Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 150 yıldır kapalı olan Sree Padmanabhasvamy (?!) tapınağının altındaki odalarda binlerce altın para ve değerli taş bulundu, 22 milyar $ "şimdilik" tespit edilen rakammış. http://news.yahoo.com/22-billion-gold-jewels-found-india-temple-083728982.html oha(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 www.banafaydasiolmayankiliseninpapazınıüçyasındanberiseviyorum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 22 milyar dolarlık hazine.. Monte Cristo kontu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Lannnnnnnnnnnnnn bu adamlar bana mail atmıştı, panpa burada hazine var ama dışarı çıkaramıyoruz yardım et diye. Phising sanıp sittir çekmiştim adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 warimathras said: www.banafaydasiolmayankiliseninpapazınıüçyasındanberiseviyorum.com lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 pics or... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bizim hazineciler şimdiden vize işlemlerine başlamışlardır hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bulundu da bana mi bulundu. gerci bana bulunmus olsa benim oldugu sure icin saniye bazinda deger kaybederdi hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://img.listal.com/image/2030/600full-indiana-jones-and-the-temple-of-doom-poster.jpg indy yanlış tapınağa gitmiş peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://demotivationals.co/demot/2010-10-03-22-23-44455118409.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 O ne...22 milyar dolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 o bulunan bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bu yorum gerçekmi sizce yoksa adammı trollemiş ???? All the moiney belongs to the Islamic Republic of Pakistan. Muslims ruled over Inida for 1000 years and the money should go to Islamic countries and muslims, otherwise Pakistanis will launch another attack on India making the Mumbai massacre look like a boy scout operation. Long Live Islam and long live Pakistani Muslims and Indian Muslims. Destroy infidel Hindus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 işte fakirlere dağıtsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Zaybird said: işte fakirlere dağıtsınlar. hint fakirini duymadın heralde. yetmez o para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "White Wolf" said: bu yorum gerçekmi sizce yoksa adammı trollemiş ???? All the moiney belongs to the Islamic Republic of Pakistan. Muslims ruled over Inida for 1000 years and the money should go to Islamic countries and muslims, otherwise Pakistanis will launch another attack on India making the Mumbai massacre look like a boy scout operation. Long Live Islam and long live Pakistani Muslims and Indian Muslims. Destroy infidel Hindus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ulan o kadar da derine gizlemiştim. nerden buldunuz allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 22 milyar dolar dünya ekonomisi için büyük bi rakam değil.3 günde biter o para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Viktor said: "White Wolf" said: bu yorum gerçekmi sizce yoksa adammı trollemiş ???? All the moiney belongs to the Islamic Republic of Pakistan. Muslims ruled over Inida for 1000 years and the money should go to Islamic countries and muslims, otherwise Pakistanis will launch another attack on India making the Mumbai massacre look like a boy scout operation. Long Live Islam and long live Pakistani Muslims and Indian Muslims. Destroy infidel Hindus. ahahah inb4 diyecektim, dedim ben bunu söylersem kimse koymaz. inanmıyorsanız belgelerle gelicem!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar