Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hayır rr4-6 rangede düzgün armorluydu oyuncu iyi olunca alıyor merak etme sen[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 var var sen merak etme kayın en iyi oyuncularından bir kaçı burda(stjo gladric vs..)[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 stjo dan cacik olmaz .. ezik paladin bah[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Glatheros, 16 Eylül 2004 16:36 tarihinde demiş ki: hayır rr4-6 rangede düzgün armorluydu oyuncu iyi olunca alıyor merak etme sen bu bahsettiklerin stjo la duo yaparken keepin orda once yanliz bi berserkin daldipta arkadan digerlerinin geldii rr 1 le rr4 arasinda degisen mid grubumu ?[signature][hline]Öfffff [Bu mesaj daverc tarafından 16 Eylül 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Gavurların çoğunun tam bir angut olduğunu düşünürsek, bu mümkün zegna ehe :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 iste anlamdıgım sey bu excallde hic kimse duo yaparak 2 fg alamaz en kotusu bile olsa imkanı yok ama us de yapıyolar cok isterdim bi public server olsun bi yanyana gelsin su kahramanlar ne olurdu[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yo gayette sm healer vardı gruptular iyi mezzliorum o kadar ve mizdede purge var onnar purge edene dek stjo healer a dalmıştı bende casteri ddledm tanklar vuramadı bile zaten.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 det eskisi gibi degil artik, cok dustu islevi o yuzden kimse alip puan harcamaya bile tenezzul etmiyo.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya şu isimlerin altındaki midgard albion vs resimlerini nasıl deiştiriyoz ?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 http://forum.paticik.com/unvan.php[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Arkadaşlar 2 kişi 1fg-2fg kesemez demeyin. Olay biraz da şans ve bulunduğun yere bağlı.Ben ezik ice wizard'ımla 1 fg almam sadece 6sn sürmüştü...Hibernia gurubu Bold T3'ün en üstünde hazır beklerken merdivenden yukarı çıkan polymorph ice wizard'ı görememe gibi bir hata yaptılar. Tabi ki bu hatayı PBAOE yiyerek ödeseler de olay şans faktörü ve biraz da artifact. Not:Ramocan Frostbane 3L6 ve karşılarındakiler de ondan en az 2 rank üstündü.Elmaira kişisi de o gün yarılanlar arasında idi aha kendisi burdaysa konuşsun... Saygılarımla[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Sensible, 16 Eylül 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Gavurların çoğunun tam bir angut olduğunu düşünürsek, bu mümkün zegna ehe :) Kesinlike haklısın Kardeş...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 2 kişi ne keser bilmiyorum ama lord s roomda 1 druid 2 chanter ve 1 bm ile leirvikte 2 fg alb aldık onu biliyorum ama normal şartlarda zor gibi biraz sen mezzliyosunda rr4-rr6 grupta purge yokmu ?[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde demiş ki:Doğu,temizle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 theurgs olması lazım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Full earth therg olsa 6 saniye buble diyoz gurad filam vurulannların yarısını pally absorb ediyo da insaf kardesim midgart bu vurdumu 300 den asagı vurmazki bide cloath armor ohh see diye yapıstırırlar valla[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 banada imkansız geliyor biraz mezz attıtan sonra purge 1 değilse delay yok o sırada chain armor giyen healer ve caster nasıl ölmüş oluyor ben anlamadım kendini övmekte komik biraz[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde demişki: Doğu,temizle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hatta spec i full air, rest earth olmalı. öyle demeyin kay da adam aramaktan bayınca GL lead edio diğerleri tv fln izlior sıkılmasınlar diye belki öyle olmuştur yada cidden ii bir zamanlama ile seri bir şekilde almış olabilirler çünkü thuergs zaten 600dmg fln verio ortalama, stjde bg var bide full bufflılarsa alın size terminatör. sonuçta olay 5-10snde gerçekleşiyor birinin dikkati bozulmuş olsa odaklanması zaten 3-4sn sürer.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 old frontiersda bizde de aynıydı nf a geçince hem bırakan çok oldu hemde savaş alanı çoook genişledi sonuç semi afk olan veya uyuklayan playerlar :horace:[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ehaha dusunsene 2 healer var biri afk gerci eskiden bizim kelem yapıyodu bunu hipde cok gordum kapıya takılmıs sekilde ama o warden di olayı buble :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 valla oyle, ben towerda dusman beklemekten sikilip yemek yapmaya gidip geldigimde olmus oldugumu hatirliyorum. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Zegna, 16 Eylül 2004 23:02 tarihinde demiş ki: tanklarda det 0 heralde. neyse ok :) kusura bakmayın bu başlığı görmemiştim daha önce hakımızda bişiler yazılmış NF de det alan tank mi war hala? ayrıca theurgistlerin ae mezz i vardır... karşımızdaki grup rr4-6 değildi doru rr 2-6 idi healer rr2 idi bi de rr3 warrior theurgistin ustunde debelenip durdu diğerlerini slam+nuke manyagı yaptık.. eğer biraz rvr yapıyorsanız gerçekten rvr zerg leach deil.. bu anlatılanın olabilitesainin yuksek olduğunu bilirsiniz... ramocan ın söylediği çok doğru olayı dış çevre değişkenleri etkiler .. 2 defa kestik bu adamları birinde arkadan dalıp mezzledik dierinde grup 2 ye bölünük olarak geldi.. [Bu mesaj StJoe tarafından 19 Eylül 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Sole soliim RR 10 tehrg e Outlaw gecen gun rr2 savage'im la back stayl 700 vurdum ne artim var ne toa item im bilmiyorum Us serverlarında degisik oynanıyor bu oyun daha oncede tartıstık bu konuları belki bizden onde olmanız faktordur[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 tamam theurgiste vurursun 700 dmg o ayrı bir muabbet ama Bg edilior yani bana attack veren stjoya dalıor.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 excalda 2 kisi rr4-6 arasi MID grubu alirsa(ki alamaz) ortalik karisir sanirim.Mid gruplar cok iyi oynuyorlar+anormal sekilde daha fazla utility sahibi.[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bizim serverda ve genel olarak US serverlarinda coook noob diye tabir ettigimiz, charini PL ettirip veya satin alarak RvR ye hicbisi bilmeden baslayan adam cok oldugu icin, bunlar olagan seyler bize gore.. Ben bi arsman(Qal) bide mercenarynin (Gladric) 10 kisilik mid stealth grp aldigini biliyorum mesela :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar