Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 uzmanlik, mufettislik icin girilen bu kpss a puanin kac sene gecerliligi var acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 başvurduğun kadroya göre değişmekle beraber genelde son 2 senenin puanlarını kabul ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 müfttiş olup nabcanız, çok bayık bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Muhtarlık seçimle oluyor. Kpss-a lazım değil yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ginaly2 said: müfttiş olup nabcanız, çok bayık bi iş.niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gerçi şimdi düşündüm de memnunum lan işimden. evet vazgeçtim, bayık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 müfettiş misin ağbey sen? nerde diye sorsam? böyle daha bir satış pazarlamacı geliştirmeci cart curt olursun sanıyodum ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Herşeyden önce sağlam tanıdık bulmak şart deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 girdiğin yere göre değişir o torpil meselesi. müfettişlik evet biraz tırt kalıyor hesap uzmanlığı gibi şeylerin yanında. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 niye tırt kalsın yav bilakis hesap uzmanı veya X uzmanı lafı literatüre yabancı sıradan bir insan üzerinde hiç intibah yaratmaz ama müfettiş sıfatının her türlü gideri var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi...hesap uzmanı diyorum. bilen bilir ne müfettişe ne de başka bir x uzmanına benzemez.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Kpss'nin geçerliliği kural olarak kpss'nin yapıldığı yıl ve onu takip eden yıl. İstisnası olabilir ama ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Hesap uzmanlığı ve maliye müfettişiliğide kalktı bu arada hepsi birleşti.Vergi müfettişi oldular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 batuhan said: Hesap uzmanlığı ve maliye müfettişiliğide kalktı bu arada hepsi birleşti.Vergi müfettişi oldular :) Birleştirmekle iyi yaptılar.Millet onun sınavı bunun mülakatı derken telef oluyordu ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ginaly2 said: gerçi şimdi düşündüm de memnunum lan işimden. evet vazgeçtim, bayık değil. necisin hacilit sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar