Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

unK said:

sloven basınıyla yaptığı röportaj'da;

Preldzic: You know why I'm not playing for Slovenia... I had decided not to play for any NT, but Turkey forced me to play or lose passport.

bu adam bu haldeyken bile bu kadar istekliyse.. kazanmamız lazım emiri, daha çok kazanmamız lazım

bu olay gerçekse iyice soğudum bu çocuktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Lanet olsun ya fırsat çıktı yine belli kişilere, Emir'i Taksim'de sallandırmadan rahat etmezler artık.

Şu olaydan sonra soğumayı geçtim, daha çok saygı duyulmalı Emir'e, takdir edilmeli. Takımın en iyi, en istekli oyuncularından biri. Ama sizi tatmin etmek için "3 yaşımdan beri bu formanın hayalini kuruyorum" filan demesi lazım. Hiçbir milli takımda oynamak istemiyordum diyen adamın ne hissetmesini bekliyorsanız artık bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
erginataman ergin ataman
Her kim olursa olsun kimse turk milli takiminda zorla oynayamaz, milli gurur herseyin ustundedir.

erginataman ergin ataman
Emir preldzic ya derhal bir basin aciklamasi ile yanlis anlama oldugunu aciklamali yapmiyorsa da milli tk kadrosundan cikarilmalidir!

şuraya bak, basketbola yıllarını vermiş koskoca ergin ataman bile ucuz milliyetçilik peşinde. başkalarına nasıl kızayım ki şunu gördükten sonra. kendisi efes'in başındayken amerikalılar'dan medet ummayı iyi biliyordu. milli gurur fışkırıyo ya kendisinden, o yüzden benchte çürüttü sinan güler'i.

edit: emir de twitter'dan ufak bi açıklama yaptı az önce
said:
rille55 Emir Preldzic
just to make sure,i didnt say those words...
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:

Abi ahah rezalet ya. Seramonide yanlış bir marş çaldılar Rus marşı yerine. Bir kaç dakika beklendi ama doğrusunu da çalamadılar bir türlü. En sonunda Ruslar pes etti tamam lan istemiyoruz çalmayın diye dsf

Hah şimdi anons yaptılar çalıyorlar doğrusunu

litvanya daha düne kadar o marşı söylüyordu, yanlşılık değil o kasten yapılan bir saygısızlık.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

unK said:

sloven basınıyla yaptığı röportaj'da;

Preldzic: You know why I'm not playing for Slovenia... I had decided not to play for any NT, but Turkey forced me to play or lose passport.

bu adam bu haldeyken bile bu kadar istekliyse.. kazanmamız lazım emiri, daha çok kazanmamız lazım

bu olay gerçekse iyice soğudum bu çocuktan.

boyle bisey yapilmissa, cocuktan niye soguyosun, turkiyeden sogu.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin "oyna yoksa pasaportunu alırız" dediğine inanmıyorum. O yüzden bu açıklamayı eğer yapmışsa hem içeriğinin yalan olduğuna inandığım için ve hem de istemeden milli takımda oynadığını beyan ettiği için soğurum. Böyle bir açıklama yoksa nötrüm çocuğa karşı.

Hee, 70 küsür milyonluk ülkeden adam çıkaramayıp milli takımlarda devşirme sporcular oynatılmasına temelden karşıyım. Yoksa o sporculara karşı değilim, niye karşı olayım ama atletizm, güreş, halter, boks, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve daha diğer sporlarda yapılan bu devşirme yönteminden tiksiniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok çok çok çok iyi oluyor şuan bizim için. Böyle giderse onların +/- durumu çöker bizde bugün kazanırsak eger sırbıstana karşı az sayıyla kaybettigimizde bile çıkabilicez gibi bir durum var sanırım. Yanılıyor olabılırım bu durumlardan daha ıyı anlayan bırılerı onaylarsa daha ıyı olur elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...