mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 onceki yazdığın iyiydide bu hiç olmadı ya. bi anda 3 seviye falan dustun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bu gidişle seneye yenip de egonuzu şişirebileceğiniz bir derbi de kalmayacak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Haklısın,bana saldırılınca dayanamıyorum ama haklısın.Düzelttim yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Şu videoyu her sayfanın başında gözükecek şekilde yapılsa aslında, bir çok gereksiz tartışmadan kurtarır. Adam her şeyiyle tane tane, açık seçik anlatmış, ne döndü, niye döndü, nasıl döndü diye. İzledikçe izleyesim geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 o baslik nerde arayip bulamicam simdi de.. forzabesiktas'dan 2 kisinin cektigi deumi'nin istanbulda 2 arac tarafindan alinma videosuna baya neseli tavirlarla atip tutan, akıllarnca taraftar grubuna laf sokan yok tiner üstünden ortaokul duzeynde espiriler yapan genc patilerimiz suan uydularini TRT1 e ayarliyorlardir sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Tamamen işkembeden giriyoruz olaya kulaktan dolma, şu durum sadece emniyetin olayların üstüne kasti olarak fazla gitmesiyle açıklanabilir, yoksa 2-3 senede bir Gs Fb falan küme düşer. İhale Fener'e kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 okumadım,iddialar ne şimdi,ciddi bisey mi,delil var mı?hemen kume düşürmüşsünüz feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bu stresli günde toplam 2 kişi yörüngeye uçtu. Pati baya sakinleşti tartışma açısından :) Bir önceki sayfadaki videoyu izle. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Fenerbahçe'yi geçtim de Bülent Uygun ve karaktersiz Sivas başkanına ağır bir ceza gelse daha çok sevinecem muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 kimler gitti yörungeye :D 50 sayfa okuyamicam özet gecsene :D evden ciktik 50 sayfa yazilms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 şimdiye kadar yapılan butun şikelerin ihalesinin fb'nin ustune kalmasını içime sindiremiyorum. geçen seneki stresli ortamdan sora şampiyon olunca hemen bi soruşturma hemen bişi. yaptık mı bişi bilmiorm. ben sanmıyorum cidden bişi olduğunu. hadi yaptık kabul edelim şike veya herhangi bişi. e be abicim daha once sanki hiç bole soylemler yokmuş gibi sanki ilk kez geçen sene bişiler çıkmış gibi herkes fb'ye yukleniyo. denizli faciasındaki sene surekli bi para akışı konuşuluyodu. denizli başkanı dusersek eğer herşeyi açıklarım diyodu. noldu dusmediler herkes sus pus oldu. hiçbişi çıkmadı ortaya. geçen sene fb trabzonla çekişti. hadi fb şike yaptı diyelim. trabzon çok mu masum oluyo burda. 3. kez soyluyorum antep maçı kadar şaibeli maç az vardır ligde. benim en fazla tepki gosterdiğim konu sanki sadece olayın içinde fb varmış gibi fbnin ustune gelinmesi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 applev0dka said: kimler gitti yörungeye :D 50 sayfa okuyamicam özet gecsene :D evden ciktik 50 sayfa yazilms :D bu olaydan dolayı gitmedi ya, dragonmax mı ne bi eleman başka bi olaydan gitti, diğerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 arastırsınlar tabi mokoko http://mutlu.azbuz.ekolay.net/blog/yazi/oku/5000000000435890/Aziz-Yildirim-Tesfik-Pirimi-Verdi-Mi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Floridsdorf said: Rewendor said: Floridsdorf said: tabiki editledim eühehe aziz yıldırım gg editlemek kurtarmıyor, yöneticiler o mesajın editsiz halini görebiliyor. :( inş galatasaraylıdırlar sdhfjk Bu giden 1. :D 2.si Dragonmax ama o başka bir konudan gitti de, stres tüm forumu bastı bu konudan dolayı... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 flor mu gitti lan anaa, hilal cebeci milletin dikkatini dağıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ne yazdi da editledi :D öm pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hilal cebeci fotosu da bence azizin talimatiyla geldi zaten. resmen distract atti bize aziz, combattan cikip stealth oldu vanish cdde iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24346611 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 eğer deliller "emenike oynamadın, bak senin trabzonlu takım arkadaşın da diyo sana sanırım teşvik priminden de vermemişler demek ki sen şike yapmışsın" ayarındaysa, ergenekon davası gibi 20 yıl sürer bu. emenike de çıkınca saat satar artık. yok ellerinde cidden böyle görüntü falan varsa, o zaman ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24346611 gerekli cevap verilmiş bence. bu sene uçan uçanaydı ztn ts'de. bi burak bi umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24346611 koydugu ilk 3 linkde haksiz oldgnu görnce gerisine gerek duymadim. bide böyle videolari bjkliler wot yapinca aglama oluyor,fener yapnca cok asil bişey.. hımmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban, adamlar soruşturmayı sadece oynamayan adamlar, top performanstayken fb karşısında sıfır oynayan adamlara göre değil, para değiş tokuşu yapılırken çekilmiş görüntüler, atılan mesajlar, yapılan telefon konuşmaları ve teknik takip ile ilgili olduğu kamuoyu ile paylaşıldı. Oynatılmama ve transfer sadece yan sebep olarak görünüyor şu anda. Bildiğin video var fiz. Şike parası teslim edilirken çekilmiş video. Daha ne diyeyim... Dersen ki nereden biliyorsun, 2 sayfa önceki 5dklık videoyu tekrar izle. Lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi ama umutun uçması çok iyi ya ahahahahaha yeni görüyorum http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?c=11&r=1&p=12&hid=83710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://galeri4.uludagsozluk.com/101/fenerbah%C3%A7e_154729.jpg bu teşvik değil ya. gonulden trabzonlular sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar