codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yafeshan said: söz konusu gemi 3 tracking computer/enhancer ile fitlenecek ve cici tachyonlarla. neden die sormayın, manyanklık olsun. sniper gemi, bu sebeple turret tracking o kadar da mesele değil. sorun dps, verilen ve benimde önceden denediğim fitlerde hala en becerikli versiyon abadon (geddon çok tatlı görünüyor tabi ama sentry max menzili pek verimli değil benim için.) cevaplar için teşekkürler O zaman apoc kullanacaksın, zamanında 0.0'da sniper bs fleetler dolaşırken baya popülerdi de şimdi sniper bs pek bir işe yaramıyor. Suark said: eft ye kendı skıllerını mı upload ettın yoksa all lvl 5 mı? caldari bs 5 ise, nightmare la abaddonun dpsleri aynı. Kendi skill'lerimi upload ettim.Cal bs lvl4, large weapon specler lvl4 gerisi lvl5.Nightmare'de droneları eklemeyi unutmuşum yanlız, 1138 mi ne oluyor dps ekleyince. Onun dışında hepsine 3x heat sink koymadım, benim kullandığım fitleri yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 heat sink olarak, boş modül mü daha ii yoksa inaktif modul mü yoksa aktif modul mü? ( eft yi kanıt olarak sunmayın burda, bireysel tecrübe lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Forumun yarisi eft warrior ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 skiline bağlı olarak değişir örneğin em shield comp. lvl 5 ise ben shield pasif modul takardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 pasif derken bu arada yani offline demek istedim. offline ken online modulden daha cok heat emme durumu var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Heat emme durumu 3 şeye bağlı. 1- Thermodynamics skill seviyesi. 2- Heat sink olarak kullandığın modülün HPsi (genelde large smart bomb kullanılır). 3- Eğer gemin t3 ise racial strategic cruiser skill seviyesi. Onun dışında aktif olmuş pasif olmuş pek birşey değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bu mining icin niye retriever kullanmak zorundayiz biri bana aciklayabilir mi? simdi siteye baktim gemilere fln retriever yerine iteron mark V veya badger II kullansak nolur hem cargolari daha yuksek hem daha ucuz gemiler, ikisinde de high slot 2tane zaten. retriever'in avantaji ney bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi iteron ve badger nakileye gemisi. naptın sen. bi bak bakalım o gemilerle saatte ne kadar kazabiliyorsun. sonra karşılarştır retriever vs ile. arada dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 strip miner koyduktan sonra ayni zamanda kazmazlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 retriever kullanmak zorunda değilsin bu arada. BC olarak her ırkın mining bonusu olan bi gemisi mevcut. örneğin caldari - osprey. BS istersen de rokh iyidir mining için. apocalypse de olabilir ama rokh daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 senko said: strip miner koyduktan sonra ayni zamanda kazmazlar mi? strip miner nasıl takıcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 saatte ne kadar kazabiliyorum onun bilgisine nerden ulasabilirm bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Kazıya bonusu var. Yani daha kazançlı retriever ile kazmak. Ayrıca retriever skilleri ile ilerde hulka yöneliceksin ki en iyi kazı yapılan gemidir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Aluriel said: senko said: strip miner koyduktan sonra ayni zamanda kazmazlar mi? strip miner nasıl takıcaksın ? sadece mining gemileri ne mi takilabiliniyor onlar? high slot olmasi yeterli degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ISK: The Guide diye bi pdf var onun mining kısmı fena değil. 75mb falandı sanırım boyutu. online kaynak istersen de http://www.eve-wiki.net/index.php?title=Mining_Guide_by_Halada http://wiki.eveuniversity.org/Mining fena sayılmaz. özellikle eveuniversity wikisi oyunla ilgili çoğu konuda baya faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hulk değilse gemin, covetor falansa bsler rakip olabiliyor ona. Ama şu var, mining yaparken yarı afk takılıyorsun, normal minerlar 1.5 dakkada alıyorken, strip 3 dakkada felan alıyor. daha rahat afk takılabiliyorsun yani o güzel bişi. bide efekti daha güzel :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://www.eve-wiki.net/images/6/60/Battleship_barge_comparison.PNG şurda anlatmış işte baya detaylı. gerçi dün oyundan da vermiştim bu linki sana ama başkasına da yararı olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 evet bende heves ettim bi oynasam diyorum fekat 14 dalar fix aylık premium gibi bi olay var birincisi bu acaba 14 dalar'a değer mi eğlenirmiyim, keyif alırmıyım ? birinci sorum bu diğer bir sorum başlayınca çok eziyet çekermiyim ? tamm bi n00bluk süreci olucak illaki ama bu oyun çok mu derin ? hakim olmak iyi bi seviyeye gelip adam olmak ne kadar sürer ? oyuna başlayınca birileri sürekli gelip salça olup harcadığın zamanı emeği elinden alıp seni dımdızlak ortada bırakırmı ? (PvP) ne kadar süre oynamak lazım yani bi yerlere gelmek için min. ideal zaman nekadardır oynamak için ? oyunu sitesinden ücretsiz edinebiliyoruz sanırım ama emin olmadım herhangi bi ücret ödemek gerekli mi oyun setup'ı için ? sorularım bunlar teşekkür ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 14 günlük free trial var zaten. hatta birisinden buddy invite bulursan 21 gün trial. o sürenin sonunda satın alıp almayacağına karar verirsin zaten. bu arada ayrıca aylık para ödemek zorunda değilsin. oyun içi para birimi olan isk ile plex (30 günlük oynama süresi) satın alabiliyorsun. oyunla ilgili çok kaynak var. oyun içi tutorial falan gayet başarılı oyunu öğretme konusunda. sorun yaşamazsın yani. pvp soruna gelirsek o tarz bişey mümkün değil highsecde kaldığın sürece. ne kadar süre oynamak lazım zor bi soru. ne yapacağına bağlı bu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kım o warplayan cabuk x koysun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Alakası yok. O anda gayet mantıklı bir soruydu o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ole bir sogledinki sanki kosup yakalicak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 drakeyle l3 yapıyorum şu an. raven alayım mı direk tengu için mi bekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 drake'yle level 3 bile yapamiyorum adam gibi, 800k skill var bundan dolayi midir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 @disappear skill az zaten ayrıca yanlış/kötü fit kullanıyor olma ihtimalin de yüksek baya @maho tengu train ravena kıyasla 2 kat sürer en az. süre sorun değil diyorsan tengu daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar