Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2011 - 2012

mokoko

Öne çıkan mesajlar

önemli galibiyet ama fenerbahçenin şu oynadığı basketbol hiç güven vermiyor, zaten bence kadro olarak efesten de galatasaray'dan da kötüler. yabancılarda sorun var direkt; ukic niye böyle anlamadım geçen seneki halinden eser yok, jerrels kesinlikle güvenilebilecek bir oyuncu değil, jasikevicius olsaymış su kadroda baya iş yaparmış bildiğin guard yok, sefaloshanın savunma katkısı müthiş biraz da hücum katkısı verebilse harika olur, gist'i çözemedim ben tam ne iyi ne kötü, daha iyisi bulunamaz mıymış, o şüpheli. bogdanovicte yavaş yavaş ısınıyor gibi ama takımın da ona yardımcı olması lazım(istediği pozisyonları yaratma vs.) pota altında ciddi sıkıntı çekiyorlar oğuzla,kayayla euroleaguede nereye kadar türkiye ligi eyvallahta. emir'e zaten diyecek söz yok şu takımda 1 numaralı adam desek yeridir.
Sosyal ağlarda paylaş

of kazanmışız maçı zorda olsa. yolda olduğumdan izleyemedim 1. çeyrekten sorasını. neyse son çeyrek eski savunma performasımıza gelmişizde almışız maçı. bence şu anda takımda en büyük 2 sorun pota altı ve ukiç. vidmar neden bu kadar az oynuyo hala daha anlayamadım ztn. oğuz ve kaya'yla olucak işde değil yani bu çok net. ukiç'tede inanılmaz bi düşüş var. çok fazla zorluyo top elinde olduğunda ve gereksiz fazla top kaybı yapıyo. jerrels oyunda olduğundan en azından topu elinden çıkarıyoda emir yada bogdan oyun kuruyo, top dönüyo hiç olmazsa. ukiç 2 3 maç daha böle oynarsa yolcudur benim gözümde ama spahija'nın main man'i direk ukiç. kolay kolay vazgeçmicektir ukiç'ten. o yüzden mutlaka ukiç'in oyun stilini biraz değiştirmesi gerekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...