Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 o dogru ya yani belge aziz yıldırım, sucların hepsi kanıtlanırsa 65 yıl filan yatıcak tabi dogruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Zegna said: HÜRRİYET: İbrahim ile konuştunuz mu? ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki. ahahah :D onur ve seref cıkmıstı aramalarda tuh dfsgsfgd alıntı yaparken konuşmadan büyükşehir belediyenin başkanının haberi olduğu hatta başkanıyla holosko transferi hakkında konuştuğunuda alsaydın ya dur ben ekleyim uğraşma sen! SERDAL Adalı - İbrahim Akın diyaloğu için Beşiktaş Asbaşkanı ile konuşup bilgisine başvurduk. HÜRRİYET: İbrahim ile konuştunuz mu? ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki. HÜRRİYET: Transfer teklif etmişsiniz? ADALI: Evet, ettim. Ama sadece onunla değil ki, Göksel Gümüşdağ Başkan ile de konuştum. HÜRRİYET: Ne dedi İbrahim? ADALI: Ben de isterim ağabey, G.Saray da var ama görüşürüz tabii ki dedi. HÜRRİYET: Bu görüşme maç öncesi olduğu için takibe takılmış. ADALI: Allah Allah.. Ne var bunda anlamadım ki. Dedim ya ben başkanı ile de görüştüm. HÜRRİYET: Göksel Bey ne dedi? ADALI: Holosko takasını falan konuştuk. Ağır geliyor bize falan dedi. Buna mı bağlamışlar. Hayret vallahi. İyi ki konuşmuşum adamla. Baksana neredeyse kupayı elimizden alıyordu. Gol attı bize. Deli mi bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 fenerbahçe cumhuriyeti,bu zor günleride aşmasını bilecektir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yalnız suç varsa türkiye cumhuriyetinde işlenmiş :) ne olacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 o klüp bu kulüp yapmak saçma şahsen bjk nin tüm yönetimi içeri alsalar zerre üzülmem yapan çeksin arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 zaten ben beşiktaş teşvik vermemiştir demiyorum da arkadaş eksik almış konuşmaları, teşvik olayı 86 87 yıllarında gs tarafından başlatılan ve yıllardır da her kulübün yaptığı bir şey, ama daha önceki senelerde olay fedarasyondaydı şimdi yasa ile işler değişti ilk piyangoda fenere vurdu. her takım yaptı teşvik olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Aziz Başkan hakkında konuşurken dikkat edin. öyle elinizi ağzınızı yaya yaya konuşmaya kalktığınız kişinin varlığını kavramaya çalışın. ergenekondan içeri giren gazetecileri, komutanları vardır bir bildikleri iyi ki içeri aldılar vs. diye suçlayan zihniyetle, Aziz Başkan'ı ve Fenerbahçe camiasını oh işte eskiden beri diyorduk biz sonunda yapıldı vs. diyenler aynı kafadadır. yineliyorum, Fenerbahçe şike yapmışsa eğer diğer kulüpler de yapmıştır. Aziz Başkan'ın demirören ya da polat ailesinden üstün hiçbir yanı yoktur. her branşta şampiyon olan dünyanın sayılı kulüplerinden birine böylesine çamur atılması çok üzücü. denizlispor, bursa vs. derken sivas'ı yenip şampiyon olmuş olmak, sivas yenseydi ya da berabera kalıp şampiyonluğu trabzona bıraksaydı böylesine yargılanmıcak olmayı sağlıcaktı bu zihniyet için. tekrarlayalım, Aziz Başkan birdir, Alex onun kulu ve elçisidir parolasıyla yola çıkmış bu dimağlar için, bize her yer Kadıköy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Beşiktaş'ı böyle bir şeye bulaştıran yönetici başkan kim olursa olsun, bir daha kulüp kapısından içeri giremez. Konvoylarla gidip almayız, bırakırız cezasını çeksin. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Seçimden önce yapılacaktı operasyon ama beklendi olayı.... Woot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 lets kick "emek hırsızı fenerbahce" out of football. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Oksijeni ziyan ediyorsun arkasokak, umarım farkındasındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 adamlar gönüllerince bir sampiyon olamadılar yahuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Tenekeadam said: Beşiktaş'ı böyle bir şeye bulaştıran yönetici başkan kim olursa olsun, bir daha kulüp kapısından içeri giremez. Konvoylarla gidip almayız, bırakırız cezasını çeksin. Net. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Masquerade said: lets kick "emek hırsızı fenerbahce" out of football. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 çabuk biri o fenevin 5 yılda aldıgı bütün kupaları tarih tarih gösteren resmi koysun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Yahu fenerliler kaç yüz post atmışsınız aziz böyle fener böyle. Topu yine gs ye atıyorsunuz bık bık zamanında gs ile başladı. Başkanınızıda atıcaklar kodese. Sizide düşürecekler alt lige. O zaman da bık bık burda yırtın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Hayat sana güzel be ArkaSokak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Gkgokhan said: Hayat sana güzel be ArkaSokak ! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 selçuk yula gibi yorum yapıyo abi arka sokak ahah title verin bence. ps: vermişler zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mighty_THoR said: silahlı suç örgütü kısmı kesin. hala yoktur öyle şey demek ise komik. nereye kesin abi? ne zaman duydunuz veya gördünüz silah zoruyla bir şey yaptırıldığı? para varsa tamam. ama silah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 benim duyup görmeme gerek yok. Yurdumun savcısı yazdıysa azizin o suçtan içeri alındığı kesindir. Artık nereye saldıracağınızı şaşırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yanlış şurada, ergen yargılamasına kurban gitmesini istemiyorum Aziz Başkan ve Fenerbahçe'nin. "suçsuzluk karinesi" yazıp arayın ekşisözlükte, okuyun anlamaya çalışın, mantığını kavrayın öyle konuşun. günahına girmeyin kimsenin. şu an genelde görünen o ki şüpheler üzerine harekete geçilmiş, toplu gözaltılarla zarf atılmakta. olayın ilk başta dediğim gibi siyasi yönü fazlasıyla ağır basmakta. çevreye biz büyük Fenerbahçe Camiası'nı bile bitirebilecek güçteyiz denmekte. Adalet günümüzde sakatlanmış olsa da Aziz Başkan'a gönül verenler olarak masumiyetinden şüphe duymuyoruz. suçu sabitlenirse eğer, böylesine büyük bir camiayı, bu kadar güçlü bir takımı ucuzlattığı için üzülürüm. bu takımın şampiyon olmak için şikeye teşviğe ihtiyacı yoktur ki. tam aksi, şampiyon olamaması için rekabete girdiği takımın sürekli son dakika gollere, 1-0 lık maçlara, teşvik primlerine, güya büyük maç sonrası oynadığı için yorgunluk bahanesiyle formsuz mücadele eden rakiplere ihtiyacı vardır. Fenerbahçe daha da güçlenecektir bu dava ile emin olun. boşuna atıp tutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mighty_THoR said: benim duyup görmeme gerek yok. Yurdumun savcısı yazdıysa azizin o suçtan içeri alındığı kesindir. Artık nereye saldıracağınızı şaşırdınız. e yurdunun savcısı ergenekondan alınca niye bağırınıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 silahın yanında uyuşturucuda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar