Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 SOKARLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 http://www.varbak.com/galeri/dalgalanan-japonya-bayra%C4%9F%C4%B1-nb17909.jpg 18 MAÇ SONRA CSKA ÜSTÜNDE İTALYAN SEVDİK KOYDUK MU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 KOYDUK AHAHA Y E N I L M E Z A R M A D A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 japon bayrakları açılsın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 super :) gs yi tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oğlum elim ayağım titredi lan K O Y D U K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 abi fener'i üç bir yenerken stadda bu kadar heyecanlanmadim televizyondan izlediğim maçta elin titriyo kalbim güm güm çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 YENDİK LAN YENDİK OLM!!! Aaaaaaaa çok mutlu oldum beeee... HELAL OLSUN SİZE... haydi Fener sıra sende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oha olağanüstü bir başarı, olağanüstü harika bir olay, bu nasıl bir şeydir, bildiğin üst tur şansı doğdu, bir adım atıldı. Efes maçı verse rövanşta, Oly'den de galibiyet gelse uff uff Oktay reyiz cidden ne kadar önemli bir adam olduğunu gösterdi resmen, Ufuk Sarıca şerefsizi Efes'in kadrosunu yok ederken bu resmen ibretlik bir başarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tebrikler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kalpten gidicektim lan az kalsın asfuıgbhfasd.ulan keşke biletler hemen tükenmeseydide şu maça gidebilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Vidmar 4 dakikada 3 faul yaptı büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 uzun zamandır kalbim bi maçı izlerken böyle çarpmamıştı. Bisürü hormon salgıladım, endorfin, adrenalin kimbilir daha neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 her topta savaşıyor gs resmen, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tebrikler gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 CthuLhu said: abi fener'i üç bir yenerken stadda bu kadar heyecanlanmadim televizyondan izlediğim maçta elin titriyo kalbim güm güm çok fena basketbol'un adrenalini bambaşka abi,hele yabancı takımlarla olunca bi ayrı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Çok iyi maç oldu işte bu ya yenilmez armada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 helal valla yeni geldim eve haberini yeni aldımda çok büyük iş cska'yı yenmek. gruptan çıkmak için baya büyük avantaj bu. bizde resmen son 16'nın en kötü takımıyız. böle rezillik olmaz hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 efesi yenmek lazım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Bu maçın etkisi yok Top 8 için. Her türlü Olympiakos'u deplasmanda devirmek lazım. Efes maçının da önemi yok. Hedef maç Oly. Ama tabi CSKA'yı tokatlamak paha biçilemez bir imzaydı. Taraftar spo vermese daha heyecanlı olurmuş. http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/18/2535/B_53c6193a20f847a7d010ed3b0773518e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 versin artık efes maçı ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ben bu maçla jübile maçıma gitmiş oldum muhtemelen bu sene, daha iyi bir maça gidebileceğimi düşünmüyorum. Yiğit bir ara boğarak beni öldürmeye falan çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Kalpten gidecektim lan orda ahaha. Görmemişiz bir de hakem bildiğin satıyomuş lan maçı son dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ben hala izlemedim nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 1:20 de tekrarı varmış maçın NTVSPOR'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar