deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 E-book reader almak isteyen ama 250 lira civarı bayılmıyım diyen varsa arkadaşım e-book reader'ını satıyor. 130 lira istedi, mart ayında Teknosa'dan almış, daha 20 ay da garantisi var. Kullanılabilecek en temiz şekilde kullanılmış alet, kutusu ıvır zıvırı aynen duruyor. Aletin sıfırı da 250 lira Teknosa'da, 230 lira GG'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yüz lira çalışır edit pardon tablet sandımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 E-book reader sayılmaz bu. E-ink değil, lcd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Evet LCD, ama e-book demezsek ne diyebiliriz bilmiyorum. E-ink kullanan Kindle, Nook gibi cihazların da fiyatları bu kadar hesaplı olmuyor Türkiye'de ne yazıkki. Hani LCD televizyona "CRT değil bu televizyon sayılmaz" demek gibi oldu biraz seninkisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aslinda olmadi ebook'larin olayi e-ink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Peki bu cihaza ne diyeceğiz? Kitap okunabilir LCD ekranlı gereç mi? Tablet de değil çünkü, okumak amacıyla üretilmiş elektronik bir alet kendisi. Dolayısıyla e-book oluyor. E-ink teknolojili e-book reader'a para verebilecek adam zaten gelip bunu almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 e-book deil ama iste e-bookun olayi gozu yormucak saatlerce pili bitmicek gunesden glare olmucak lcd de hic biri yok bunlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Abi, http://www.bimeks.com.tr/urun/116463/poly-book-c-720-e-kitap-okuyucu.aspx E-book reader işte. Daha ne diyim, var benim de Kindle'ım, bu alete de göz gezdirdim. Elektronik ortamda kitap okumanızı sağlamak aletin temel işlevi. Yapan firma, satan adamlar vs. e-book reader olarak tanımlamışlar işte, alan adam da tepsi diye kullanmıyor. GERGE kuyuya bir taş attı, hadi bakalım daha ne kadar uzatabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 üzgünüm ama kimse almaz. belki koleksiyoncular ya da hazırlıktan bire geçmiş gaz elektronik öğrencisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Nasip kısmet bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Herhalde türkleri kaziklamak icin üretilmis. Yabanci sayfalarda cikmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ben de anlamadım onu, sadece Türkiye'deki sayfalar çıkıyor google'da. Zaten 0'ı 250 lira bayılıp alınacak bir cihaz değil. (Kindle'lar 290 liraya kadar düştü gg'de) Ucuza böyle bir şey arayan varsa alır, yoksa arkadaşın evinin bir köşesinde eskir öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar