Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mal sorular süper cevaplar topiki

Suark

Öne çıkan mesajlar

saelrin
yalnız trialda 1 hafta filan kaldı ve hala eve online gazımı atabilmiş değilim, sanırım main accountu açtırıp ordan devam edicem bugün yarın bi ara

Suark said:

cruiser al hocam rahat edersin, drone skillerin iise vexor gun skillerin iise thorax

ben de onlara bakıyodum da güzel fena değilmiş bunlar, blackbird filan
gerçi sen thorax filan demişsin
ama sen de hep pis pis gallente gemileri öneriyosun fds
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

yani anladığım kadarıyla high secteki en değerli ore pyroxeres? ona yükleniyim ben o zaman

metropolis region fiyatları şu şekil son haftanın. diğer regionları bilmiyorum.

m3 olarak fiyatlar
Veld 134, Scor 117, Pyro 166, Plag 155, Omb 80, Kern 152, Jasp 170, Hemo 180, Hedb 177

bu da mineral başına fiyatlar
Trit 4.46, Pye 5.06, Mex 56.13, Iso 71.83, Nocx 530, Zyd 781, Mega 2682, Morph 4097
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

baktım, tutorial'ı da okudum ama gene de çok karışık geldi ahah, böyle bi "lan kesin bişeyi anlamadım" hissi var
yani anladığım kadarıyla high secteki en değerli ore pyroxeres? ona yükleniyim ben o zaman

cerlestes te işte trade hublardaki fiyatlar falan var bak grafiklerde, onları takip edebilirsin.Highsecte ortalama en üst pyro var işe ama mesela, jitada bi malı diğerini amarrda satcam diosan başka bişi daha değerli olabilir.

mesela zydrine ours ta uçuk ama trit satıcaksan jita gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

http://www.eve-wiki.net/?title=Haladas_Mining_Guide

şunu bi incele cidden mining düşünüyorsan.

bana sorarsan ben hiç tavsiye etmem, getirisi az baya çünkü. high sec de saatte 15-20m anca gelir gelirse, baya kötü yani. tek iyi yanı yarı afk takılabilirsin vs.

ya ben bunu geçen yıl mı ne okumuştum ahah iyi oldu şimdi bi daha okudum bazı yerlerini
bi de evet yarı afk olayı için high sec güzel oluyo, tabi ilerde işleri büyütürüm hep veldspar kazıcak halim yok
şimdilik tritanium iyi gibi gözüküyo, bi de mekandaki tüm asteroid beltler kurumayaydı iyiydi sdf

bi de, strip miner I ve modulated strip miner II arasında çok fark var mı? ne kadar fark var? infolarına baktım ikisinin ama pek anlayamadım, strip miner I 540 m³ ore alıyomuş sanırım tek cycle'da, modulated sm II 360 m³ alıyomuş? kristalin infosuna baktım 1.6 multiplier varmış onda da, e gene de çok farketmiyo sanki?
Sosyal ağlarda paylaş

crystal kullanman lazım, farkedio o zaman. Ama yaklaşık 1 sene önce falan t2 kristal kazandırdığı parayı etmiodu ondan t1 kullanıoduk.
Ama kullanıoduk yani.

Ha bu veldsparda falan farketmez pek belki ama arkonor kazarken fark ettiriyor isk bazında.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

bi de, strip miner I ve modulated strip miner II arasında çok fark var mı? ne kadar fark var? infolarına baktım ikisinin ama pek anlayamadım, strip miner I 540 m³ ore alıyomuş sanırım tek cycle'da, modulated sm II 360 m³ alıyomuş? kristalin infosuna baktım 1.6 multiplier varmış onda da, e gene de çok farketmiyo sanki?

modulated sm II 360 m3 ama crystal takmadan önceki haliyle. t1 crystal takınca, taktığın crystalin türünden asteroid kazarken %62.5 daha fazla topluyorsun her cycle ile. t2 crystal ile %75 oluyor bu bonus.

360 m3 crystalsiz
585 m3 t1 crystal ile
630 m3 t2 crystal ile

en iyi yield için t2 strip miner ve t2 crystal kullanman lazım.

@suark t2 crystaller ile ilgili söylediklerin geçen yaz (haziran-temmuz gibi) ben hala mining ile uğraşırken bile doğru değildi. t2 crystalin getirisi her türlü daha fazlaydı yani fiyatına göre. belki ilk çıktıklarında çok pahalıydı fiyatları vs onu hatırlıyorsundur ama şu an öyle bişey söz konusu değil kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...