ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 off o neymiş ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hadi beee cok mu gec kaldim? neyse 1den basliyorum, yetisirim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ITT: denial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Nasil bir ahlak bozulmasidir bu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 goldbären said: goldbären said: evleneceğim insan mutlaka bilimsel sosyalizme inanmalıdır http://i56.tinypic.com/f0dx7d.jpg pekaziz said: Viktorun bu espirisine hala gulen var mi Baya bildiğin kahkaha attım. PAHAHAHA diye böyle istemsizce. Bu arada goldcuğum askerden hoşgeldin. Siz döndüğünüzde ben banlıydım ondan karşılayamadım. Zayıfladın mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben bakir/bakire insanların evlenmesine kesinlikle karşıyım, öncelikle cinsel deneyimler yaşanacak, insanın hayattan ne istediğini öğrenmesinde, evleneceği insanı doğru seçmesinde önemli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 küheylan said: bakire ne demek abi, biri açıklasın? bakire olarak ölürse mezarına "açılmadan iade" yazdırıcak tipler.. sfdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 keşke kızlarda bakir erkek arasaydı :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 belki arıyorlardır olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Soralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Aramıyorlar ya. Ben sordum aramıyoruz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bu ülkede bakir kalmak için gayret göstermek büyük yanlış, varsa öyle kardeşlerimiz çok üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Possum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 skiyim onume geleni mantigini sirf "cool" diye tercih etmeyi aciklayin once bakireligin anlamini aciklamadan temiz kalpli bi koylu kizini cirkef gece kulubu fanlarina tercih ederim 0dan ogretirim ogrenmesi gereken seyleri hem. ^^ vahsi dunyaya hosgeldin bakire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 mahmut hoca terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar