Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Pc sürümünü buldum aldım ama tuş olayını çözemedim. internette de bişey bulamadım. Start tuşunu dahi bulamadım oyuna giremiyorum bile lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 klavyeyle sf oynamaya çalışan nublar için DRM gibi bi önlem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Enter tuşu falan işte? Birde tuşlar dğeişmiyor diyenler var çok efsane. Player 2 kontrollerini ayarlamaları gerektiğini anlayamadığı için tuşları dğeiştiremeyen çok. Ama klavye bence en rahat oynanış şekli (arcade stick haricinde tabi :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 klavyeyle aduket atana kadar parmagım su topluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Vega guile ve bilimum çember çizmemiz gereken ultra ve special movelar dışında klavye rox. Şahsen pc de hayvan oynadığım akuma ile xboxda kasılıyorum :( özellikle combo üzerine demon rage yada wrath yapmak imkansız geliyor joystick ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Klavye cidden aduket atanlarda iyice kolay. Shouryuken ile aradaki farkı tutturabilmek lazım ama çabuk öğreniliyor :D Guile falan oynamadığımdan çok koymadı bana. Ama bir Hakan oynamaya kalkarsan klavye olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Klavye kolay neo geo dan beri bu türe aşina olanlara.İşte hakan gibi karakterler zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bi de arcade edition çıkıyomuş, yorumları alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 arcade e upgrad eedilebilio zaten, 3 tanemi yeni karakter var, gereksiz bence klavye ile hakan oyniyabilen adama kupa veriolarmis bu arada, analog cubugu olmayan sf4 controloruyle bile parmaklarim su toplio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 arkadaşlar çok güzel kafa yapmışsınız da tüm tuşlara bastım ama giremiyorum bile oyuna..bunun oyuna girmeden bi yerden tuş ayarı yapılıyorsa onu öğrenmek istiyorum,ayrıca klavyeden değil joystickten de denedim sorun aynı..fifa'da da vardı bu sorunum tuş ayarı yapıp halletmiştim öyle birşey olmasını umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 reinstall yaptım gene yemedi. help me paticik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 razzRaziel said: bi de arcade edition çıkıyomuş, yorumları alalım? Bilgisayara çıkan Arcade Edition zaten. Super Street Fighter 4'ün bilgisayar versiyonu yok. Arcade Edition hakkında yorumlarımı istiyorsan omuzlarımı silkip "Eh, Street Fighter 4'ün ikinci kere patchlenmiş hâli işte" derim. Arcade Edition'un Super'den farkları: *Dört yeni karakter geldi: Yun, Yang, Oni Akuma ve Evil Ryu. Bu karakterlerin kendi hikaye modları vesairesi de eklendi. *Karakterlere sözde dengeleme yapıldı, ama bir halta yaramadı çünkü Yun, Yang ve Fei Long aşırı güçlüler ve Hakan hâlâ oyunun en b.ktan karakteri. Gerçi her dövüş oyununda aşırı güçlüler ve dibe batmışlar oluyor, ama dengesizlik bazı oyuncular için caydırıcı unsur olabilir. *Yeni Replay Channel özellikleri geldi. Mesela beğendiğin bir oyuncuyu takip edip replaylerine kolaylıkla erişebiliyorsun ama bu da PS3 veya PC'deysen bir halta yaramıyor çünkü bütün prolar X-Box 360'ta. *Yeni trial GELMEDİ. Bilgisayarda nasıl oluyor bilmiyorum, ama konsol versiyonlarda trial yapmak istiyorsan Super Street Fighter 4 moduna geçiriyor otomatik olarak. Ben PS3'te oynuyorum. Evil Ryu'nun combolarını tekrar tekrar training mode'da çalışmaktan başka şey yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Silphatos said: klavyeyle sf oynamaya çalışan nublar için DRM gibi bi önlem bu ahahaha, keyboard detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 CthuLhu said: reinstall yaptım gene yemedi. help me paticik! Bu senin sorununla ilgili olabilir: http://shoryuken.com/2011/07/06/ssf4ae-for-pc-capcom-responds-to-some-problems/ 1. Some keyboards and gaming devices are not recognized by the game. Due to an effort to support two keyboards on a single PC, an error was made in filtering out “non-keyboard” devices. As a result, some high-end gaming keyboards, wireless keyboards, and control pads that have more functions than a standard keyboard are not recognized. We are working on a quick patch to fix this issue on or before Monday, July 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 super street fighter 4 çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Super Street Fighter 4 bilgisayarda çıkmadı. Super Street Fighter 4: Arcade Edition diye daha yeni bir versiyon var, o geçenlerde bilgisayarda çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 daha yeni gördüm arcade editionu. D&R da vardı, satın aldım. ama ilginçtir üzerinde aralın etiketi var. fakat aralın sitesinde satıldığına dair ilan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 online dövüş moduna girip oyuncu arattığımda kimseyi bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ben düz SF 4 oynuyorum. Bizim lobide de öyle ama requestleri açıp acrcade oynamaya başlarsan o sırada başkaları sana karşı giriyor, 10sn'de falan bağlantısı iyi rakibin oluyor. Belki SSF 4'de de işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar