Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mertadam said: Bu ne düzeysiz bir yaklaşım.Bu forumda küfür etmek yasak peki bu türden konuşmak-yazmak yasak değil mi?Şimdi ben ne diyeyim,hepinizin kızı gidip birine verecek diyen adama, senin ananın babana verdiği gibi mi diyeyim(demiyorum he, soruyorum sadece)? İlkelleşmeyelim. Çünkü ilkelleşince uyum kolay olur karşılıklı. Soran kişiyi hatırlamıyorum ama ben erkek çocuğum da olsa 18 yaşında tek başına tatile gitmersine izin vermem. kendini kandırmaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben yaptığımı ve yapacağımı söylüyorum. Kandırılan bir kişi ya da durum yok. Burada atıp tutan gayet laaarrcc arkadaşların da baba olmaları durumunda böyle kolay sallayamayacaklarını kendi çevremdeki arkadaşlarımdan gayet iyi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 he öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 olay sallamak yada sallamamk değildi baskıda yapsan genişte olsan sonuçta bu olay olacak o yuzden orta yolu bulmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 çetinabinin tartışma üslubuna laf edecem edemiyorum zira siz daha kötü tartışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi yumarım gözümü, kendimi kandırırım, içim rahat eder diyor işte adam. eyvallah diyoruz biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 3. dünya ülkesinden insanlarla argumentum ad populum yapmak çok komik değil mi sizce de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Tamamını okumadım, akşam simidi gibi dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Red. Yazılanları okumadan ortadan dalma be arkadaşım. Mevzu kızla oğlanın gidip kızın oğlanla seks yapması değil.Yani en azından ben dahil bir çok babanın bu türden bir olaya karşı çıkmasının nedeni sadece seks değil. 18 yaş çok hem de çok küçük bir yaş bu türden ayrı organizasyonlar için şeklinde gerideki 11 sayfada söylemek istediklerimi özetleyeyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 oha 2 sayfa okudum, 11 sayfa olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Pasta said: 3. dünya ülkesinden insanlarla argumentum ad populum yapmak çok komik değil mi sizce de? 3. dünya ülkesinde yaşayıp o ülkenin vatandaşı olunca bana normal geliyor. Ya size sir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 18 yaş çocuğunu beyinsiz gibi yetiştirmeyip basit bi judgement kabiliyeti verdiysen gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mertadam said: Pasta said: 3. dünya ülkesinden insanlarla argumentum ad populum yapmak çok komik değil mi sizce de? 3. dünya ülkesinde yaşayıp o ülkenin vatandaşı olunca bana normal geliyor. Ya size sir? gelmiyor. böcek gibi geliyorsunuz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Sparkcaster said: Pasta said: mertadam said: Oldu canım, çocuğun olduğunda seni de görürüz. Hala bu salak argumanları kullanmaktan sıkılmadınız. şunu gördüm sadece topiğin gerisini okumadım zaten cok fazla okuncak bisey yok. pinkporing var, direkt kulturume ters izin vermem boyle seye, godos hissederim diyen. mertadam var. izin vermem ama olay seks degil, aslinda baska nedenler var diye kendini kandirmaya calisan. bi de simdi baktim kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 e işin ucu sekse geliyor cunku 18 yaşındaki kızı erkek arkadaşıyla tatile niye göndermezsin ucunda yatan sebep o oldugu için ayrıca arkadaşlarla seyahat için 17-18 tam zamanı ha dünya kötü hırsızı ugursuzu var diosan kimse hiç bi yere gitmemeli evde oturmalı o zmaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 biz 18 yaşında sümüğümüzü duvara bile süremezdik beh, gençlik nereye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Şimdi kaç yaşındasın ve neler yapabiliyorsun? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 annelerimiz... dünyanın en cefakar, en sabırlı insanları.. saçlarının bir tek teline kainatı feda edeceğimiz kadınlar... babalarımız.. bizim için ne fedakarlıklar yapar o kutsal adamlar... evet, bunlar çatır çatır seks yapmasaydı şu an bunları konuşamazdık. iyi ki varsınız anneler, iyi ki varsınız babalar, viva la xxx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 huzurevleri böyle doluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 durun okuyorum mesaj atmayın daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Norak said: huzurevleri böyle doluyor işte with thunderous applause? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 12.5 yaşında filan seks kampına gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Pasta said: mertadam said: Pasta said: 3. dünya ülkesinden insanlarla argumentum ad populum yapmak çok komik değil mi sizce de? 3. dünya ülkesinde yaşayıp o ülkenin vatandaşı olunca bana normal geliyor. Ya size sir? gelmiyor. böcek gibi geliyorsunuz bana. Ne kullanıyon sen,daha hava kararmadı ya B)- Güzel özetlemişsin Marty.Eline sağlık. Marty said: zaten cok fazla okuncak bisey yok. pinkporing var, direkt kulturume ters izin vermem boyle seye, godos hissederim diyen. mertadam var. izin vermem ama olay seks degil, aslinda baska nedenler var diye kendini kandirmaya calisan. bi de simdi baktim kavga var Yok Red kardeşim.İnan ki en azından benim açımdan seks değil öncelikle çekince.18 yaşında insanlar seks dahil olmak üzere pek çok konuda geri dönemeyecekleri ya da çok pişman olabilecekleri yanlışlar yapabilirler. Krşılıklı oturup konuşmak lazım. Red said: e işin ucu sekse geliyor cunku 18 yaşındaki kızı erkek arkadaşıyla tatile niye göndermezsin ucunda yatan sebep o oldugu için ayrıca arkadaşlarla seyahat için 17-18 tam zamanı ha dünya kötü hırsızı ugursuzu var diosan kimse hiç bi yere gitmemeli evde oturmalı o zmaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 forgiver said: 12.5 yaşında filan seks kampına gitmiştim çok moderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hatanın yaşı mı var abi hepimiz hata yapıyoruz.daha oncede yaptık yapmadan ögrenemezsin.ayrıca yaptıgın şeyin hata oldugunu yaparken anlayamıosun ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar