Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Ben bu Aziz Yıldırım ın adının zaten hayirli birşey anıldığını hatırlamıyorum.

Ya hakem odasi basar yada

belli maçlardan sonra " AZİZ iyi satın almiş " şu lafı hangimiz demedi ?

Söylediğimizde Fenerli arkadaşlarımız,napalim Para var satın alıyoruz diye gülüyorlardı unutmayalim bunlari..
Sosyal ağlarda paylaş

gEcirzinhoo said:

Ben bu Aziz Yıldırım ın adının zaten hayirli birşey anıldığını hatırlamıyorum.

Ya hakem odasi basar yada

belli maçlardan sonra " AZİZ iyi satın almiş " şu lafı hangimiz demedi ?

Söylediğimizde Fenerli arkadaşlarımız,napalim Para var satın alıyoruz diye gülüyorlardı unutmayalim bunlari..

ooo eveeet tamam asalım hemen azizi.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

arkasokak
aziz yıldırım ı peygamber felan sanıyor sanırım ben böyle bir sadakat görmedim.

bu görüntülerden resimlerden sonra hala aziz yıldırıma tapan fenerli arkadaşları, akp ye oy veren insanlara benzetiyorum.

aklı selim insanlar daha bu olaylar ortaya çıkmadan önce de aziz yıldırımın türk futboluna nasıl bir zarar olduğunu söylüyordu, ben ki bundan yıllar önce fenere karşı hiç bir kin düşmanlık beslemezken , bu adam yüzünden nefret ettim, benim gibi çok adam var, ama ne yazıkkı fenerli arkadaşlar bu adamın yarattığı fener düşmanlığı ile övünmeyi tercih etti , biz tekiz çekemiyorsunuz felan diye ki en kötüsü bu, sanki fenerbahce azız yıldırımla fenerbahce oldu da şimdi cekememeye başladık, fenerbahce aziz yıldırımdan önce de türkiyenin en zengin kulubu idi, o zamanlarda şampiyon oluyordu.. neyse ya uzatmayım nasılsa fark etmeyecek,

anlatayım; Aziz Başkan ile Ali Şen'vari şike, şaibe olayları sona erdi. topa ayağını süren, agresif futbolu hırslı oyun adı altında oynayan çapulcu futbolcuların önü kesildi. kurumsallaşma ön plana çıkarıldı. amatör branşlar gelişti. Aziz Başkan sayesinde ülkede "spor" futbol olmaktan çıktı, kendine geldi.

çıkıp da Aziz Başkan'ı küçümsemek, maddi manevi ondan geri olmayan polat ve demirören aileleri (yakın zaman örnekleri) hiçbir şey yapmazken, yapamazken cebinden takımı destekleyen birinin emeğini hiçe saymayı yediremiyorum. Aziz Başkan çıkıp burada kendini savunmayacağına göre ben ve varsa diğer Fenerbahçeliler konuşuyorlar.

ya bırakın yapılanı edileni, ben Aziz Başkan'ın maç öncesi tek başına girişleri dolaştığını, insanlarla resim çektirip muhabbet ettiğini gördüm yaşadım. bu adamı sevmek kötü ya da yanlış bir şey değil. hagi gibi karaktersiz bir adamı takımı sırtladığı uefayı aldırdığı için nasıl insanlar seviyorlarsa, sporu ve Fenerbahçe'yi taşıdığı mertebeden ötürü Aziz Başkan'ı çok seviyorum. yanlış bunun neresinde?
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

sanki şikeyi yapan bir tek aziz,

trabzon sivas eskişehir klüpleride şike soruşturmasına girdi

ama herkes fbye yüklensin, nie çünkü düşman herkes....

Gs ve Bjk hiç şike ypamaz %100 saf ve temiz takımlar.

he öle he :)

Neden düşman herkez bunuda düşünmen lazım..
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe küme düştü zaten burada küme düşmeyecek diyene güler geçerim.

Çünkü bu iddalar yenilir yutulur şeyler değil.Bugun zaten basına fotoğraflar da yansıdı ki , Telefon kayıtlarıda varmış vb...

Eğer benim takımımın başkani böyle birşey yapsa,onu 1 gram savunursam aziz yıldırımdan beter olayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

ama kimse de kusuruma bakmasın BOZ KOSKOCO COMHOROYOTOZ! TOM DONYO BOZO KORŞO. KOTSOL OTTOFOK KOROLDO. POPODON HOLOFOYO VOTOKONDON KOBOYO HORKOS BOZO KORŞO OMO BOZ YONO DO SOPOROZ!

kafası gerçekten çok antipatik.
-daha da zor yaptım bu sefer-

yav bu tip şeyleri yazanlar antudan zaten patide pek yazan yok böyle yazılar siz niye antudan okuduklarınızı buraya alıntı yapıyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

anlatayım; Aziz Başkan ile Ali Şen'vari şike, şaibe olayları sona erdi. topa ayağını süren, agresif futbolu hırslı oyun adı altında oynayan çapulcu futbolcuların önü kesildi. kurumsallaşma ön plana çıkarıldı. amatör branşlar gelişti. Aziz Başkan sayesinde ülkede "spor" futbol olmaktan çıktı, kendine geldi.

