Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 SCH de bunun orjinali var, bende bizim için, yeni başlayanlar, eski oyuncular herkes için açtım topiki. Salakça olsada merak ettiklerimizi soralım bi bilen çıkar illaki. Hemen başlatıorm; carrier da fighterlarım dışarda, warp ladım başka bi yere. carrierları çağırabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Carrier binen arkadaşların varsa, "hasan hüseyin koşun carrierlarla" diye seslenerek çağırabilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 warp a kalktığında fighter ları arkada bıraktığını görürsün ancak varış noktasında warp dan çıktığın an fighter lar yanında biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 peki aksiyon esnasında, missionda yapsam bunu yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Evet. Ama yinede dronelar drone bayde yerini almadan mission alanını terketmeyi sevmiorm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ooo boşuna hayıflanıomuşumum nan. dün geberiodum bu yüzden nerdeyse ehaheh. o zaman bi sonraki soru neut, nos başlangıçta mı etki ediyor bitiminde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Başlangıçta. Hangi missionda veriodun carrierı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fortress ti sanırım, caldari olanı. ya biraz erken çektim fighterları geri bıraktım sonra, bide neutluyo şerefsizler. jamlendiğim için göremiorm o patlattığımız bınanın hp sını, bekledım yarı armora kadar ( replemıorm bu arada cap bitmesin die, malum manyak gibi neut var ). sonra patladı mekan, benim fighterlar gelene kadar %20 ye düştü armor yusuf aleyhisselam oldum çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hahaha neyse bu sayede fighter olayını öğrenmiş oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fighter bi derecede bomberlar gidince cok kotu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Glatheros said: fighter bi derecede bomberlar gidince cok kotu oluyor. Fighter bomber lar sadece SC lerde olmuyor mu onların mission da işi ne_? daha da önemlisi o SC nin o mission bölgesinde işine_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Anomallylerde oluo SCler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fighter bomber + anomaly, eft deki gibi parlak degil gercekde...lakin citadel torp attigi icin fbomberlar, NPC bs leri bile vuramiyor web/tpaint manyagi yapmazsaniz. haliyle gene normal fightera kaliyor is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 mal sorulara katkı en yüksek large laser damage veren gemi hangisi yaw. nigthmare dediler, eft de bi abadon etmedi. canım abadon. seviyorum yaw bu gemiyi. tü tü tü nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hemen fitledim baktım, 3x heat sink ile aynılar. identical yani ( 916 dps ) ama şu var, nightmare in tracking e bonusu var, efektif dps i daha fazla olacaktır. bide, nightmare shield tank, 3 tane heat sink fitleyebiliosun baddon için aynısı geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 olay sadece dps degil nightmare de, suarkin dedigi gibi tracking var kucuk gemileri insta popluyor, birde daha az cap gidiyor turret sayisi az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 said: [Nightmare, meh] Imperial Navy Heat Sink Imperial Navy Heat Sink Imperial Navy Heat Sink Damage Control II Imperial Navy Heat Sink Invulnerability Field II Invulnerability Field II Republic Fleet Warp Disruptor Heavy Capacitor Booster II, Cap Booster 800 Domination 100MN MicroWarpdrive Large Shield Extender II Large Shield Extender II Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Imperial Navy Heavy Energy Neutralizer Imperial Navy Heavy Energy Neutralizer Large Core Defence Field Extender I Large Core Defence Field Extender I Large Core Defence Field Extender I 1022 DPS said: [Armageddon, pew] Heat Sink II Heat Sink II Pseudoelectron Containment Field I Adaptive Nano Plating II Adaptive Nano Plating II 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I Quad LiF Fueled I Booster Rockets Heavy Capacitor Booster II, Cap Booster 800 J5 Prototype Warp Disruptor I Dual Heavy Pulse Laser II, Conflagration L Dual Heavy Pulse Laser II, Conflagration L Dual Heavy Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Heavy Unstable Power Fluctuator I Large Trimark Armor Pump I Large Trimark Armor Pump I Large Trimark Armor Pump I Ogre II x5 1081 DPS said: [Armageddon Navy Issue, pewpew] 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I Imperial Navy Energized Adaptive Nano Membrane Imperial Navy Energized Adaptive Nano Membrane Pseudoelectron Containment Field I Imperial Navy Heat Sink Imperial Navy Heat Sink Imperial Navy Heat Sink Quad LiF Fueled I Booster Rockets Federation Navy Stasis Webifier Heavy Electrochemical Capacitor Booster I, Cap Booster 800 Republic Fleet Warp Disruptor Dual Heavy Pulse Laser II, Conflagration L Dual Heavy Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Imperial Navy Heavy Energy Neutralizer Large Trimark Armor Pump I Large Trimark Armor Pump I Large Trimark Armor Pump I Ogre II x5 Vespa EC-600 x5 1245 DPS said: [Abaddon, pew] Damage Control II Heat Sink II Energized Adaptive Nano Membrane II Energized Adaptive Nano Membrane II 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I 1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I Quad LiF Fueled I Booster Rockets Heavy Capacitor Booster II, Cap Booster 800 Prototype ECCM I Radar Sensor Cluster J5 Prototype Warp Disruptor I Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Mega Pulse Laser II, Conflagration L Large Trimark Armor Pump I Large Trimark Armor Pump I Large Trimark Armor Pump I Hammerhead II x5 Hornet EC-300 x5 888 DPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 lazor dps demiş brosef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 arkadaşlar 5-6 ay önce bırakmıştım, canım sıkıldı şimdi ara sıra oynayabilceğim bi oyun arıyorum gene. dönsem akıl karı olur mu ? yoksa, saakıın dönmeee ! ,diyen arkadaşlar var mı ? varsa neden ? böyle pvp mpv yapmak istiyo canım bu arada, bıraktığımda 10m sp vardı yanlış hatırlamıyosam. durum nedir oyun içinde ? sağolun dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 söz konusu gemi 3 tracking computer/enhancer ile fitlenecek ve cici tachyonlarla. neden die sormayın, manyanklık olsun. sniper gemi, bu sebeple turret tracking o kadar da mesele değil. sorun dps, verilen ve benimde önceden denediğim fitlerde hala en becerikli versiyon abadon (geddon çok tatlı görünüyor tabi ama sentry max menzili pek verimli değil benim için.) cevaplar için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 eft ye kendı skıllerını mı upload ettın yoksa all lvl 5 mı? caldari bs 5 ise, nightmare la abaddonun dpsleri aynı. fitin ne bilmiorm ama menzilden çakıcam hoca diosan, tank gerek yok diosan max range den max dps arıosudur. Geddon daha efektif dps yapmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 DERT3 said: Glatheros said: fighter bi derecede bomberlar gidince cok kotu oluyor. Fighter bomber lar sadece SC lerde olmuyor mu onların mission da işi ne_? daha da önemlisi o SC nin o mission bölgesinde işine_? Korsan gruplarınında 5-10 Super Capital'lik gücü olur. Genelde farmda pek kullanılmaz ama bugün bende mission için kullandım ^^ Stray Caldari. Bi tane Caldari Carrier patlatma ve fighter'ları patlatma görevi.3-4 dakka sürdü toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mal sorulara bir katki daha mining questleri var mi para kazanabilecegim, yoksa questler git surdaki xx leri oldur gel ile mi sinirlilar bir de gezegeni somurmek akillica bir para kaynagi mi? hem madenciligi hem o olayi beraber goturebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 var mining görevleri. courier görevleri de var ayrıca. gezegen işinden para kazanılabiliyormuş gayet ama bulaşmadım ben hiç daha. madencilikle beraber götürülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar