nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 İyi de UEFA'nın yönetmeliği çok genel bir yönetmelik. Her ülkenin kendi disiplin talimatı var. Böyle bir gerçek var ortada, sen bunu red mi ediyorsun yani? UEFA kırmızı kart gibi konuları belirliyor, bir de bağımsız olarak tüm lisansları iptal etme yetkisi var işte. Onun dışında kurumsal olaylarda vs. böyle şeylerde ne yapılacağını federasyonlar ayrıca belirliyor. Ha UEFA'nın bu yönetmeliği beğenmeyip düzeltilmesini isteme, aksi takdirde üyeliği askıya alma gibi hakları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nileppezdel said: İyi de UEFA'nın yönetmeliği çok genel bir yönetmelik. Her ülkenin kendi disiplin talimatı var. Böyle bir gerçek var ortada, sen bunu red mi ediyorsun yani? UEFA kırmızı kart gibi konuları belirliyor, bir de bağımsız olarak tüm lisansları iptal etme yetkisi var işte. Onun dışında kurumsal olaylarda vs. böyle şeylerde ne yapılacağını federasyonlar ayrıca belirliyor. Ha UEFA'nın bu yönetmeliği beğenmeyip düzeltilmesini isteme, aksi takdirde üyeliği askıya alma gibi hakları varYani benim söylediğim şeyleri aklında değiştirip bana satmaya çalışıosun. Neyse sonuç olarak Fenerbahçe küme düşmeyecek. 2 gündür sana anlatıyorum 2 gündür aynı şeyleri söylüosun. TFF zaten kararı verirken ya tedbir kararına gidecek. Yada direk suçu kesip küme düşürecek. Olay içindeki delil eksikliği şundan bundan bir ton sebepten ki geçen gün sana uzun uzun anlattım tekrar yazdırma bana. Tahkimden düzeltme gelicek. CAS'a bile gitmesine gerek kalmicak. Süreç eğer bu şekilde izlemesse bulup seni elini öpücem büyüğümsün dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 e tamam da delil eksikliği olmayabilir de. Tahkim Fenerbahçe'nin köpeği mi? Federasyonun yeterli bulduğu delili tahkim de yeterli bulabilir? Üstüne CAS da yeterli bulabilir. Sen fazla iddialı konuşuyorsun beni geren o. aman neyse, adres veririm fener seneye bank asyada başlarsa dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Lanet olsun bu Arma'ya bu lekeyi bulaştıranlara, şu topuk yaylasında ki görüntüleri gördükten sonra insanın dahada çok canı sıkılıyor. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18217653.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 dfs dramaya bak. aziz bayılmadı mı hala savcının karşısında? böle diyorum ama bi yandan da üzülüyorum ben ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ana aglioo lan hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 zaten sorgunun sonlarına gelmişlerdi, tutuklanmana karar verildi diyince falan bayılır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nileppezdel said: sabonis said: nileppezdel said: Trabzon da düşürülmezse ayıp olur yalnız. Hele son haftalarda bir gol var savunma oyuncusunun Umut Bulut daha ondan 5 metre uzaktayken alakasız yöne kayarak Umut'u kalciyle karşı karşıya bıraktığı.. off hem de sezon sonunda Trabzon'a transfer olmuş o adam :D Çarşı Bursa'nın haklı şampiyonluğunu kutlasın ehueh şöyle bir sorun var ki, öyle bilerek yere düşemezsin. biraz gıcık tabii ts'ye transfer olması ama yani yere düştükten sonra bile ya kafayla ya elle hala topa müdahale etmeye çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Adam O KADAR kötü bir defans oyuncusu olsa şampiyonluğa oynamış ve oynamayı hedefleyen Trabzon transfer etmezdi bence ya geçen seneki serkan kırıntılı transferi tarzı ya bencede o transfer. fener kendi maçında o kadar kötü! goller yiyen kaleciyi niye alsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 inprc said: malesef forzada 1-2 tane yönetici var saçmalıyor arada bir yıllardır. forumda üyelerinde çoğu tepki göstermiş zaten.