Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ABİ GIST!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kazan dogurduuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 modlardan ricam bi tane ağır küfürlü post atabilir miyim acaba? silersiniz hemen ama bitane atmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 oh be, maçı satmak için her şeyi yaptı bogdanovicle gist ama oldu neyse ki. mirsad'a helal cidden be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 rerore'ye yazık oldu ya tura falan çıkacaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 fizban said: rerore'ye yazık oldu ya tura falan çıkacaktı :( "modlardan ricam bi tane ağır küfürlü post atabilir miyim acaba? silersiniz hemen ama bitane atmam lazım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bu kadar salak yabanci oyuncunun bir arada oldugu baska takim varmidir acaba ya kahroldum su son 10 saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 biz fenerli değiliz raad olun yurtdışında türk takımlarının arksındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ölüyordum tv başında.bu kadar eziyet edilmez, gist allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Ben gavura karsi hangi takim olsa desteklerim.Trabzon'a caktilar ne yazik ki, burda sevindik simdi bjk konusuna dogru akayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Bogdanovic yüzünden cehennemde enaz 10 yil fazla yanacam Herhalde.spahija soyle esek sudan gelene kadar dovse yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Arkadaş yıllardır diyoruz bu takım adamı ülser eder diye ama artık bu kadarı da fazla nedir bu çektiğimiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Nasıl bir son oldu ya. Son 30 saniye asagiya indim ama bir bekliyim, merdivenden izleyin dedim mac uzadı. Sonrası zaten çok iyi bitti. Oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 giste çok ağır küfürler ettim de neyse ki kaçırdılar hakikaten gerideyken maçı uzatmaya götürüp, gerekli farkı almamız kolay değildi, helal olsun şimdi haftaya milanoya yenilip klasik fener kanserini başarıyla uygulayabilirler bize asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ulan kazansak son 8'e kalıcaz yine bişi yaptığımız yok maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yazık armani tokatlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 öf be arkadaş öf be. bu nedir ya. utanıyorum resmen ya. ayıptır oraya giden taraftara. böle ruhsuzluk görmedim hiç. geçen haftaki mirsad'ın vidmar'ın çabalarına yazık. utanmaz herifler. ömer onan, mirsad, engin, emir, bojan hariç herkesi yollasınlar takımdan. ruhunuza koyayım şerefsiz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yazık abi. ruh gibi gezdi fb ülker. inanılacak gibi değil. kazan da kaybediyor rusyada. elleriyle tepti diyecem de kazana yazık olurdu oynadıkları oyun fb ülkerden büyük bu sene. neyse geçmiş olsun, el bu sene türk takımları için biter (oly'i yenme şansımız yok denecek kadar az atinada). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bana galatasaray kazanıcak gibime geliyo. maçı izlerken muhtemelen içimden gelen şey gs'nin kaybetmesi olucak. gs basket atınca üzülücemi oly atınca oh iyi oldu falan dicem ama umarım gs kazanırda atlar turu. hem bizim yönetim bi gaza gelir, hemde a lisansı almayı nerdeyse garantiler gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Abi engin çok yetersiz bir adam. Beko Basketbol Ligi'nde koy orta sıra takımına vay be bu ne adammış demezsin. Kaybolur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 olm fener nası kaybetti yaa kuyruğuna gelmişti resmen gidip milanoya yenilinir mi ffs maçı yarın sanıyordum bi de ntvsporu açıyım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hayır birde kaybettiği takımda milano, euroleague'in en dandik takımlarından bir tanesi, en önemli silahını maçtan önce kaybetmiş takım, amacı olmayan bir takım maç satmak demektir bu o harika unics galibiyetinden sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://www.basketdergisi.com/kirilenko-turkiyeden-teklif-almistim.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye+Basketbol+Haber+Lideri%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Galatasaray ilk 8i hakediyor, gerek savunma disipliniyle gerek hücum organizasyonlarıyla. Takımın harcadığı enerjinin karşılığı alınmalı ve litvanyada yanan euroleague ateşi yunanistanda körüklenmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar