemzsin sanat için soyunuluo da neden böle şarkı yazılamıo[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... büyük sanat dostları Rocco, Jenna Jameson, Gina Wild, Jhon Holmes[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 E adam naapsın doğa, mevsim, istanbul üçgeninde üretcek bişi bulamayınca insan anatomisine kaymış. Hastasıyım sözlerinin sanat fışkırıyo her yerinden bu kadar güzel anlatılamaz insanın yapısı... Dermişim. Yazık başka bişi diyemiyorum cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 teoman zırvaladı[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ilköğretim cinsellik dersi için hazırlanana videolarda fon müziği olarak kullanılsın bu.tabi öyle bi video hazırlanıyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: büyük sanat dostları Rocco, Jenna Jameson, Gina Wild, Jhon Holmes ehhehu kesinlikle +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya bence bu düş değil direk duş şarkısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 en azından bunun sözleri diğer zorlama bunalım parçalarından daha doğal güzelmiş. yok kartanesiymiş de düşmüş azına yüzüne falan.. biraz dikkat edilirse direkt hatunlara oynuyo zaten adam, ben entelim kimse annamıyo gibin bunalımlı tiplemeler, ben radikalim açık saçık konuşabiliyorum gibi salaklıklar.. bu herif 16-25 yaş arası hatunlardan ii para kazanacak izliorz ailecek.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bende aynını düşündüm rahan geçen bi programda adamı izleyince tamamen trip yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ben ce şarkının sözleri iyi ama teo kötü![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... büyük sanat dostları Rocco, Jenna Jameson, Gina Wild, Jhon Holmes Rocco bir tanedir gerçekten :) Jill Kelly, Kobe Tai, Asia Carrera, Nikki Tayler.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Infernal_Reborn, 14 Haziran 2004 22:47 tarihinde demiş ki: allah insanı abaza bırakmasın (bkz. natural jedi) kendine gel biraz.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bu herif varya Deniz Akkaya ile birlikte olduktan sonra böle oldu şarkıyı yazarken onu düşünmüyosa şerefsizim :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar