Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

HÜRRİYET: İbrahim ile konuştunuz mu?
ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki.

ahahah :D

onur ve seref cıkmıstı aramalarda tuh dfsgsfgd

alıntı yaparken konuşmadan büyükşehir belediyenin başkanının haberi olduğu hatta başkanıyla holosko transferi hakkında konuştuğunuda alsaydın ya dur ben ekleyim uğraşma sen!

SERDAL Adalı - İbrahim Akın diyaloğu için Beşiktaş Asbaşkanı ile konuşup bilgisine başvurduk.
HÜRRİYET: İbrahim ile konuştunuz mu?
ADALI: Evet ama vallahi maçtan önce mi, sonra mı konuştum hatırlamıyorum. Ne var bunda anlamadım ki.
HÜRRİYET: Transfer teklif etmişsiniz?
ADALI: Evet, ettim. Ama sadece onunla değil ki, Göksel Gümüşdağ Başkan ile de konuştum.
HÜRRİYET: Ne dedi İbrahim?
ADALI: Ben de isterim ağabey, G.Saray da var ama görüşürüz tabii ki dedi.
HÜRRİYET: Bu görüşme maç öncesi olduğu için takibe takılmış.
ADALI: Allah Allah.. Ne var bunda anlamadım ki. Dedim ya ben başkanı ile de görüştüm.
HÜRRİYET: Göksel Bey ne dedi?
ADALI: Holosko takasını falan konuştuk. Ağır geliyor bize falan dedi. Buna mı bağlamışlar. Hayret vallahi. İyi ki konuşmuşum adamla. Baksana neredeyse kupayı elimizden alıyordu. Gol attı bize. Deli mi bunlar..
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ben beşiktaş teşvik vermemiştir demiyorum da arkadaş eksik almış konuşmaları,

teşvik olayı 86 87 yıllarında gs tarafından başlatılan ve yıllardır da her kulübün yaptığı bir şey, ama daha önceki senelerde olay fedarasyondaydı şimdi yasa ile işler değişti ilk piyangoda fenere vurdu. her takım yaptı teşvik olayını
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Başkan hakkında konuşurken dikkat edin. öyle elinizi ağzınızı yaya yaya konuşmaya kalktığınız kişinin varlığını kavramaya çalışın.

ergenekondan içeri giren gazetecileri, komutanları vardır bir bildikleri iyi ki içeri aldılar vs. diye suçlayan zihniyetle, Aziz Başkan'ı ve Fenerbahçe camiasını oh işte eskiden beri diyorduk biz sonunda yapıldı vs. diyenler aynı kafadadır.

yineliyorum, Fenerbahçe şike yapmışsa eğer diğer kulüpler de yapmıştır. Aziz Başkan'ın demirören ya da polat ailesinden üstün hiçbir yanı yoktur. her branşta şampiyon olan dünyanın sayılı kulüplerinden birine böylesine çamur atılması çok üzücü. denizlispor, bursa vs. derken sivas'ı yenip şampiyon olmuş olmak, sivas yenseydi ya da berabera kalıp şampiyonluğu trabzona bıraksaydı böylesine yargılanmıcak olmayı sağlıcaktı bu zihniyet için.

tekrarlayalım, Aziz Başkan birdir, Alex onun kulu ve elçisidir parolasıyla yola çıkmış bu dimağlar için, bize her yer Kadıköy :)

Sosyal ağlarda paylaş

yanlış şurada, ergen yargılamasına kurban gitmesini istemiyorum Aziz Başkan ve Fenerbahçe'nin. "suçsuzluk karinesi" yazıp arayın ekşisözlükte, okuyun anlamaya çalışın, mantığını kavrayın öyle konuşun. günahına girmeyin kimsenin.

şu an genelde görünen o ki şüpheler üzerine harekete geçilmiş, toplu gözaltılarla zarf atılmakta. olayın ilk başta dediğim gibi siyasi yönü fazlasıyla ağır basmakta. çevreye biz büyük Fenerbahçe Camiası'nı bile bitirebilecek güçteyiz denmekte.

Adalet günümüzde sakatlanmış olsa da Aziz Başkan'a gönül verenler olarak masumiyetinden şüphe duymuyoruz. suçu sabitlenirse eğer, böylesine büyük bir camiayı, bu kadar güçlü bir takımı ucuzlattığı için üzülürüm. bu takımın şampiyon olmak için şikeye teşviğe ihtiyacı yoktur ki. tam aksi, şampiyon olamaması için rekabete girdiği takımın sürekli son dakika gollere, 1-0 lık maçlara, teşvik primlerine, güya büyük maç sonrası oynadığı için yorgunluk bahanesiyle formsuz mücadele eden rakiplere ihtiyacı vardır.

Fenerbahçe daha da güçlenecektir bu dava ile emin olun. boşuna atıp tutmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...