üyelerin 1 haftadır bu olaya ilişkin onurlu duruşuna ayıp edilmiş. trabzon ne zaman aklandı.hakkında ciddi iddialar var ve ceza bile alabileceği söyleniyor. beşiktaşlıların derdi trabzon değil pisliklerin temizlenmesi kendi içimizdekilerde dahil forumda yazdıklarımı siliyor pislik herifler. ne gerizekalı insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nileppezdel said: e tamam da delil eksikliği olmayabilir de. Tahkim Fenerbahçe'nin köpeği mi? Federasyonun yeterli bulduğu delili tahkim de yeterli bulabilir? Üstüne CAS da yeterli bulabilir. Sen fazla iddialı konuşuyorsun beni geren o. aman neyse, adres veririm fener seneye bank asyada başlarsa dsfsdfMalesef hevesin kursağında kalacak =) Çok iddialı konuşmuyorum. Fenerbahçe'nin aklanma şansıda var bu konu hakkında bir iddiada bulunmadım farkındaysan. Ben belli başlı hukuk işleyişleri içersinde olacakları söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 o zaman HER ceza indirilirdi yani. ceza indirimi uygulanacağı kesin değil ki? Hevesin diyorsun da hevesim adalet birader, küme düşürme cezası var en hafif olarak, ortada suç varsa ama bunu yapmazsan Türkiye'de şike meşrulaşmış olur. Daha da izlenmez futbol. Bu kadar basit. Bunu anlamak zor değil, at gözlüğünü çıkarıp okursan anlarsın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 küme düşme gelmiyecek boşuna sevinmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nileppezdel said: o zaman HER ceza indirilirdi yani. ceza indirimi uygulanacağı kesin değil ki? Hevesin diyorsun da hevesim adalet birader, küme düşürme cezası var en hafif olarak, ortada suç varsa ama bunu yapmazsan Türkiye'de şike meşrulaşmış olur. Daha da izlenmez futbol. Bu kadar basit. Bunu anlamak zor değil, at gözlüğünü çıkarıp okursan anlarsın heraldeYa her ceza kitapta yazan gibi mi uygulanıyor sanıyorsun bunu cidden anlamıyorum. Yani ömür boyu hapis bile şartlı tahliye olabiliyor bir zaman sonra Yani hukukla tek alakanız bu olayl olmuş çok belli fakat kafanızda mantıksız gelen hherşey yokmuş gibi davranmayın. Burda olayın bir karşı tarafı vardır karşı tarafın savunması vardır. Bu iddiaların doğruluğu henüz belli değildir. Siz direk kafa kesmeye çalışıosunuz. Dünyada herşey sizin istediğiniz ölçüde istemiyor. Ben Şampiyonlar ligine direk katılmak ve şampiyonluğumun kalmasını istiyorum. Ama olmuyor Sende Fenerbahçe'nin küme düşmesini istiyorsun ama malesef olmayacak. Fenerbahçe'nin suçu kanıtlanmamıştır yargı süreci devam etmektedir. Bukadar hukuksal araştırma yapıyormuş gibi bir tavırdaysan burda Fenerbahçe'ye sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmak zorundasın yoksa yaptığın yorumlar çelişiyor adalet istiorum vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 forza'nın yaptıgıda tam bir rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bu arada bugun yuruyus için nerde toplanılcak, kaçta bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ya nesini anlamıyorsun? Mahkeme sonucuyla TFF'nin ALAKASI YOK. TFF ona iletilen delili yeterli bulursa, suçun kanıtlanmasına da gerek yok. Düşürdüm der kimse de bir şey diyemez. Sonra fener ister tahkime gitsin ister CAS'a gitsin. O ayrı. Ama kanıtlanmış suç olması gerekmiyor, federasyonun tek ihtiyacı elindeki delillerden tatmin olmak. Federasyon da TCK'ya bağlı bir mahkeme değil. Özerk bir kurum, kendi cezasını kendi iç tüzüğüne göre ve UEFA kuralalrına göre veriyor. İsterse mahkeme suçsuz bulsun, TFF "bana göre suçlu, mahkeme kararı beni bağlamaz, içeride anlaşma yapmadıklarını bilemem" bile diyebilir. Hukuk da hukuk tutturmuşsun sen de, TCK'dan bağımsız bir ceza yönetmeliği var TFF'nin. Anla artık, lütfen :( ki deliller federasyonu tatmin ederse tahkim'i de edecektir, merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 son durum ne fener dustu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nileppezdel said: TCK'dan bağımsız bir ceza yönetmeliği var TFF'nin günlük saçmalama ritüeline başladın gene. İdari ve cezai işler ayrı olabilir ama hiçbir yönetmelik kanundan üstün değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 şampiyonluk alınırsa şike var demek anlamına gelmiyor mu bu? ayrıca trabzonun maçlarıda kasti olarak zorlaştırılmış, şike iddiaları bunu gösteriyor. şikeden dolayı şampiyonluk alınıpta, para gidecek rerörör marka değeri hedehödö diyip