TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hacı yukardakı video daki maç sence temiz mi
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 maç temiz ya da kirli demiyorum, sadece izmir takımları kollanıyor savına cevap verdim.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yahu işte şu maçları sürekli izmir takımları yapıyorken ceza almıyorsa bunun karşılığı nedir.neyse anadaspor vs rize maçı çok vasat gidiyor. adana turu geçemez
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 BÜLENT UYGUN İSTİFA MI EDECEK ? ELAZIĞSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN İLE YOLLAR AYRILMA NOKTASINA GELDİ. YÖNETİM İLE TRANSFER KONUSUNDA TERS DÜŞEN UYGUN’UN YARIN İSTİFA EDEBİLECEĞİ ÖĞRENİLDİ. Yönetim “Elazığspor'un borçlarını ödeyip kısıtlı bütçeyle ve mütevazi bir kadroyla yola devam edelim” derken Bülent Uygun ise aynı görüşte değil. oha süper, teslim etmemişler takımı buna... inşallah istifa eder. Osman hocayı geri getirsinler la
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Play-off finalinin adı belli oldu. Kasımpaşa - Adanaspor Kasımpaşa an itibariyle 4-0 yeniyor Konya'yı, ilk maçta da 2-0 yenmişlerdi...
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://1.bp.blogspot.com/_aHH_JSqi6sA/ShCqfTMZjdI/AAAAAAAAAF8/vps6T_RwdE8/s400/15_k.jpg
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 adana çıkar ya, kaç yıldır adana takımı yok lig de.
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 adana'dan yana gönlüm, şehir takımı gelsin. ama kasımpaşa'nın bu yeni kodaman yönetim işi sağlama alır, sürülmedik pamuk tarlası kalmaz adanada.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Yalnız adana şehir takımı diyorsunuz da Adana Demirsporludur :)
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Pazar günü demi bu maç? Adanademirspor'unda pazar finali var Denizli'de. Adana baya heyecanlı olacak pazar günü. Gönül isterki ikisi de bir üst lige çıksın.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 konya'ya yeni stad yapılıyormuş devlet destekli, 33 bin kişilik olacakmış ve 20 ay sürecekmiş vs. vs. Süper Lige yükselme maçına 3 bin kişinin geldiği şehre 33 bin kişilik stad yapmak. Cemaatte birilerinin parası gitmiş, yardım eli atmışlar hemen
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Kasımpaşa son 5 yılda 3. kez playoff finali oynayacak. Asansör ötesi bir takım haline geldiler cidden, bu sene çıkmasınlar artık ...
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Kasımpaşa'nın yönetimi ne yapar ne eder çıkartır Kasımpaşa'yı raad olun.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 dakika 21, itirazlardan ve küfürlerden ötürü adanaspor 10 kişi, barbaros kırmızı görecek demiştim ama daha maçın en başında, serbest atışta kendi takım arkadaşıyla kavga etmişti izleyen görmüştür :D Dedim atarlı bu abi, kendini tutamaz. Ama 21. dakika da 1 dakika içinde çift sarı görerek atılmasını ben bile beklemiyordum. Ultra atarlı çıktı.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 şaun ki maç final mı kazanan ligemi yükseliyor
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 evet öyle, kasımpaşa çok güzel oynuyor. Kırmızıdan öncede öyleydi, şöyle Süper Lig'de de oynansa kalıcı olurlar ya sdfsdf Beşiktaşlılar için Adem Büyük resmen yas oldu ya, cuntacı Demirören sağolmasın elimizden kaçırdığımız harika yeteneklerden biri... Gerçi istikrarlı bir patlama çizgisi yok fakat olağanüstü yetenekli bir adam ve formda olunca çok öldürücü oluyor. Halen 24 yaşında, alalım Beşiktaş'a geri :D Kasımpaşa'da Dimitrov'u çok beğeniyorum birde, geçen sene de takibimdeydi gerçi de bu sezon iyice kafama yattı. Belki çok üst sınıf bir adam değil ama bizim büyük kulüplerde çok rahat görev adamı olarak iş yapabilir. Bu maçta da bayağı iyiydi. Ex-Beşiktaş'lı Gökhan Güleç'te tek golün sahibi, oyununu bayağı geliştirmiş ama halen bitiricilik terk, en azından önceki maçları görerek konuşuyorum diyeyim :) Kibong'da harika bir adammış ya, çok güçlü ve tekniği çok yüksek. Adana'da yıllarca nasıl kalmış hayret :D Biraz mentaliteden yoksun gibi gözüküyor ama adam edilebilir. 23 yaşında henüz o da, Valla Beşiktaş'ı düşünerek, scout edasıyla yaptım yorumları da bu adamlar çok rahat FB ve GS'de de oynar. Özellikle Adem Büyük cidden harika bir adam,
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Dimitrov attı, 2-1 önde yine Kasımpaşa :(
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ohhhh iyi oldu sen misin topu ilerde tutmayan
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 OĞLUM NASIL MAÇ BU :D 4 dakika uzatma, 90+3'te Adana 2-2 yaptı uzatmaya gidiyor maç, 10 kişi bu takım mükemmel maç ya,
Öne çıkan mesajlar