Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenshin , Hellsing ve Vampire Hunter D Fanları..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 16 February 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
ne yani sharky'e yalancı mı diyorsun?
bak zamanında ne demiş?

"Genel konu ise, D adlı şahıs bir Dampire'dir ( Demi-Vampire ).."

ayrıca filmde Dunpeal diye bir laf duymadım

10-15 kere geçiyor Bone cum :D
Mesaj tarihi:
zaten Laila ile konuşmasında fln sürekli diyor.

cause I'm a Dunpeal fln diyor sonra yaşlı adamın orda bayaa geçiyor.[signature][hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Mesaj tarihi:
benimkinin alt yazısında Dampire işte o kısımlar :)[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 30 Ağustos 2003 21:15 tarihinde demiş ki:
hellsing'i bitirdim.
çok güzel bir filmmiş.

13 bölümlük şeye nasıl film dedin ya.. :)

said:
bazı şeyleri sevmedim.
Mesela adamın tabanca çıkardığı bazı sahnelerde kol kötü çizilmiş, esnek sanki kol.

c-tipi eleştirmen seni, herif en güçlü anlarında en çıtkırıldım halinde ona bakarsan, tarzı o ki bence acayip karizmatik olmuş..

said:
adam illa kolunu bacağını koparttırması gerekiyor mu?

adam tınmıyor ki kardeş, kol onun bacak onun.. :-p ben de ölümsüz olsam üç beş delik açtırırım önce ki dirildiğimde rakibimin gözlerinin pörtlediğini göreyim.. eheh süper cidden karakter..

said:
Hellsing organizasyonu ne kadar dandik ya. Kapıda bir nöbetçi var vampirler rahatlıkla girdiler.
Bizim askerler zombielerle felan boğuşuyorlar, silver bullet felan niye kullanmıyorlar? Doğru dürüst bir ghoul bile öldüremediler.

eh adamlar o güne kadar sadece tek tük junkieleri avlamışlar, bunlar daha oturaklı organizasyon çıktı. walter'ı koysalarmış ya kapıya adama çay demlettireceklerine.. :horace:

said:
Integral (yok türev) paladin felan geçiniyor da, bir halt yapabildiğini görmedim. Bir tek emir vererek alucard'ı canlandırdı en sonunda. Ne biliyim bıçakçı priest gibi birşeyler yapabilirdi.

yahu onun olayı o, all talk no walk. charles xavier gibi oturduğu yerden emir sallıyor işte, mastermind karakteri.. :)

said:
Arcard mı, arkard mı, alucard mı, arucard mı?

ARUKARUDO!

said:
Ayrıca bu adamın saçı bir beyaz, bir kısa, bir uzun. Ne bu anlamadım.

yahu adam yürüyen tarz, herifler karizma fışkırsın diye her çeşit kozmetik hedeyi yapmışlar. seyretmeden önce uzaktan bakınca bana da rüküş geliyordu ama baştan sona sırf herifi seyretmekten keyif aldım ki hiç sevmem vampir karakterlerini, demodelik ile şişirilmişlik arasında sıkışmış olurlar hep. bu herifte kıvamını tutturmuşlar, şapka çıkarırım..

said:
Bıçakçıyla ilk kavgası sırasında adam karizmasını bozmadan kavga ediyordu onla, bittim tabancayla ateş etişlerine...

o tip de baya karizma, herkesi kutsayıp doğraması bana johnny mnemonic'teki cyborg rahibi anımsattı aslında..

said:
Adam baştan beri demek ki herkesi öldürebilecek güce sahip ama fazla çaktırmıyor.

ehe adam tabiri caizse kafa buluyor en baştan beri, en azından "güçsüz olduğu halde üçkağıt yaptı da yendi" klişelerine gerek kalmamış, IDKFA yazıp bırakmışlar adamı ehe

said:
Ama şu kırmızı gözlü köpek olayını anlayamadım bir türlü.
Eğer köpek arucard ise, niye vampirin integrali büyüleyip ısırdığı bölümde Victoria'nın arkasından niye köpek geçiyor?

evet ilginç orası ama 3-4 bölüm tamamlanmadı halen, fakat anlaşılan onlarda da cevabı yok..

sonundaki bitiş yoruma fazlaca açık bırakılmış, esasen niye halen ikinci bir sezon ya da kapayıcı bölüm yapmamışlar anlamadım.. vicky, helsüngü filan ne oldu diye usulüne göre gösterselerdi..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
  • Yeni Oluştur...