küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bilet kadın mıymış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://www.karikatube.com/wp-content/uploads/2010/02/skmek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Kızım biz her gün ne biletler kesiyoruz, bi tane türk kızı gelmiş trip atmış, yemez afro amerikan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bunebiçimespri.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 acımaz vurur diye bitirecektim ayıp olur diye bu postda yazayım ayrıca dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 özet var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 adam daha iyi yerden bilet almış seni bırakmış işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 var bozuk said: http://www.karikatube.com/wp-content/uploads/2010/02/skmek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ya fazla naz aşık usandırır işte.Çok uzatmışın.Hep peşinden mi koşacak çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 arkadaşlar merhaba ben csi newyork'tan roket adam: çok enteresandır kız yalnızca ilişki konuları için gelmiş patiye. ayrıca işin garibi erkek lan bu: http://forum.paticik.com/read.php?20,5568750,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 trip atmadım hiç, tartışmalarımız hafif şeylerdendi fikir ayrılığı vs önemli birşey değil pek.. ama şunu anladım ki stratejik davranmak lazım erkeklere benim gibi içinden geldiği gibi davranınca olmuyo, hoşlanmıyodum ciddiydim şimdi hoşlanıyorum daha sıcağım götünü kaldırdım resmen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 götü değildir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ortak account paniğe gerek yok.üyeliği olmayan arkdaşım benden yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yfpmbXPssuM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 benim bir arkadaşım vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bilet said: trip atmadım hiç, tartışmalarımız hafif şeylerdendi fikir ayrılığı vs önemli birşey değil pek.. ama şunu anladım ki stratejik davranmak lazım erkeklere benim gibi içinden geldiği gibi davranınca olmuyo, hoşlanmıyodum ciddiydim şimdi hoşlanıyorum daha sıcağım götünü kaldırdım resmen .. tamam işte adam sallasa seni hoşlanmayacaktın kabul etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 trip atmayı bi hayat görüşü olarak özümsemek, doğal bişiymiş gibi benimsemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Merhabalar ben haydar dümen, Türk kızındaki inanılmaz mantık hatası: benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o benden hoşlanmalı ve ben ondan hoşlanmamaya devam etmeliyim. böylece ilgi barımı dolduracağım. 1 ay sonra: benden hoşlanmıyor ben de ondan hoşlanmıyorum ama o kadar şey yaptık lan o benden niye hoşlanmıyor? içten içe de ben ondan hoşlanmaya başladım çünkü adam benden hoşlanmıyor o kadar şey yaptık hayret bir şey ya. bu x erkekleri ne kadar şerefsiz ahlaksız it herifler ya aklı fikri seks zaten geğirip ter kokan pislik herifler bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 @roket +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bilet said: fakat 2 ya da 3 kere tartıştık. her tartışmamızdan sonra birşeyler eksildi. bu çocukla tartışmak hep birşeyler götürüyor.sonra benim hoşlanma levelim iyice yükseldi ama yine çok iltifat ediyodu yazıyodu arkadaş gibi değiliz en yakın hedefe yönelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fede said: türk kızını trip atma dalında amerikada temsil ettiğinden ötürü plaket sunuyoruz sana. lejyonerimiz bilet. Bundan sonrasını okumadım topiğin. Gerek de kalmamış. fede büyüksün... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 "roket adam" said: Merhabalar ben haydar dümen, Türk kızındaki inanılmaz mantık hatası: kızlarla ilgili değil ki bu genel insan davranışı. çevrende senin hoşlandığın sana pas veren birileri yoksa çok bişey hissetmediğin fakat sana pas veren birilerine yöneliyorsun. yani bu arkadaşın ilk görüşte hoşlandığı biri ona pas veriyor olsaydı şimdi bu bahsedilen erkek aklın köşesinden bile geçmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 asdasaf masdasaf ama neticede dönüp dolaşıp geleceğiniz nokta, benim ve Mithat'ın dedikleri. 1)Cinsellik gerek Amerikan adamına 2)Trip, cazgırlık, kafa şişirme bozar elin gavurunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar