Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

janis said:

EricCantona said:

Aziz Yıldırım yine rahatsızlandı hastaneye geçti,iyileşti akşama doğru çıkıcak mahkemeye deniyor bir de işte fenerbahçe yönetim kurulu açıklama yapıcakmış akşam 5 te.

www.fenerbahce.org

Okullar kapandıktan sonra bu tip topicler çogalıyor forumda.

1.'si alıntıladığın şey topic(konu başlığı) değil,post(mesaj).
2.'si arızamısın 50 kere yapılmış espiri ben yapınca mı battı?
3.'sü eğer hala baba olmadıysan bi hal yol bulunabilir malum senin gibilerin çok da çoğalmaması daha hayırlı vatan millet için.

edit: Bir de forum kuralları gereği bir üstteki postu alıntılamıyoruz biz genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

janis said:

EricCantona said:

Aziz Yıldırım yine rahatsızlandı hastaneye geçti,iyileşti akşama doğru çıkıcak mahkemeye deniyor bir de işte fenerbahçe yönetim kurulu açıklama yapıcakmış akşam 5 te.

www.fenerbahce.org

Okullar kapandıktan sonra bu tip topicler çogalıyor forumda.

1.'si alıntıladığın şey topic(konu başlığı) değil,post(mesaj).
2.'si arızamısın 50 kere yapılmış espiri ben yapınca mı battı?
3.'sü eğer hala baba olmadıysan bi hal yol bulunabilir malum senin gibilerin çok da çoğalmaması daha hayırlı vatan millet için.
terbiyesizliğin lüzumu yok
Sosyal ağlarda paylaş

Revell said:

Bu konuya attığım ilk mesajım, bu kadar sayfa okudum, bazı şeylere hak verdim fakat bu atılan golü izlediğimde bile neyin ne olduğu açık bir şekilde anlaşılıyor dikkatli izlendiği takdirde.

http://www.youtube.com/watch?v=D3esVQijZbw

oo tamam şike var, toplayın çocukları. ispat edildi şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Revell said:

Bu konuya attığım ilk mesajım, bu kadar sayfa okudum, bazı şeylere hak verdim fakat bu atılan golü izlediğimde bile neyin ne olduğu açık bir şekilde anlaşılıyor dikkatli izlendiği takdirde.

ABİ AHAHAHAHAH OHA
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Revell said:

ABİ AHAHAHAHAH OHA

abi cidden dev prodüksiyon, helal olsun asdfads
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Produksiyon efsane de,sazanlar daha komik olmuş baksana 10 yıl öncesinin maçından video falan atan var ciddiye alıp :D

@fistan
senle tartışcak değilim,bir an önce küme düşseniz de şu gerginliğiniz şişkinliğiniz bi geçse.
Valla bu topice tüm sazanları toplamışken Sazanlardan gelen sazan yakıştırması ayrı bi mizah
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Produksiyon efsane de,sazanlar daha komik olmuş baksana 10 yıl öncesinin maçından video falan atan var ciddiye alıp :D

aynı gol aynı yer aynı şey. Ama nefret o kadar büyük ki, pencerenin küçüklüğü 32 dişle sırıtmanıza engel olamıyor :). 6 tane yerken kaç para aldınız hadi söyle :).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...