Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Avrupa Şampiyonası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Abi bizi katleden hakemler İngiltere'yi niye katletmedi madem Polonya'yı çok seviyolardı? Futbol takımının balından damladı heralde biraz basket takımına :)

O maçta da abuk subuk teknik fauller çalındı Polonya leyhine de Britler bizim yaptığımız hatayı yapmadılar, rakibi ciddiye aldılar. Bir de bizim maç dahil tüm maçlar da yatan İspanya'da oynayan bir oyuncuları var, Freeland mıdır nedir, o çok iyi oynadı, Deng'i yalnızlıktan kurtardı. Yalnız 2 oyuncu var Britler'de, o iki oyuncu bizim şu arka sokaktaki potalarda bile basket oynayamazlar. Yer bizim mahallenin veletleri onları çiğ çiğ.
Sosyal ağlarda paylaş

o son üçlüğü yemeyecektik. ersanın biraz iki tarafta da canlanması lazım, bir de kerem dünkü maç sonundan beridir aynı modda galiba. kötü tercihler yaptı, neyse ki ender iyi katkı yaptı.
enes'in 3 faul alması kötü oldu yalnız. umarım oğuz savaş'ın fazla dakika alması gerekmez
Sosyal ağlarda paylaş

İyi hoş oynuyoruz kabul ama harbiden bir tek ben mi görüyorum yoksa harbiden geçen seneye göre daha kötü degil mi şu oynadıgımız defans? Herkese 30-40 fark atıyoduk defans sayesınde suan defansımız o kadar goze batmıyor defans dedıysem ribaund degil o iyi zaten o canavar gibi ama geri kalanı ömer onandı keremdi bir tık daha artabilir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok,ben de arkadaşa katılıyorum, defansımız geçen senelere göre daha zayıf, bizim hücumumuzu ayağa kaldıran iyi savunma sayesinde çıktığımız ani hücumlar ve rakibin moral motivasyon kaybı. Son topu kullanacak oyuncumuzu belirlememiz gerekir senelrdir fakat bu bizim yıllardır en büyük sorunumuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Simdi bizim ispanya'yi yenmemiz gerekmiyor mu ust tura cikmak icin?

Milliyet soyle yazmis:

Eurobasket 2011’de A Grubu’nda Polonya ile Büyük Britanya karşı karşıya geldi. NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmayı Büyük Britanya, Luol Deng'in etkili oyunuyla 88-81 kazandı. Bu galibiyetle A Milli Takım, İspanya maçı öncesinde ikinci tura çıkmayı garantiledi.
Sosyal ağlarda paylaş

hucumda niye bu kadar kötüyüz yahu sürekli bir karambol akıllıca yapılan hiçbir pas yok,top çevirmiyoruz yanlış eşleşme kovalamıyoruz.bu tutukluğun sebebi lider eksikliği gibi.keşke takımın 'abi'leri çıkıp bir ritme soksalar hücumları eriyip gidiyor tüm hücumlarımız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...