Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2011 - 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

ön eleme maçları var bugun. Galatasaray - Paok maci saat 18:00'de Ntvspor murat kosova anlatacak.

gs paok'u geçerse rytas'la oynicak sanırım.

rytas'la eğer finale çıkarsa oynama ihtimali varmış gs'nin. bi soraki turda asvel'le oynicaklar.
Mesaj tarihi:
Bugün asvel dünkü gibi kolay değil ancak geçeriz diyorum ondan sonra final oynayacağız işte Lytas'la. O maçı rahat geçeceğimizi hiç sanmıyorum umarım çekişmeli olur.

Ben dünkü oyunu beğendim, özellikle hücum organizasyonu olarak, bir tek Lakovic'in rolünü tam çözemedim. Sert bir takıma karşı neler yapabileceğimizi görmek isterim.
Mesaj tarihi:
Bugün lakovic'in rolü ortaya çıktı, umarım yarın da kritik anlarda sayılarıyla takıma katkı sağlar. Yalnız bu maçta Tutku'yu hiç beğenmedim kafası neredeydi anlamadım.
Sakin oyun, ribaundlar ve gereksiz faül yapmamak benim adıma yarınki maçın kilit noktaları bunlar.
Mesaj tarihi:
haber sitelerindeki yorumlara denk geliyorum başarılar rytas hadi rytas vs. vs. yazmış millet. anlaşılan fenerli yetememezliği basketbola da sıçramış. ne var 1 fazla takımımız olsa?

keşke banvit de gelseydi. akşama işimiz çok zor, gordon lakovic ve ender aynı oyunları ortaya koymaları lazım bugün de.
Mesaj tarihi:
harika oynuyor furkan - güzel bitirdik yarıyı
rytas da çok iyi savunma yapıyordu. sonra bozuldular ama hücumlarında çok bir şey yok.

biraz daha isabetli atarsak doğru hücumlarda rahat edicez.
Mesaj tarihi:
OLEY BEEE

ulan yine korkuttular son çeyrekte ama takım çok çok iyi oynadı ya helal olsun

şampiyonada kadroya izzet yerine furkanı alsaydı dedirtti resmen

18/18 ft lan heheh
Mesaj tarihi:
DoruK said:

barcelona panathinaikos gibi abilerinin yanına geldi gs

tr için return of the king olarak nitelendirebiliriz.

:D

tarihinizde eurolig mi varda return yapıosunuz?

ek: bu arada o abi dediklerinde birini şu anda ezmekle meşgul fb. diğerini geçen sene ezmiştik ztn.

ek2: ayy doruk'muş yazan. neyse senle basketbol tartışmicam hiç.
Mesaj tarihi:
geçen sene şampiyon fener mi olmuştu?

fenerliler futbolda da baskette de aynı ufak tefek şeylere takılıp saatlerce yazabiliyorlar çok eğlenceli oluyor.
  • Yeni Oluştur...