düşürmezlerse bu ligi izlemem bir daha. hangi takım olursa olsun, bu sene bu cezalar verilecekki, insanların gözü korkacak. avrupadan da 2 yıllık men gelse güzel olur, belki bazı şeyler daha net anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 AtlaraFisildayan said: şampiyonluk alınırsa şike var demek anlamına gelmiyor mu bu? ayrıca trabzonun maçlarıda kasti olarak zorlaştırılmış, şike iddiaları bunu gösteriyor. şikeden dolayı şampiyonluk alınıpta, para gidecek rerörör marka değeri hedehödö diyip düşürmezlerse bu ligi izlemem bir daha. hangi takım olursa olsun, bu sene bu cezalar verilecekki, insanların gözü korkacak. avrupadan da 2 yıllık men gelse güzel olur, belki bazı şeyler daha net anlaşılır. trabzonun maçlar baya zordu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Myshkin said: nileppezdel said: TCK'dan bağımsız bir ceza yönetmeliği var TFF'nin günlük saçmalama ritüeline başladın gene. İdari ve cezai işler ayrı olabilir ama hiçbir yönetmelik kanundan üstün değildir. saçmalamadım? Aynen rew'in dediği gibi top benim oynatmıyorum durumu var. Ben arkadaşıma "şu şu kurallarla oynarsın ama cezalar da var, yersen" dersem ve o oyunu kabul ederse, sonrasında ben ona önceden belirlediğim ve anlaştığımız kurallar çerçevesinde ceza verirsem TCK bana bir şey diyemez. Tabi noter huzurunda falan anlaşmamız lazım da örnek olsun diye söyledim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Myshkin said: nileppezdel said: TCK'dan bağımsız bir ceza yönetmeliği var TFF'nin günlük saçmalama ritüeline başladın gene. İdari ve cezai işler ayrı olabilir ama hiçbir yönetmelik kanundan üstün değildir. ikisi ayrı ayrı şeyler. burda nilep haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nileppezdel said: ya nesini anlamıyorsun? Mahkeme sonucuyla TFF'nin ALAKASI YOK. TFF ona iletilen delili yeterli bulursa, suçun kanıtlanmasına da gerek yok. Düşürdüm der kimse de bir şey diyemez. Sonra fener ister tahkime gitsin ister CAS'a gitsin. O ayrı. Ama kanıtlanmış suç olması gerekmiyor, federasyonun tek ihtiyacı elindeki delillerden tatmin olmak. Federasyon da TCK'ya bağlı bir mahkeme değil. Özerk bir kurum, kendi cezasını kendi iç tüzüğüne göre ve UEFA kuralalrına göre veriyor. İsterse mahkeme suçsuz bulsun, TFF "bana göre suçlu, mahkeme kararı beni bağlamaz, içeride anlaşma yapmadıklarını bilemem" bile diyebilir. Hukuk da hukuk tutturmuşsun sen de, TCK'dan bağımsız bir ceza yönetmeliği var TFF'nin. Anla artık, lütfen :( ki deliller federasyonu tatmin ederse tahkim'i de edecektir, merak etmeYa Dalgamı geçiosun zaten TFF'nin kararı ile Mahkeme kararının bir olmadığını 2 gece önce ben anlattım sana. Kararın zaten veriliş aşamasında belli başlı bir kesinlik olmadığı için Tedbir kararı verilecek diyorum bunuda neden anlamak istemiyorsun anlamıyorum. Verilen Ceza tatmin etmesse Tahkime gidilir tahkim bildiğin mahkeme gibi işler TFF'nin kurduğu konsey buna sadece futbol gözünden bakacaktır. Hala delil tribindesin.. Neyse cidden senle uğraşmak baya zor kaç gündür laf anlatmaya çalışıorum ve kaç gündür hala aynı kelimelerle bana karşılık veriyosun. İçindeki Fenerbahçe'nin küme düşebilme ihtimalini bile bulundurman sana büyük haz veriyor bunuda anlıyorum fakat işleyiş senin kafanda kurduğun şekilde yürümüyor arkadaşım. Hep beraber görücez sonucu daha fazla cevap verme sonucunda gelip bizzat elini öpücem haklı çıkarsan. Diğer koşuşlda senden sadece bir haklıymışsın demeni bekliyorum. Ben çok rahaıtım hani en ufak bir şüphem yok. çünkü burda araştırarak. ve bazı şeyleri bilerek yorum yapıyorum Son kez soyluorum. Araştıralım , Öğrenelim PS: Bi sonraki mesajında cidden cevap vermicem kendimi ilkokul hocaları gibi hissettim bişey anlatırsın yine aynı cevabı verir vs. Olayı yine cevap konumuna getirmen durumunda haklısın büyüksün diyip geçicem konuşucak takatim kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://s1.directupload.net/images/110710/95hob7u2.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar