Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BiRiADSL Çilesi!!1


Loxias

Öne çıkan mesajlar

Evden çıkarken BİRİADSL internetimi kapatmak için başvurdum. Eskiden de kapattırmıştım ve modemi almak için geldiklerinde bir imza attırarak işlem hallolmuştu. Bu yeni ödeme tarihine az bir süre kaldığından olsa gerek ki, benden buna dair dilekçe yazıp göndermemi istediler. "Yine modemi almaya geldiğinizde imzalayalım" dememe rağmen dilekçe şartmış.

İyi bari diyip, dilekçe yazıp fax ile yolladım. Yaklaşık 9 gün sonra arayıp, dilekçenizin yarısı çıkmış işleme sokamıyoruz dediler.

Tekrar dilekçeyi yolladım, 3-4 gün geçmesine rağmen arayan soran olmadığından kendim aradım. Bu sefer tutturdular, posta yoluyla gönderilmesi lazım, ıslak imza olması gerekiyor. Diyorum ki "tüm yazışmalarda fax geçiyor sizde nasıl geçmiyor? ben size kimliğimi doğrulayayım, dilekçede önünüzde nasıl kapatamıyorsunuz?" Hayır illa ki, posta yoluyla ulaştırın. "baştan 'kesinlikle posta yolu' deseydinde fax/yarım faxlarla uğraşmasaydık" derken, ikna olup tamam ben işleminizi onaylayacağım, sizi tekrar arayacaklar.

7-8 gün geçti hala arayan soran yok. Tekrar aradım, bu sefer sinirim zıplamış durumda, bu seferki inatla "posta yolu" diye diretiyor, üstünü istiyorum "beni yanlış yönlendireni şikayet edeceğim" diye "sorumlu benim başkası yok" diyor da diyor.

Tabi ben bu arada internet faturamı ödüyor, taşındığım evdeki telefon faturasını kapatamadığımdan onun da sabit ücretlerini ödüyorum. Tabi bu ay biri tanışıp 0900leri arasa sayelerinde çok daha yüklü paralar ödeyeceğim.

Bir internet kapatmayı çileye döndüren BİRİADSL'e teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi her arayıp ben "kapatmak için başvurmuştum" dediğimde, "eem bi yakınınızın üzerine yapmak ister misin, şuan çok uygun bir tarifden yararlanıyorsunuz, 29 liraya dondurabiliriz..." vs diye sayıp gittikleri 3 dklık bir konuşmaları var ki cinnetlik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...