El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bi tarafına ünal aysal açıklaması koymayınca çok açıkta kaldı şu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 E baggio senin kadar iyi değiliz tabi, en azından bu konudaki yaratıcılığından mahrumuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Quote yemezler artık bir süre dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dunden beri hiç takip edemedim olayları. biri ozet geçebilir mi neler oldu? aziz sanırım tutuklanma istemiyle bi yere sevkedilmişte hasta olmuş yine falan? açıklama var mı resmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Aziz Yıldırım yine rahatsızlandı hastaneye geçti,iyileşti akşama doğru çıkıcak mahkemeye deniyor bir de işte fenerbahçe yönetim kurulu açıklama yapıcakmış akşam 5 te. www.fenerbahce.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 EricCantona said: Aziz Yıldırım yine rahatsızlandı hastaneye geçti,iyileşti akşama doğru çıkıcak mahkemeye deniyor bir de işte fenerbahçe yönetim kurulu açıklama yapıcakmış akşam 5 te. www.fenerbahce.org Okullar kapandıktan sonra bu tip topicler çogalıyor forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bu konuya attığım ilk mesajım, bu kadar sayfa okudum, bazı şeylere hak verdim fakat bu atılan golü izlediğimde bile neyin ne olduğu açık bir şekilde anlaşılıyor dikkatli izlendiği takdirde. http://www.youtube.com/watch?v=D3esVQijZbw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 maydonoz çay demle limon sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 janis said: EricCantona said: Aziz Yıldırım yine rahatsızlandı hastaneye geçti,iyileşti akşama doğru çıkıcak mahkemeye deniyor bir de işte fenerbahçe yönetim kurulu açıklama yapıcakmış akşam 5 te. www.fenerbahce.org Okullar kapandıktan sonra bu tip topicler çogalıyor forumda. 1.'si alıntıladığın şey topic(konu başlığı) değil,post(mesaj). 2.'si arızamısın 50 kere yapılmış espiri ben yapınca mı battı? 3.'sü eğer hala baba olmadıysan bi hal yol bulunabilir malum senin gibilerin çok da çoğalmaması daha hayırlı vatan millet için. edit: Bir de forum kuralları gereği bir üstteki postu alıntılamıyoruz biz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 EricCantona said: janis said: EricCantona said: Aziz Yıldırım yine rahatsızlandı hastaneye geçti,iyileşti akşama doğru çıkıcak mahkemeye deniyor bir de işte fenerbahçe yönetim kurulu açıklama yapıcakmış akşam 5 te. www.fenerbahce.org Okullar kapandıktan sonra bu tip topicler çogalıyor forumda. 1.'si alıntıladığın şey topic(konu başlığı) değil,post(mesaj). 2.'si arızamısın 50 kere yapılmış espiri ben yapınca mı battı? 3.'sü eğer hala baba olmadıysan bi hal yol bulunabilir malum senin gibilerin çok da çoğalmaması daha hayırlı vatan millet için.terbiyesizliğin lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Hayatta her zaman bişeye inanırım saygı konusunda, "Saygı görmek istiyorsan önce karşındakine saygı göstermeyi öğreniceksin" Gelip de buraya çocuk gibi ilkokul/liseli iması yaparsan karşılığında cevap da alırsın gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu senin liseli gibi davrandığın gerçeğini değiştirmiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Revell said: Bu konuya attığım ilk mesajım, bu kadar sayfa okudum, bazı şeylere hak verdim fakat bu atılan golü izlediğimde bile neyin ne olduğu açık bir şekilde anlaşılıyor dikkatli izlendiği takdirde. http://www.youtube.com/watch?v=D3esVQijZbw oo tamam şike var, toplayın çocukları. ispat edildi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Revell said: Bu konuya attığım ilk mesajım, bu kadar sayfa okudum, bazı şeylere hak verdim fakat bu atılan golü izlediğimde bile neyin ne olduğu açık bir şekilde anlaşılıyor dikkatli izlendiği takdirde. http://www.youtube.com/watch?v=D3esVQijZbw ABİ AHAHAHAHAH OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Hagi'nin ilk golüydü sanırım Trabzonspor'a Frikikten atmıştı. Ondada şike var hagi iyi para yedirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ünalroll'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Grast said: Hagi'nin ilk golüydü sanırım Trabzonspor'a Frikikten atmıştı. Ondada şike var hagi iyi para yedirmiş aa olur mu ya, onlar kadar temiz futbol oynayan adam dünyaya gelmedi daha. süt süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JOCCHQdbiNM Abi konuya attığım ilk mesaj bazı şeylere bende inanmaya başladım bla bla hani bildiğin aradaki 10 farkı bulun gibi bi gol olmuş buda Ama hagi attı ya. Alex okadar yetenekli değil ya o yuzden bizde şike var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Cons said: Revell said: Bu konuya attığım ilk mesajım, bu kadar sayfa okudum, bazı şeylere hak verdim fakat bu atılan golü izlediğimde bile neyin ne olduğu açık bir şekilde anlaşılıyor dikkatli izlendiği takdirde. http://www.youtube.com/watch?v=D3esVQijZbw ABİ AHAHAHAHAH OHA abi cidden dev prodüksiyon, helal olsun asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Produksiyon efsane de,sazanlar daha komik olmuş baksana 10 yıl öncesinin maçından video falan atan var ciddiye alıp :D @fistan senle tartışcak değilim,bir an önce küme düşseniz de şu gerginliğiniz şişkinliğiniz bi geçse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aziz yıldırım yürüyemeyecek haldeymiş ntvsporda söyledi demin. doktorları yürüyemez bu aralar gibi bişey demiş. felç mi indi nooldu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 EricCantona said: Produksiyon efsane de,sazanlar daha komik olmuş baksana 10 yıl öncesinin maçından video falan atan var ciddiye alıp :D @fistan senle tartışcak değilim,bir an önce küme düşseniz de şu gerginliğiniz şişkinliğiniz bi geçse.Valla bu topice tüm sazanları toplamışken Sazanlardan gelen sazan yakıştırması ayrı bi mizah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 oha hakkaten http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24371778 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 EricCantona said: Produksiyon efsane de,sazanlar daha komik olmuş baksana 10 yıl öncesinin maçından video falan atan var ciddiye alıp :D aynı gol aynı yer aynı şey. Ama nefret o kadar büyük ki, pencerenin küçüklüğü 32 dişle sırıtmanıza engel olamıyor :). 6 tane yerken kaç para aldınız hadi söyle :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 HAHAHAHAHAH TİPE BAK YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar