fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 fark var mı şampiyon veya ikinci çıkmanın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 şampiyon olarak çıkıyorsun işte, diğeri de ikinci olarak çıkıyor fark o asdfsadf gelirler değişiyor birde tabii ki, ama çok büyük fark yok anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ilk 2 direk çıkıyor. 3-4-5-6 play off ile bir tanesi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 tayyip bugün rize'deydi. akhisar'ın işi zor yapmıştır bi güzellik sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Yok belki para ödülü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ya sene başında elazığ'da maç izlerken oradaki adamlar şampiyona 50 milyon TL veriliyor, ikinciye 25 milyon TL diyorlardı. Hatta Elazığ'ın borçlarını kapatması için şampiyon olması şart vs. deniyordu. Ama sanmıyorum ikinci lig takımına o kadar versinler, hadi verdiler diyelim ilk iki arasında bu kadar fark olması bilmiyorum. Eğer gerçekten böyle bir fark olsaydı bugün Bülent Uygun sahaya yedekleri sürmezdi Elazığ'da, şampiyon bitirmek önemli diyor ama asların neredeyse tamamı dinleniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ikinci gol ikinci ofsayd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 para olarka soruyorum ben de, biliyorum dirket çıktıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Akhisar gelsin istiyorum ben de. Rize penatlıdan 1-1 yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 rize 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Akhisar şampiyon oldu. Elazığ son maçta konya ya 4-1 yenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Teşekkürler Bülent Uygun, 23 hafta oturduğumuz liderlik koltuğundan bizi son maçta ettin, şampiyon olmak yerine ikinci olmakla yetindin. Yedeklerle çıkmak direk maçı satmak demek Konya'ya karşı, yenilgi zaten belliydi de erken golü bulunca belki demiştik. Olmadı, 4-1 fark az bile Zaten as kadro bile Bülent Uygun sonrasında rezil oynamaya, tam tabirle Anadolu takımı gibi oynamaya başlamıştı. Tek topla hızlı hücuma çıkan pasa dayalı, sezon başında yorumcular vs. tarafından "mini Barcelona" olarak adlandırılan takım gitti yerini Antalyaspor'a bıraktı ... Bülent Uygun ile bu iş olmaz. Bu sene Elazığ'a bu kadar bağlanmamın bir sebebi de memleket takımı olmasının yanında oynadıkları güzel futboldu. Sağolsun şikeci bizi de bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 elazığ çıkmadı mı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 akıllanmamış şikeci. Sen şampiyonluk maçında neden yedek kadro ile çıkarsın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Çıktıda şampiyon değil 2. olarak. Rize'de playoff a kaldı. Ahaha bülent uygun daha yenimi geldi? tamamdır , doldurur bir yığın yeni oyuncuyu alır komisyonu nu sonrada bucayı bıraktığı gibi çeker gider. Müstahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 olsun ya bank asya'da 2. de şampiyon sayılıyor üste çıktığı için. bişey olmaz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 beter olsun rizespor oh çıkamasınlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 rizenin sahası play off sürecinde kesin kapanır. Son 5 dakika sahaya atmadıklarını bırakmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 DarKRideR said: Teşekkürler Bülent Uygun, 23 hafta oturduğumuz liderlik koltuğundan bizi son maçta ettin, şampiyon olmak yerine ikinci olmakla yetindin. Yedeklerle çıkmak direk maçı satmak demek Konya'ya karşı, yenilgi zaten belliydi de erken golü bulunca belki demiştik. Olmadı, 4-1 fark az bile Zaten as kadro bile Bülent Uygun sonrasında rezil oynamaya, tam tabirle Anadolu takımı gibi oynamaya başlamıştı. Tek topla hızlı hücuma çıkan pasa dayalı, sezon başında yorumcular vs. tarafından "mini Barcelona" olarak adlandırılan takım gitti yerini Antalyaspor'a bıraktı ... Bülent Uygun ile bu iş olmaz. Bu sene Elazığ'a bu kadar bağlanmamın bir sebebi de memleket takımı olmasının yanında oynadıkları güzel futboldu. Sağolsun şikeci bizi de bitirdi. ayıboluya Antalyaspor'u neden karıştıryosun bilaae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 abi bülent uygun elazığ'ın başına geçtiğinde inşallah çıkamaz takım demiştim. şimdi de bülent uygun takımın başında durursa inşallah küme düşer diyorum. şu adamın hala faal futbol hayatını sürdürmesi yeterince iğrenç zaten, bir de şampiyonluğa giderken teknik direktör kovup üstüne bu adamı getirmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ya TD değişikliğinden önce takımın üstündeki baskı alınmalıydı. Özellikle şehir çok baskı kurdu takımın üstünde, yönetim onla mücadele etmek yerine en kolayına geçip hoca değişikliği yaptı. Ama hani gelen adam Bülent Uygun olunca hoca değişikliğinin de bir faydası kalmadı. Adam geldiğinden beri 2 galibiyet var sadece ve liderliği kaybettik. Hüsnü Özkara yine Osman Özköylü'nün sistemiyle oynatmaya devam ediyordu takımı, Bülent Uygun tamamen bitirdi bu mentaliteyi ve sene başında full verim alınan adamlar bir anda bittiler. Saçma sapan adamlar kadroya girdi, 11 başlıyorken sene başında takımı sırtlayan adamlar yedeğe çekildi vs. vs. Neyse Bülent Uygun ile hiçbirşey olmaz. Ciddi ciddi seneye küme düşmenin ilk adayı benim içinde Elazığ'dır artık. Şu oyunla imkansız, oyunu geçtik saçma sapan transferler yapacak yine sonra kaçacak takımı bırakıp ondan korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 10 dk top çevirme http://www.youtube.com/watch?v=UJ5DeDPjFD8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 giresun sikayet etmis bu maci asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya bu izmir takımları hep vukaatlı. 2009 da altay yaptı bunu, erciyese sahasında yenildi erciyes lig de kaldı. erciyes gol attıkca altay tribünleri oley çekti. hatta sakarya düştü bu yüzden. iki takım arasında husumet patladı. ozamanda sakarya çok bağırındı adamlar göz göre göre danışıklı iş yapıyor diye ama kimse iplemedi. bunuda iplemezler, izmir takımları sağlam kollanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 abi yapma arkasında kimsenin durmadığı takımlar izmir takımları hep hükümet direk höt diyor biri destek olmaya çalışınca nüfus olarak yakında ankara'yı geçecek bir şehrin kulüpleri süper lig'e çıkamıyor, hatta ligden düşürülüyor göz göre göre. aynı şekilde manisa da böyle. yönetenler yeto olabilir fakat asıl yönetmesi gerekenler başa gelemediği için çok çekiyor izmir takımları. karşıyaka'nın kadrosuna baksan üst ligi zorlar dersin fakat geldiği yer belli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar