Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Anadolu yakasında Alkol Rehab Merkezi

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

biliyor musunuz? Tercihen göztepeye, bostancıya falan yakın. Erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde var mıdır mesela? Nette arama yaptığımda bakırköyde AMATEM çıktı ama oraya kadar gidemem anneme çaktırmadan :/ bi yardım edin, harbi kötü durumdayım. trolleyin de arada düzgün yardım ederseniz sevinirim hani
Sosyal ağlarda paylaş

evde bizimkiler olmasa misafir eder, döve döve bıraktırırdım vallahi.

böylece ıslak meşe odunu ile terbiye gerçekten geçerli bi yöntem mi yoksa biz mi abartıyoruz, onu da anlamış olurduk.

sonrasında da Sopa Atan Bilge diye seminarlar düzenler, kitaplar satar ve hatta aslında hiperaktif olmayan çocukları da adam ederdim.. özenti borderline'ları sopayla hayata bağlardım.

güzel olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

ailene "ciddi bir psikolojik sorunum var" de, psikiyatriste götürsünler, ne olduğunu belirtmene gerek yok. Zaten mantıklı, ailenin "çocuk" olarak göremediği düzgün biriysen ailen de anlar, söylemek istemediğini de belirtirsin. Git ona anlat durumu.

Ki bu arada alkol yasağının sebebi de zaten ileride tekrarlama riskinin çok yüksek olması, keyiflerinden yasaklamıyo adamlar, kendin kurtulacaksan da kesmen içmemen gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

evde bizimkiler olmasa misafir eder, döve döve bıraktırırdım vallahi.

böylece ıslak meşe odunu ile terbiye gerçekten geçerli bi yöntem mi yoksa biz mi abartıyoruz, onu da anlamış olurduk.

sonrasında da Sopa Atan Bilge diye seminarlar düzenler, kitaplar satar ve hatta aslında hiperaktif olmayan çocukları da adam ederdim..

güzel olurdu.

abi o listeye özenti borderlineları da ekle pls
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

ahmedinejad said:

hem aile bunun için var. sana destek olsunlar. gizli saklı neden yapıyorsun?

çünkü sonra her elimde birayla gördüklerinde korkacaklar, öyle saçma şeyler olmasını istemiyorum. içmeden de durabilmeyi öğreneyim, ona ihtiyacım var

lan alkolu rehab yardımı ile bırakıcaksan... elinde her birayla gördüğünde, korkmaları lazım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...