mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 @ardeth O yazdıklarımı sadece kız çocuk için yazmadım.Sadece arada "hele bir de kız çocuk olsa" şeklinde bir ifade kullandım.Yoksa erkek çocuk için de, kız çocuk için de aynı yollardan geçiliyor belli bir yaşa kadar.Ergenlik dönemi ikisi için ayrı bir roman tabi. Sana inandırıcı gelmemesi benim için önemli değil çünkü hemen ikinci cümlende durumunu belirtmişsin.Baba olmadan bu konularda büyük konuşmamak lazım.Bekar adamın karı boşaması gibi bir olay çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sims acip yazlik ev yapiyorum deniz kiyisinda ben, adami yuzduruom fln :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mokoko said: akşam simidi gibi yerler bodrumda ben diyim adam 2. postta /thread çekmiş daha hala üzerine yorum yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 trolleri okumadım da kendi kızım olsa diye düşündüm biz de o yaştaydık aklımızdan ne geçiyoruz belliydi. ama illa gidip sevişecek diye birşey yok. kaldı ki büyük ihtimalle var. Sonuçta altın kafeste tutamayacağına göre illa bunları tecrübe edeceğine göre belli bi yaştan sonra kademe kademe serbestlik vermek gerekiyor bence. 18 ise Türkiyedeki sosyal yapıya göre biraz erken. Başbaşa erkek arkadaşla tatil için yani. Yanlış bişeyler olduğunda bişeyler ters gittiğinde bişey yapıcak birileri olsaydı derdim. Arkadaş grubu ile gitseydi mesela vs. Tamam tanışmış düzgün çocuk demiş de. Çocuk sonuçta. Güvenip emanet edememesi bence gayet doğal. Sadece olay sevişme değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tek mesele sevismek degil ki, neden ona takildiniz, 18 yasinda iki cocuk bodruma gidip gotu basi dagitabilir, tehlikeli durumlar, tek yonlu dusunmemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 (tu) Aynen. Bunları diyorum şu topiğin başından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Madalyan yok 2 kere demen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ne garip dimi savaş çıkınca 18 yaşındaki erkeği ölmeye öldürmeye gönderebilen ama aynı yaştaki kızın seks yapmasını garipseyen bir ahlak yapısı.Hakkat enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abiii mantığım reset attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 18 yaşında insanlar tek başına falan yaşıyo başka şehirlere gidip ne tatilinden bahsediyosunuz lan asdasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 18 yaşında çift tatile giden, 22 yaşında "baba biz orgy yapıcaz" der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Pasta said: 18 yaşında insanlar tek başına falan yaşıyo başka şehirlere gidip ne tatilinden bahsediyosunuz lan asdasdf. 18 salak bi sınır abi. 18 yaşında olup da yolda yürümeyi bilmeyen tipler yok mu sanki. Annesi doyurur hala , yol bilmez yordam bilmez vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bansheee said: ne garip dimi savaş çıkınca 18 yaşındaki erkeği ölmeye öldürmeye gönderebilen ama aynı yaştaki kızın seks yapmasını garipseyen bir ahlak yapısı.Hakkat enteresan 4 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLÜNCE ORGAN ALIP 40YAŞINDA ADAMA VERİYORLAR SORUN OLMUYOR DA 40YAŞINDAKİ ADAM 4YAŞINDA KIZLA EVLENİNCE Mİ SORUN OLUYOR!!! HAKKAT ENTERESAN! gibi bişi olmuş bu. hürriyet okuyucu yorumu tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yani tabi bazı 18 yaşındakiler maks 13 gibi oluyor öyle bi tipi bakkala bile göndermemek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Pasta said: 18 yaşında insanlar tek başına falan yaşıyo başka şehirlere gidip ne tatilinden bahsediyosunuz lan asdasdf. eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ee si 18 yaşında tatile gidip kendi götünü toplayamıyosa çocuğun beyinsiz demek. Çok basit şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 forumdaki bayanlarımıza soralım. 18 yaşında babanıza erkek arkadaşımla tatile gitmek istiyorum deseniz ne derdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 YÜKSEK ÖKÇELER!!! aklıma E.T geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 17 yaşında dünyayı gezen kızlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 analar ne kizlar doguruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 EYFÖR NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben izin vermezdim ve gitmemesi için elimden geleni yapardım. Sebebi ise ahlaki değerler vs değil, tamamen koruma içgüdüsü, 18 yaşındaki elin denyosu ile kızımı göndermezdim hiç biryere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 22 yaşında olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 22sinden gun aldiysa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sana sormadım ben hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar