Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

o baslik nerde arayip bulamicam simdi de.. forzabesiktas'dan 2 kisinin cektigi deumi'nin istanbulda 2 arac tarafindan alinma videosuna baya neseli tavirlarla atip tutan, akıllarnca taraftar grubuna laf sokan yok tiner üstünden ortaokul duzeynde espiriler yapan genc patilerimiz suan uydularini TRT1 e ayarliyorlardir sanirim..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiye kadar yapılan butun şikelerin ihalesinin fb'nin ustune kalmasını içime sindiremiyorum. geçen seneki stresli ortamdan sora şampiyon olunca hemen bi soruşturma hemen bişi. yaptık mı bişi bilmiorm. ben sanmıyorum cidden bişi olduğunu. hadi yaptık kabul edelim şike veya herhangi bişi. e be abicim daha once sanki hiç bole soylemler yokmuş gibi sanki ilk kez geçen sene bişiler çıkmış gibi herkes fb'ye yukleniyo. denizli faciasındaki sene surekli bi para akışı konuşuluyodu. denizli başkanı dusersek eğer herşeyi açıklarım diyodu. noldu dusmediler herkes sus pus oldu. hiçbişi çıkmadı ortaya. geçen sene fb trabzonla çekişti. hadi fb şike yaptı diyelim. trabzon çok mu masum oluyo burda. 3. kez soyluyorum antep maçı kadar şaibeli maç az vardır ligde. benim en fazla tepki gosterdiğim konu sanki sadece olayın içinde fb varmış gibi fbnin ustune gelinmesi sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Floridsdorf said:

Rewendor said:

Floridsdorf said:

tabiki editledim eühehe

aziz yıldırım gg

editlemek kurtarmıyor, yöneticiler o mesajın editsiz halini görebiliyor.

:( inş galatasaraylıdırlar sdhfjk

Bu giden 1. :D

2.si Dragonmax ama o başka bir konudan gitti de, stres tüm forumu bastı bu konudan dolayı... :D
Sosyal ağlarda paylaş

eğer deliller "emenike oynamadın, bak senin trabzonlu takım arkadaşın da diyo sana sanırım teşvik priminden de vermemişler demek ki sen şike yapmışsın" ayarındaysa, ergenekon davası gibi 20 yıl sürer bu. emenike de çıkınca saat satar artık.

yok ellerinde cidden böyle görüntü falan varsa, o zaman ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban, adamlar soruşturmayı sadece oynamayan adamlar, top performanstayken fb karşısında sıfır oynayan adamlara göre değil,

para değiş tokuşu yapılırken çekilmiş görüntüler, atılan mesajlar, yapılan telefon konuşmaları ve teknik takip ile ilgili olduğu kamuoyu ile paylaşıldı. Oynatılmama ve transfer sadece yan sebep olarak görünüyor şu anda. Bildiğin video var fiz. Şike parası teslim edilirken çekilmiş video. Daha ne diyeyim... Dersen ki nereden biliyorsun, 2 sayfa önceki 5dklık videoyu tekrar izle. Lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...