Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

@ardeth
O yazdıklarımı sadece kız çocuk için yazmadım.Sadece arada "hele bir de kız çocuk olsa" şeklinde bir ifade kullandım.Yoksa erkek çocuk için de, kız çocuk için de aynı yollardan geçiliyor belli bir yaşa kadar.Ergenlik dönemi ikisi için ayrı bir roman tabi.
Sana inandırıcı gelmemesi benim için önemli değil çünkü hemen ikinci cümlende durumunu belirtmişsin.Baba olmadan bu konularda büyük konuşmamak lazım.Bekar adamın karı boşaması gibi bir olay çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

trolleri okumadım da kendi kızım olsa diye düşündüm

biz de o yaştaydık aklımızdan ne geçiyoruz belliydi.
ama illa gidip sevişecek diye birşey yok. kaldı ki büyük ihtimalle var.

Sonuçta altın kafeste tutamayacağına göre illa bunları tecrübe edeceğine göre belli bi yaştan sonra kademe kademe serbestlik vermek gerekiyor bence.

18 ise Türkiyedeki sosyal yapıya göre biraz erken. Başbaşa erkek arkadaşla tatil için yani. Yanlış bişeyler olduğunda bişeyler ters gittiğinde bişey yapıcak birileri olsaydı derdim. Arkadaş grubu ile gitseydi mesela vs.

Tamam tanışmış düzgün çocuk demiş de. Çocuk sonuçta. Güvenip emanet edememesi bence gayet doğal. Sadece olay sevişme değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bansheee said:

ne garip dimi savaş çıkınca 18 yaşındaki erkeği ölmeye öldürmeye gönderebilen ama aynı yaştaki kızın seks yapmasını garipseyen bir ahlak yapısı.Hakkat enteresan

4 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLÜNCE ORGAN ALIP 40YAŞINDA ADAMA VERİYORLAR SORUN OLMUYOR DA 40YAŞINDAKİ ADAM 4YAŞINDA KIZLA EVLENİNCE Mİ SORUN OLUYOR!!! HAKKAT ENTERESAN!
gibi bişi olmuş bu. hürriyet okuyucu yorumu tadında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...