aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ama kendilerine anlatamazsin bunu, beyinde neyi etkiliyosa artik taraftarlik.
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Undisclosed said: şu durumda fenerbahçe yerıne galatasaray yada beşiktaş olsaydı, fener taraftarı olarak en az 10 kat daha fazla yargılayıcı konuşup saçmalardınız.. beşiktaş olsa üzülmezdim, sevinmezdim de düşsünler banane ama gs düşse üzülürüm harbiden.
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tutuklansa da zaaaaaaaaaaalasak boşa bekliyoruz...
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 konu özeti: fenerbahceliler tık kalan herkes tık
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yani bi adamı yakacaz diye koca bir camiayı yakıyorlar ben ona üzülüyorum.
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Topic "hot"lığını kaybediyor yalnız. 50-60 sayfa öncesine kadar "yalan dolan bunlar fb cumhuriyeti dimdik ayakta kalıcaktır bütün herkes bizden nefret etsin biz kendimize yeteriz" tarzı mesaj yazmayan herkese birer birer itinayla "GSLİ BEYLER YÜKLEEEEEN YÜKLEEEEEEEEEEEEEEEEN" diye http://www.youtube.com/watch?v=GSo9B5td9K4 3-4 kere alıntılı cevap/hakaret postu akarken şimdi o üyelerin yarısın sayfalardır mesajı yok. Mantıklı yorum yaptığı söylenen, titlelı, bilmem kaç bin mesajlı, olgun üyelerin 100 sayfadır mesajı yok. :(
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bu ne biçim seviye ya son 10-15 sayfada, her iki taraf adına.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çok uğraşmışlar Aziz'in hastane süresini arttırmak için ama becerememişler galiba. Kan şekeri seviyesi çok oynuyormuş. Aslında bi gün daha tutsalar daha doğru olurdu
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Şike soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım tutuklandı... Ayrıntılar geliyor kaynak: haberturk
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Baggio said: Bu ne biçim seviye ya son 10-15 sayfada, her iki taraf adına. iste zaten bu olayda taraf olmasi garip. bu olayin nesi savunulur? tamam fenerbahcenin kotu gununde yaninda ol falan da sacmasapan yorumlar yapiyorlar iste. bence soyle bi fark var. bu olay gs veya bjknin basina gelse taraftar mecidiyekoyu degil klup binasini basardi bunu bize nasi yaptiniz diye. ama fenerde hala en buyuk baskan aziz diye tezahuratlar var. bunlar komik. yonetimin bugunku aciklamalari da komikti ama bu sartlarda yapabilcekleri zaten ancak bu kadardi. sadece taraftari biraz daha sakinlige cagirmaliydilar bence o kadar. ayrica olayin camiaya falan yikildigi yok. kurallarda var iste sike varsa dusecek takim. zaten 104 yillik takim, hemen geri doner buralara da, onemli olan baska seyler var. fener taraftari en bastan beri kendi yonetimini elestirecegine baska seylere saldirdigi icin antipati kazanmaya devam etti. bence kilit nokta bu.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 evet ya.. neredeyse tek yönlü bi operasyon yapılırken oturup "hey tek yönlü operasyon bize baskı yapıyor! ne iyi" demelilerdi.
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dasaaa said: neredeyse tek yönlü bi operasyon yapılırken oturup "hey tek yönlü operasyon bize baskı yapıyor! ne iyi" demelilerdi.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Gilean said: bu olay gs veya bjknin basina gelse taraftar mecidiyekoyu degil klup binasini basardi bunu bize nasi yaptiniz diye. ama fenerde hala en buyuk baskan aziz diye tezahuratlar var. bunlar komik. Hiçbir taraftar, daha kulübünün suçu hakkında hiçbir düzgün kurum kararı ya da 3-5 fotoğraftan başka ortaya çıkan delil yokken suçu kabullenip de gidip kendi kulübünü basmaz. 'Bizim taraftarımız über, hepsi tüniklerini giyip gidiyor maça ve çok kibarlar, FB mal işte' havasına girmeye çalışanların uydurması bu, kusura bakma. Normal bir insan için ne var, ne yok şu anda. Aziz'i körü körüne destekleyenlere de, hapiste ilan edenlere de aynı ölçüde itirazım yani. Aziz ilgilendirmiyor beni hatta, kulübüm ilgilendiriyor da, soruşturmanın en önemli ayağı Aziz olduğu için böyle diyorum. Gilean said: ayrica olayin camiaya falan yikildigi yok. Son 10-15 sayfadaki video thread tadındaki şeylere bakarsan gayet camiaya yıkmak için havada bekleyenler, hatta 'ya aklanırlarsa da yıkamazsak' diye korkanlar var tonla. Taraf diye kastettiğim de bu.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adamınki taraftar bakışı abi. objektiflikten süper uzak.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yahu tek yonlu olan ne? adamlarin arastirmasinda fener var iste ne diosun hala tek tarafli falan. fener sivas eskisehir patlamis nesi tek taraf? benim baska buyuklerin sike yapip yapmadigindan haberim yok. eskilerde yapiliyor olabilir. bilgin gokberkin lafi cok guzel oturuyor. eskiden radar vardi polis yoktu. sonra polis geldi ve tam o sirada fenerbahce ordan gecti. ordan gecen gs bjk baskasi olsa onlarda patlayacakti. ayrica bu islerin temizlenmesini fb taraftari nasi istemez? kombineler, formalar, manevi seyler, herseylerini verip karsiliginda bu sike olayini aliyorsan senin de azize sinirlenmen lazim. su an fb u isten ceza almazsa bundan sonra sikeyi arkasina yaslana yaslana 18 takim birden yapar. ama bisi olursa fbye biraz sikar artik.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 baggio sen yanliz diger insanlar tarafindan camiaya yikilmasindan bahsetmisin. burdaki diger arkadaslar camiaya yikilma tamlamasini kume dusmemek icin kullaniyorlar ben ondan bahsettim.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Buddha said: Taraftar abi adı üstünde :) e yani. ben en çok "XC'nin taraftarı çok rererö" tavırlarını severim top kafaların. politika ve dinden sonra insanların ne kadar kolay yönetilip, beyinlerinin yıkanabildiğinin ve irade diye bir şeyin çoğu kişi için ödünç verilmiş bir hediye olduğunun göstergesi oldukları için çok severim vallahi.
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Baggio taraftar şapkanı/atkını/vesaireni çıkarırsan insanlar seni de kaale almaya başlar belki.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Nepherith said: Baggio taraftar şapkanı/atkını/vesaireni çıkarırsan insanlar seni de kaale almaya başlar belki. baggio şu konuda en tarafsız yazan Fenerbahçeli. Daha kaç kere savunduracaksınız adamı? sdfdsf
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aquila said: tamam, kapattim. çok sağol vallahi daral gelmeye başlamıştı.
Öne çıkan mesajlar