Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Street Fighter IV

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar çok güzel kafa yapmışsınız da tüm tuşlara bastım ama giremiyorum bile oyuna..bunun oyuna girmeden bi yerden tuş ayarı yapılıyorsa onu öğrenmek istiyorum,ayrıca klavyeden değil joystickten de denedim sorun aynı..fifa'da da vardı bu sorunum tuş ayarı yapıp halletmiştim öyle birşey olmasını umuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

bi de arcade edition çıkıyomuş, yorumları alalım?

Bilgisayara çıkan Arcade Edition zaten. Super Street Fighter 4'ün bilgisayar versiyonu yok. Arcade Edition hakkında yorumlarımı istiyorsan omuzlarımı silkip "Eh, Street Fighter 4'ün ikinci kere patchlenmiş hâli işte" derim.

Arcade Edition'un Super'den farkları:

*Dört yeni karakter geldi: Yun, Yang, Oni Akuma ve Evil Ryu. Bu karakterlerin kendi hikaye modları vesairesi de eklendi.

*Karakterlere sözde dengeleme yapıldı, ama bir halta yaramadı çünkü Yun, Yang ve Fei Long aşırı güçlüler ve Hakan hâlâ oyunun en b.ktan karakteri. Gerçi her dövüş oyununda aşırı güçlüler ve dibe batmışlar oluyor, ama dengesizlik bazı oyuncular için caydırıcı unsur olabilir.

*Yeni Replay Channel özellikleri geldi. Mesela beğendiğin bir oyuncuyu takip edip replaylerine kolaylıkla erişebiliyorsun ama bu da PS3 veya PC'deysen bir halta yaramıyor çünkü bütün prolar X-Box 360'ta.

*Yeni trial GELMEDİ. Bilgisayarda nasıl oluyor bilmiyorum, ama konsol versiyonlarda trial yapmak istiyorsan Super Street Fighter 4 moduna geçiriyor otomatik olarak.

Ben PS3'te oynuyorum. Evil Ryu'nun combolarını tekrar tekrar training mode'da çalışmaktan başka şey yapmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

reinstall yaptım gene yemedi. help me paticik!

Bu senin sorununla ilgili olabilir:

http://shoryuken.com/2011/07/06/ssf4ae-for-pc-capcom-responds-to-some-problems/

1. Some keyboards and gaming devices are not recognized by the game.

Due to an effort to support two keyboards on a single PC, an error was made in filtering out “non-keyboard” devices. As a result, some high-end gaming keyboards, wireless keyboards, and control pads that have more functions than a standard keyboard are not recognized. We are working on a quick patch to fix this issue on or before Monday, July 11.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...