Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King Arthur

beagle

Öne çıkan mesajlar

Filimle ilgili fazla malumat bulamadım ancak yazın vizyona girmesi muhtemel fragmanı için tıklayın bana ilginç geldi beklenilesi bir filim olabilir

imdb den ayrıntılar için tık

[Bu mesaj beagle tarafından 06 Mayıs 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj beagle tarafından 06 Mayıs 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

içine politika ve gereksiz mesaj koymazlar ve iyi bir çekim yaparlarsa gayet keyifle izlenebilecek bir film.

çook eskiden trt1 de cmtsi sabahları uzun metrajlı anime/çizgi film kuşağında 1,5 saatlik çizgifilmini izlemiştim. Onun gibi bir çekim olursa izleyenler bir 10 sene daha unutmaz.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

first knighttaki iki ordu kapisirken ahh ahh cekerdim :) ama geri kalan sahneler abuktu ona lafim yok.
kilica sarinmish kirmizi peleriin olai cohk hosh gozuktu :)
trailerda hoshmush bundaki savas sahneleri daha bi güzelmish izleriz[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

bu nebiçim trailer be küçücük gösteriyor. Anlaşılmıyor fazla birşey film hakkında da zaten sadece aksiyonları koymuşlar, ama benim düşündüğüm şekilde bir olay olmamış.

Ah o animenin filmini yapsalar keşke. Arthur, lancelot ve galahad yada başkası 3 kişi halinde dolaşıyorlar filan sonra tacı alıyor. Tabi dolaşırken bayağı macera geçiyor, tacı alınca iyice zirve yapıyordu.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel demedim ki hoş dedim kızma abi, o da nezaketen yani..

yoksa gönlümün king arthur hedesi çoook eski senelere ait bi filmdir adını şimdi hatırlayamadım oyuncuların isimlerini de bilmiyorum da bizim yerli kanallarda paso verilir..[signature][hline]Bozulmayan soldat serverı istiyoruz!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Ya valla her zaman yaptıkları gibi filmi sapıtmazlarsa çok güzel bir film olacak herhalde bi de artık farklı bir konuya değincez diyolar bakalım bu konu ne king arthur hikayesinin anlatılmamış yönüne değincez diyolar bekliyoz bakalım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

bi de Merlin diye bi film vardı galiba. bunun aşkını falan anlatıyodu artur ve lancelottan daha çok.

3.5 saat falan sürüyordu. komikti aslında, eski ve dandik bir çekimdi. böyle bi cin gibi bişi vardı uzun kulaklı, gülmekten öldürmüştü beni. ama o filmdeki mordred karizması süperdi.

richard gere, sean connery'li first knight da güzeldi bence. tamam yine sıkma bi aşk filmi ama olsun.. zevkle 3-4 kere izlemişimdir tv'de. şimdi bu yeni film izlemeye değer mi onu söyleyin siz.

en yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu filmi seyretmiş biri olarak pek fazla bişey beklememenizi tavsiye ederim.

Belki bu türü çok sevdiğim ve fazla şeyler beklediğim için olabilir ama kesinlikle bi gladiator veya bi braveheart değil malesef..

[Bu mesaj Hagen tarafından 21 Eylül 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...