yahu şike sona erdi diyosun kanıtlar fotoğraflar geziyo

agresif futbolu hırslı oyun altında oynayan çapulcu futbolcular gitti diyosun, emre lugano gibi adamlar bu takımın ilk 11inde çıkıyor.

amatör branşlar gelişti diyosun 5te5 yaptık, diğer branşlar zaten önemsiz diyor tüm taraftar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

tinu said:

arkasokak
aziz yıldırım ı peygamber felan sanıyor sanırım ben böyle bir sadakat görmedim.

bu görüntülerden resimlerden sonra hala aziz yıldırıma tapan fenerli arkadaşları, akp ye oy veren insanlara benzetiyorum.

aklı selim insanlar daha bu olaylar ortaya çıkmadan önce de aziz yıldırımın türk futboluna nasıl bir zarar olduğunu söylüyordu, ben ki bundan yıllar önce fenere karşı hiç bir kin düşmanlık beslemezken , bu adam yüzünden nefret ettim, benim gibi çok adam var, ama ne yazıkkı fenerli arkadaşlar bu adamın yarattığı fener düşmanlığı ile övünmeyi tercih etti , biz tekiz çekemiyorsunuz felan diye ki en kötüsü bu, sanki fenerbahce azız yıldırımla fenerbahce oldu da şimdi cekememeye başladık, fenerbahce aziz yıldırımdan önce de türkiyenin en zengin kulubu idi, o zamanlarda şampiyon oluyordu.. neyse ya uzatmayım nasılsa fark etmeyecek,

çıkıp da Aziz Başkan'ı küçümsemek, maddi manevi ondan geri olmayan polat ve demirören aileleri (yakın zaman örnekleri) hiçbir şey yapmazken, yapamazken cebinden takımı destekleyen birinin emeğini hiçe saymayı yediremiyorum. Aziz Başkan çıkıp burada kendini savunmayacağına göre ben ve varsa diğer Fenerbahçeliler konuşuyorlar.

ya bırakın yapılanı edileni, ben Aziz Başkan'ın maç öncesi tek başına girişleri dolaştığını, insanlarla resim çektirip muhabbet ettiğini gördüm yaşadım. bu adamı sevmek kötü ya da yanlış bir şey değil. hagi gibi karaktersiz bir adamı takımı sırtladığı uefayı aldırdığı için nasıl insanlar seviyorlarsa, sporu ve Fenerbahçe'yi taşıdığı mertebeden ötürü Aziz Başkan'ı çok seviyorum. yanlış bunun neresinde?

Tamam da güzel kardeşim şurada anlattiğin 20 cümlelik metin de 19 tanesi fenerbahçe ile alakali ben ne yapayim aziz başkanını senin.Şike yi Beşiktaş ve Galatasaray için değil kendi takımı için yaptı. Demekki bu adam fenerbahçe için yararli iyi yada kötü. Para varsa şampiyonluk da var.

Ozaman hiç bir klup transfer yapmasın,Eskişehirden Bülent Uygun, Karabükdeki Emenikeye para , Ümit karana para , Sivasspora başkanına para versin , Şampiyon olsun.

Sonra aziz yıldırım stadda taraftarlarla fotoğraf çekilsin,neden polyannacılıkda direniyorsun bukadar.Objektif ol biraz, Yıldırım Demirören yada Adnan Polat bunu yapsa ve şampiyon olup basına sızsa yorumun ne olurdu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

bu muhabir geçinen dangolozlar kim ya kalkıp adama laf atıyorlar falan ne laubaliliktir bu.

fb li değilim fakat cidden ayıp ya. benle bole konussalar kafa goz dalarım herhalde. adam işini yapmaya calısıo en ufak bı alakası bıle yok olaylarla. bi annelerine kufur etmedıklerı kalmıs adamın.

edit:
mani said:

avukat haklı abi. bır bır bır bır her biri ayrı telden ayrı soru soruyor valla. gazetecilere uyuzum ben. magazin muhabileri 1 spor muhabirleri 2. alayını döveceksin eşek sudan gelinceye kadar.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

ilkini suçsuzluk karinesiyle cevaplayalım. silivride kazı yapıp sarı lacivert kasalar içinde silah da bulabilirler bu da suçu sabitleyebilir, evet.

diğeri en barizi niang'ın maruz kaldığı faul (gs). Luganoya gelicem de kombineli taraftar olarak Emre'ye yapılan faullerin canlı şahidi olduğum için Emre'nin agresifliğine hiç değinmeye gerek yok. Lugano konusuna gelince, ayhan'ın çirkefliğinin yanından geçemez. en fazla Kemalettin kadar kasaptır. bu ülkede Agüero'nun burnunu kıran adam var.
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

sanki şikeyi yapan bir tek aziz,

trabzon sivas eskişehir klüpleride şike soruşturmasına girdi

ama herkes fbye yüklensin, nie çünkü düşman herkes....

Gs ve Bjk hiç şike ypamaz %100 saf ve temiz takımlar.

he öle he :)

AHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAAH abiiiiiiiiiii klasik bi fenerli adam ya. asdasdf. çıksın aziz başkan bunu desin şimdi mahkemede. nası fıkır?

edit: sfsfsfsdsf abi çok iyiler ya. arkasokak supersın. keep them coming plx. asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...