seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 evet soru açık. var mı böyle yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 istanbul kızıltoprakta 2 tane var benim bildigim ki mutlaka kadıköyde de bi ton vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 çöpçülere satılır genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kapıcı, çöpçü, dilencilere falan ver işte sevabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedrifil Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 taksim retro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gittigidiyor tarzi sitelerde de alici bulabilir tam bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bizim eski apartmanda bi kadın vardı temizliğe gelen. ona vermiştim baya bişey, dağıtmıştı ihtiyacı olanlara. satma olayı nasıl olur bilemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eskiyse kimse almaz.ihtiyacı olan birilerine ver işte yardımın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hipsterlara tumblr kızlarına falan ver sevabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://27.media.tumblr.com/tumblr_lno1svZurc1qz62pro1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 satılmaz verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 git fakire fukaraya dağıt napıcan onları satıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ankaradaysan tunalıda 2. elci var bitane alır mı bilmem ama. genelde antik kuntik şeyler satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya şimdi tam adresini hatırlamıyorum ama hatunun biri bloggerda artık giymediği kıyafetlerini satıyordu. öyle semt pazarından alınma şeyler değil tabi. iyi para verip satın aldığı ve sıkıldığı giysileri satıyordu. neredeyse satışa koyduğu tüm parçalar giderdi. fiyatları da kendisi belirlerdi. kargolardı satın alan çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar