Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşine yan bakanın kafasında şişe kırdı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

pelin;

- Karşıdaki şikayetçi olmazsa,
- fizban'ın dediği doğruysa ve haber uydurmanın kralıysa,
... öyle idam sehpasına götürülmez adam senin umduğun gibi. Kaldı ki tahrik diye de bir şey var götürülse bile, tutuksuz yargılanıp ağır tahrikle hafif adam yaralamaktan para cezasına falan çevrilir sanırım.

Biz olayın yasaldan çok insani boyutunu tartıştık o ayrı.

karsidaki sikayetci olmazsa diye bisey yok. kamu davasi diye bisey var halki boyle davarlardan korumak icin.
adamin karisina bakmak da kesinliklte tahrik falan olmaz. oyle salak sey mi olur. karima baktin kafani kirdim lol.

ha, haber uydurma olabilir cok normal
ama gidip de bildigin suc isleyen bi magara adamini sirf futbolcu diye savunmak cok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

ya volkanı savunmuyorum ama dhaa öncede biri karısına mendilde telefon mu ne istemişti öyle bişiler olmustu dövmüştü

hani bu sefer eğer yine bariz bi yazış varsa dayak hak edilmiştir bana göre

şişe kırma falan gereksiz tabi.

ha eğer volkan aha baktı diyip saldırdıysa volkan haksız sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

tamam siz olayın insani yönünü tartışmışsınız ya, o da yasaların insani yönünü tartışıyor. 3 milyon yıl öncsindeki insanlardan kalma bir insanilik seviyesinde yasalarımız :(

anatomik olarak bize benzeyen insanlar bile 200000yıl önce çıktı yalnız.
hammurabi desen 4000yıl falan eder sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de karıma ayı gibi baksan ben de seni döverim abi, ilkel mi ilkel, ama bu toplumda gerçek mi gerçek :p

İyi yapmış ceza almamalı demiyoruz yani burada, insani boyut derken onu demek istedim. Haber doğruysa, cezalık durum varsa alacak çekecek tabii ki de, gaza gelinebilir bir durum gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

@aiko:
"adam normal distribution'a göre iri, kendisini alacak bi adamla karşılaşma olasılığı düşüktür" deme gafletinde bulundum.

eleman volka=superman olarak algıladı ve ısrarcı çıktı abi bunda..

sonuç olarak, matematik tartışılacak bişi değil hani. en azından bu seviyede değil.

Tamam bravo çok kaliteli 'kim iri kim degil' matematigine sahipsinde bende volkandan daha cüsseli olmasa bile volkanı dövecek adam vardır dedim. Sen buna hala adam iri ne kadar iri bilmiyorsun sen adamın iriligini matematigin almaz diye tutturuyorsun . Hayır yazmiim yazmiim diyorum yahu karşısında dövüşmeyi bilen biri de mi çıkamaz boksör olur hıyar olur kafasız olur volkanda kafasız girerler birbirlerine bi de var oyle hıyar karıya kıza sarkan boksörler alır volkanı aşagı hani bunun ihtimali düşük kabul ama dedigim gibi uzak dogu olur o olur bu olur olay sadece irilik degil ki irilikse sadece olay volkandan daha yapılı adam evet nadir çıkar ama çıkar.

Bu kadar zor bir olay degil bak sen iri diyorsun bende kavga ile irilik her zaman alakalı olmak zorunda degil hem bunun emaneti var hem bunun kavgayla ilgili bir sporla ugrasanı var bunlardan biri denk gelirse ve hanzoysa alır volkanı aşagı illa daha iri olmak.. pardon normal distributiondan fazla olmak gerekmiyor . Bir de adamın ne kadar iri oldugundan bahsederken adamın yağ-kas ve şeklinden konuşurken 'lise matematigin zayıf' demek harbiden bir tek bana mı acizlik gibi geliyor? Ben volkan konusunda haksızsam bile bunu 'lise matematigin zayıf ayrıca de da ayrı yazılır hememeem' şeklinde tepki verilince otomatik savunmaya çekiliyor insan bu ne biçim tepki öeh diyerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Volkanı döven çıkar denilince senin matematigin zayıf liseyi 4-5 kere oku sana anca yeter gibi ağır hakaret içeren bir cevap alınca insan sinirleniyor ister istemez.

Yok öyle olmadı o olay, solhaber gibi aktarıp haklı çıkmaya çalışma şimdi. "Kendisini dövebilecek biriyle karşılaşma ihtimali düşük" yazan posta "kimse dövemez onu" denmiş gibi "ne yani 14 dövüş sanatı mı biliyor" dedin, sonra "Lincoln'ü versen benim bile elimde kalır onu döver anca, bel altı çalışıyor zaten" falan dedin, inatla anlamak istemedin yani çok basit olan ilk cümleyi. O zaman laf geldi biraz haklı olarak, bu sefer MHP Rage oldun nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra o iri muhabbetine girdi dövebilecek degil. Kendisinden iri birine denk gelmesi dediyse dasaaa haklı bencede ondan daha iri (kilo olarak falan degil yani cüsseli hem o boy kilo hem az yag oranı falan herif baya kaslı) birine denk gelmesi çok zor.

Dasaaa onu dövebilecek birine denk gelmesi zor dediyse o çok yanlış baya baya vardır onu dovebılecek birileri he girdigi her mekanda herkes onu döver falan tarzı degil ama 3 tane bara girse 1 gecede o barlarda 1-2 tane vardır onun dişlerini eline vericek eleman , özellikle güvenlik gorevlileri aralarında var cidden oyle herifler.

Yani şu ikisi arasında sorun yaşadıgımızı dusunuyorum tam olarak hangısını dedıgınden emın degılım dasaaa nın irimi dayak yemez mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...