Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 cruiser al hocam rahat edersin, drone skillerin iise vexor gun skillerin iise thorax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 saeros oyun içi nick nedir? bi bul beni sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 saelrin yalnız trialda 1 hafta filan kaldı ve hala eve online gazımı atabilmiş değilim, sanırım main accountu açtırıp ordan devam edicem bugün yarın bi ara Suark said: cruiser al hocam rahat edersin, drone skillerin iise vexor gun skillerin iise thorax ben de onlara bakıyodum da güzel fena değilmiş bunlar, blackbird filan gerçi sen thorax filan demişsin ama sen de hep pis pis gallente gemileri öneriyosun fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 caldari isen caracal al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 moa daha iyi değil mi sanki? turret slotları filan açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Sentinel BS alır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 abi ben seni gallente sanıorm ondan haahha caracal al tabi ki, moa da olur tabi de caldariysen mişın falan yapcaksan missile gitmen daha ii bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 evet alu de öyle dedi caracal aldım en son ama denemedim daha, para kasıyorum işte main accountta :> high sec mining için önerileriniz var mı bu arada? oturdum veldspar filan kazıyorum dünden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 panpa http://ore.cerlestes.de/index.html#site:ore çektis avt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 baktım, tutorial'ı da okudum ama gene de çok karışık geldi ahah, böyle bi "lan kesin bişeyi anlamadım" hissi var yani anladığım kadarıyla high secteki en değerli ore pyroxeres? ona yükleniyim ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 http://www.eve-wiki.net/?title=Haladas_Mining_Guide şunu bi incele cidden mining düşünüyorsan. bana sorarsan ben hiç tavsiye etmem, getirisi az baya çünkü. high sec de saatte 15-20m anca gelir gelirse, baya kötü yani. tek iyi yanı yarı afk takılabilirsin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Saeros said: yani anladığım kadarıyla high secteki en değerli ore pyroxeres? ona yükleniyim ben o zaman metropolis region fiyatları şu şekil son haftanın. diğer regionları bilmiyorum. m3 olarak fiyatlar Veld 134, Scor 117, Pyro 166, Plag 155, Omb 80, Kern 152, Jasp 170, Hemo 180, Hedb 177 bu da mineral başına fiyatlar Trit 4.46, Pye 5.06, Mex 56.13, Iso 71.83, Nocx 530, Zyd 781, Mega 2682, Morph 4097 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 en kıymetli diye bişi yok pek, bölgeden bölgeye değişen piyasalar var sonucta, veldspardan en cok para kırcağın dönemler yerlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Saeros said: baktım, tutorial'ı da okudum ama gene de çok karışık geldi ahah, böyle bi "lan kesin bişeyi anlamadım" hissi var yani anladığım kadarıyla high secteki en değerli ore pyroxeres? ona yükleniyim ben o zaman cerlestes te işte trade hublardaki fiyatlar falan var bak grafiklerde, onları takip edebilirsin.Highsecte ortalama en üst pyro var işe ama mesela, jitada bi malı diğerini amarrda satcam diosan başka bişi daha değerli olabilir. mesela zydrine ours ta uçuk ama trit satıcaksan jita gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Aluriel said: http://www.eve-wiki.net/?title=Haladas_Mining_Guide şunu bi incele cidden mining düşünüyorsan. bana sorarsan ben hiç tavsiye etmem, getirisi az baya çünkü. high sec de saatte 15-20m anca gelir gelirse, baya kötü yani. tek iyi yanı yarı afk takılabilirsin vs. ya ben bunu geçen yıl mı ne okumuştum ahah iyi oldu şimdi bi daha okudum bazı yerlerini bi de evet yarı afk olayı için high sec güzel oluyo, tabi ilerde işleri büyütürüm hep veldspar kazıcak halim yok şimdilik tritanium iyi gibi gözüküyo, bi de mekandaki tüm asteroid beltler kurumayaydı iyiydi sdf bi de, strip miner I ve modulated strip miner II arasında çok fark var mı? ne kadar fark var? infolarına baktım ikisinin ama pek anlayamadım, strip miner I 540 m³ ore alıyomuş sanırım tek cycle'da, modulated sm II 360 m³ alıyomuş? kristalin infosuna baktım 1.6 multiplier varmış onda da, e gene de çok farketmiyo sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 crystal kullanman lazım, farkedio o zaman. Ama yaklaşık 1 sene önce falan t2 kristal kazandırdığı parayı etmiodu ondan t1 kullanıoduk. Ama kullanıoduk yani. Ha bu veldsparda falan farketmez pek belki ama arkonor kazarken fark ettiriyor isk bazında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 anladım veldsparda azcık denerim olmazsa strip miner I'le devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Saeros said: bi de, strip miner I ve modulated strip miner II arasında çok fark var mı? ne kadar fark var? infolarına baktım ikisinin ama pek anlayamadım, strip miner I 540 m³ ore alıyomuş sanırım tek cycle'da, modulated sm II 360 m³ alıyomuş? kristalin infosuna baktım 1.6 multiplier varmış onda da, e gene de çok farketmiyo sanki? modulated sm II 360 m3 ama crystal takmadan önceki haliyle. t1 crystal takınca, taktığın crystalin türünden asteroid kazarken %62.5 daha fazla topluyorsun her cycle ile. t2 crystal ile %75 oluyor bu bonus. 360 m3 crystalsiz 585 m3 t1 crystal ile 630 m3 t2 crystal ile en iyi yield için t2 strip miner ve t2 crystal kullanman lazım. @suark t2 crystaller ile ilgili söylediklerin geçen yaz (haziran-temmuz gibi) ben hala mining ile uğraşırken bile doğru değildi. t2 crystalin getirisi her türlü daha fazlaydı yani fiyatına göre. belki ilk çıktıklarında çok pahalıydı fiyatları vs onu hatırlıyorsundur ama şu an öyle bişey söz konusu değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 haa olabilir, bi sene önce falandı o zamanlar. o zaman eet kullanmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Strip Minerlar normal laserların neredeyse 3 misli belki daha bile fazla kazı yapıyor ancak onları kullanabilmek için mining barge gemi kullanman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 modulated sm II ile exhumers kullanırsan bir de exhumer skilin lvl 5 civarı olursa yanında da 5-5-5 lik bir rorqual pilotu olursan 0.0 da madenci olmak zenginlik demektir abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/masonry/000/247/583/a71.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 caldari navy ile 7 kusurluk standingimi birakip metropolis bolgesine yerlestim, 0'dan standing kasmak ne kadar sikiciymis yahu, yokmudur hizli bir yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 corp satın alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 wha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar