Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pringles VS Lays VS Doritos VS çitos:) VS Ruffles vs...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pringles doritos lays ruffles baharatlı ne varsa hepsi olur :)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-No, dude it's christmas.
-Oh, then what's Halloween about?
-Costumes and candy...
-Oh...

Mesaj tarihi:
lays çoban salata çeşnili çıktı

yiyenleriniz vardır .. başta müptelası olduk okulda ben bi aldım bi soraki tenefüste 15 paket falan aldı millet eauhea

geçen eve aldım sora sıkıldım canım istemedi
güzel deilmiş :P[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar.
Japon Atasözü
Mesaj tarihi:
Acılı lays veya acılı doritos. Pringlesdan pahalı olduğu için rufflesdanda sevmediğim için nefret ederim[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
Disappear sende forumların temizleyicisi gibi oldun her açılan threade kıllanıyosun :))
''Louhouvv açmayın lan yeni gonu daha yeni temizledim burayı '' :p

[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Şubat 2003 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
varya şunları okurken canım aşırı Cips çekti OFFFFFFFFFFFFFFFF

gidip alsam mı ???
:D[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
alayınız top olsun emi bu sogukta insanın canını ceips cektiriosunuz cikip alirkan beni soysalar kaysam düssem ya da hasta olsam bunun sorumlulugunu kaldirabilcekmisiniz leyn suphiler ![hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you!
my potentIaL is nothing but zero..
come and free your hate !!
.--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Mesaj tarihi:
Pepelk TOpic Özdenetim Kurlu açılmasını talep ediyorum. insanları kışkırtıcak topicleri en boş saatler olan sabah 8-11 arası yayınlatacak, ya da tümden yokedecek bir kurul olmalı.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
Ne var ulan emperyalist cipsi yiyorsunuz. Yiyin aslan gibi patosunuzu kar gidadan. Ustunede islami gazoz uludag için.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b]

Querquobad Quane [SnowLords]
Mesaj tarihi:
Hepsinin acılısı
doritos eskiden daha iyidi.Şimdi tadı deişmiş gibi geliyo bana.[hline]These days - the stars seem out of reach
But these days - there ain't a ladder on the streets
These days - are fast, nothing lasts in this graceless age
Even innocence has caught the midnight train
And there ain't anybody left but but us these days
Mesaj tarihi:
Dippas'ı beğenmedim ben baharatlı doritos daha güzel bence. ama sos fikri fena değil. birde bir zamanlar doritosların arkasında enteresan sos tarifleri oluyordu deneyen oldu mu hiç?[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
  • Yeni Oluştur...