Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek milleti

bilet

Öne çıkan mesajlar

trip atmadım hiç, tartışmalarımız hafif şeylerdendi fikir ayrılığı vs önemli birşey değil pek.. ama şunu anladım ki stratejik davranmak lazım erkeklere benim gibi içinden geldiği gibi davranınca olmuyo, hoşlanmıyodum ciddiydim şimdi hoşlanıyorum daha sıcağım götünü kaldırdım resmen ..
Sosyal ağlarda paylaş

bilet said:

trip atmadım hiç, tartışmalarımız hafif şeylerdendi fikir ayrılığı vs önemli birşey değil pek.. ama şunu anladım ki stratejik davranmak lazım erkeklere benim gibi içinden geldiği gibi davranınca olmuyo, hoşlanmıyodum ciddiydim şimdi hoşlanıyorum daha sıcağım götünü kaldırdım resmen ..

tamam işte adam sallasa seni hoşlanmayacaktın kabul etmişsin
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar ben haydar dümen,

Türk kızındaki inanılmaz mantık hatası:

benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o benden hoşlanmalı ve ben ondan hoşlanmamaya devam etmeliyim. böylece ilgi barımı dolduracağım.

1 ay sonra:

benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o kadar şey yaptık lan o benden niye hoşlanmıyor? içten içe de ben ondan hoşlanmaya başladım çünkü adam benden hoşlanmıyor o kadar şey yaptık hayret bir şey ya. bu x erkekleri ne kadar şerefsiz ahlaksız it herifler ya aklı fikri seks zaten geğirip ter kokan pislik herifler bla bla bla
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Merhabalar ben haydar dümen,

Türk kızındaki inanılmaz mantık hatası:

kızlarla ilgili değil ki bu genel insan davranışı. çevrende senin hoşlandığın sana pas veren birileri yoksa çok bişey hissetmediğin fakat sana pas veren birilerine yöneliyorsun. yani bu arkadaşın ilk görüşte hoşlandığı biri ona pas veriyor olsaydı şimdi bu bahsedilen erkek aklın köşesinden bile geçmezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...