Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 150 yıldır kapalı olan Sree Padmanabhasvamy (?!) tapınağının altındaki odalarda binlerce altın para ve değerli taş bulundu, 22 milyar $ "şimdilik" tespit edilen rakammış. http://news.yahoo.com/22-billion-gold-jewels-found-india-temple-083728982.html oha(:D
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 www.banafaydasiolmayankiliseninpapazınıüçyasındanberiseviyorum.com
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 22 milyar dolarlık hazine.. Monte Cristo kontu
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Lannnnnnnnnnnnnn bu adamlar bana mail atmıştı, panpa burada hazine var ama dışarı çıkaramıyoruz yardım et diye. Phising sanıp sittir çekmiştim adamlar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 warimathras said: www.banafaydasiolmayankiliseninpapazınıüçyasındanberiseviyorum.com lol
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bizim hazineciler şimdiden vize işlemlerine başlamışlardır hehe.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bulundu da bana mi bulundu. gerci bana bulunmus olsa benim oldugu sure icin saniye bazinda deger kaybederdi hani..
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://img.listal.com/image/2030/600full-indiana-jones-and-the-temple-of-doom-poster.jpg indy yanlış tapınağa gitmiş peh.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://demotivationals.co/demot/2010-10-03-22-23-44455118409.jpg
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bu yorum gerçekmi sizce yoksa adammı trollemiş ???? All the moiney belongs to the Islamic Republic of Pakistan. Muslims ruled over Inida for 1000 years and the money should go to Islamic countries and muslims, otherwise Pakistanis will launch another attack on India making the Mumbai massacre look like a boy scout operation. Long Live Islam and long live Pakistani Muslims and Indian Muslims. Destroy infidel Hindus.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Zaybird said: işte fakirlere dağıtsınlar. hint fakirini duymadın heralde. yetmez o para
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "White Wolf" said: bu yorum gerçekmi sizce yoksa adammı trollemiş ???? All the moiney belongs to the Islamic Republic of Pakistan. Muslims ruled over Inida for 1000 years and the money should go to Islamic countries and muslims, otherwise Pakistanis will launch another attack on India making the Mumbai massacre look like a boy scout operation. Long Live Islam and long live Pakistani Muslims and Indian Muslims. Destroy infidel Hindus.
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ulan o kadar da derine gizlemiştim. nerden buldunuz allahsızlar.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 22 milyar dolar dünya ekonomisi için büyük bi rakam değil.3 günde biter o para
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Viktor said: "White Wolf" said: bu yorum gerçekmi sizce yoksa adammı trollemiş ???? All the moiney belongs to the Islamic Republic of Pakistan. Muslims ruled over Inida for 1000 years and the money should go to Islamic countries and muslims, otherwise Pakistanis will launch another attack on India making the Mumbai massacre look like a boy scout operation. Long Live Islam and long live Pakistani Muslims and Indian Muslims. Destroy infidel Hindus. ahahah inb4 diyecektim, dedim ben bunu söylersem kimse koymaz. inanmıyorsanız belgelerle gelicem!!! :P
Öne çıkan mesajlar