Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

İşte olay orada kopuyor. Bir tarafta devlet tarafından delillendirilmiş bir çok iddia, diğer tarafta delilsiz ama bariz rahatsız edici bir iddia.

Kendileri de kabul ediyor, herkes bir halt yedi bu ligde. Doğrudur, başı çeken 4 takım da öyle ya da böyle bir şekilde bulaşmış durumda bu işlere.

Ama üzerine gidilen sadece Fenerbahçe var. Niye? Yasanın çıkış tarihi Nisan 2011 ve bu tarihten sonra bu işlemlere Fenerbahçe'nin yeltendiğinin teknik takibe takılması ve delillendirilmesi.

Somewhat unfair gözükse de, yapılabilecek hiçbir şey yok...
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar kanıt varsa zaten destek alıyordur resmi kurumlardan. ama yasa çıktıktan sonra durup düşünmeliydi niye böyle bir yasa çıkardılar diye ve en azından bi süre durmalıydı. Ama öyle bir güvence vermişler ki bu kadar adam hiç çekinmeden devam etmişler şikeye. O kadar güvenerek büyük saflık etmişler bence. siyasi değildir demek imkansız zaten olay için. Ama bu durum Aziz Yıldırım'ı haklı da çıkarmaz. O yüzden siyasi fln diyerek her şeye rağmen destek verenleri anlamıyorum. (Takım için değil yönetim için diyorum bunu)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar delil'in düzmece olduğunu mu söylüyorsun? Çekilen resimler fotomontaj falan?

Anlamıyorum ki abi ne demek istediğini. Siyasi bir olay var işin arkasında zaten. Hükümet operasyonun arkasında olmasa alamazlar o kadar adamı. Kabul. Ama Nisan 2011 tarihinden sonra Aziz Yıldırım hiç bir illegal şeye tenezzül etmedi mi diyorsun şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Bu kadar delil'in düzmece olduğunu mu söylüyorsun? Çekilen resimler fotomontaj falan?

Anlamıyorum ki abi ne demek istediğini. Siyasi bir olay var işin arkasında zaten. Hükümet operasyonun arkasında olmasa alamazlar o kadar adamı. Kabul. Ama Nisan 2011 tarihinden sonra Aziz Yıldırım hiç bir illegal şeye tenezzül etmedi mi diyorsun şimdi?

Yav 13 senedir bu adam başındaysa klubün şikeyi nasıl bu kadar göstere göstere yapabilir? Adamlar 30 40 senedir iş adamı, böyle beceriksiz ve öküzün gözüne sokarcasına rüşvet verilebilir mi? 200.000 dolarla giderken polis çeviriyor, trafik kontrolü deniyor, adamlar yola devam ediyor, sonra da telefonda "parayı kurtardık geliyoruz" diyip rüşveti veriyorlar. Ne senaryo be abi. Bu kadar aptallık olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Herşey Kaan Söylemezgiller'e atılan mesaj sonrasında, öyle birşey olmadı ile başlayıp, şakaydı ile bitirilmesi ile insanlar kıllandırıldı. Konunun bir tarafı da Fenerbahçe idi. Daha sonra İbrahim Akın'ın 100.000 dolarlık şakası çıktı. Konunun bir tarafı yine Fenerbahçe... Emenike'ye yapılan sözleşmenin maçtan 2 gün öncesinde imza tarihi olan senetlerin bankada delil olarak tutulması. Ve daha bir sürü şey.

Bunlar küçük şeyler olarak görülebilir ama bunun tarafı olmayan insanların midesini bulandıracak kadar ciddi iddialar.

Bu şekilde bir şey de var yanlız. İnkar edilemeyecek olan en azından maç öncesi tarihli imzalanmış senetler bankada abi. Bunu emniyet de açıkladı, Karabükspor başkanı da... Bu da mı düzmece? Fenerbahçe SK. yetkilisi imzası yok mu o senetlerin altında?

Ha Emenike için değilse neye sebep 9 milyonluk senet imzaladı sizinkiler Karabük için?
Sosyal ağlarda paylaş

soruşturma fener'e yönelik değil. bu konuda bütün fenerli olmayanlar hemfikir.

peki 19 adet şikeli maç var; 19'u da delillendirmiş. polisimiz belgeleir toplayıp yargılamayı da yaptı karara vardı.

19 şikeli maçta neden 1 (bir) 1!!!!1!!!1!!Bir!One -0nE- futbolcu içeri alındı ? taraftar mı yaptı şikeyi ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

soruşturma fener'e yönelik değil. bu konuda bütün fenerli olmayanlar hemfikir.

peki 19 adet şikeli maç var; 19'u da delillendirmiş. polisimiz belgeleir toplayıp yargılamayı da yaptı karara vardı.

19 şikeli maçta neden 1 (bir) 1!!!!1!!!1!!Bir!One -0nE- futbolcu içeri alındı ? taraftar mı yaptı şikeyi ?

Haydi hayırlı traşlar, homm3 atam ben..
Sosyal ağlarda paylaş

korcan içeri alınan bir tek. garibimin oynadığı yalnızca bir maç var şikeliler listesinde; ama gidip kayseri - manisa maçındaki şikeyi de o yapmış heralde.

bu arada şike ile ilgili "delillendirildi" denilen takımlar benim hatırladığım (süper ligdekiler)

- fenerbahce
- sivas
- beşiktaş
- ibb
- trabzonspor
- gençlerbirliği
- kayserispor
- manisa
- konya
- buca
- eskişehir

burada yalnızca fenerbahce, sivas ve eskisehir'den insanlar var iceride. digerlerinden bi yilmaz vural'i cagirdilar; heralde diyecekler ki seni fenerbahcenin basina koyalim sen dusurmus ol takimi.

diyelim ki fenerbahce tesvik primi verdi butun maclari o yonetti. niye hala kimse iceride yok ?
Sosyal ağlarda paylaş

Senet diyorum, Fenerbahçe SK. yetkilisi imzası diyorum, senetler bankada işlem görmüş diyorum, haydi hayırlı traşlar deniyor...

Alın size delil işte. Fenerbahçe Karabük maçından 2 gün öncesi tarihli 9 milyonluk senetleri ne için Karabük'e verildi? Bunun arkasında ne var? Buna nasıl bir kulp takabilirsin ki? Şekip'in transferi açıkladığı güne kadar inkar edilen şeyin senetleri neden maçtan iki gün öncesine tarihli? Bu senetler neden transfer yalanlandığı sıralarda bankada işlem görmekteydi? Transferi neden yalanladınız imza gününe kadar? Arada onca süre var, Şekip Mosturoğlu nasıl forma bastıramaz? Neymiş efendim, çok hızlı gelişmiş transfer.

Bunun nasıl bir açıklamayla üstünü örtebilirsin ki? Al sana kanıt.

Emenike'nin bu işten yırtmasının tek sebebi varsa, o da doktor tarafından imzalı oynayamaz raporunun olmasıdır. Emenike yırttı. Fenerbahçe SK. o senetler üzerindeki imzasıyla nasıl yırtar? Yırtamaz...
Sosyal ağlarda paylaş

devam eder operasyonlar fizban.
iskender alin, ibrahim akin ismi gecen adamlar ibb icin. ankaragucu icin kaan`in adi geciyor iste. once iddia edilen orgutun tepesi alindi, eldeki delillere bu isimlerin ifadeleri eklenip gelecek yeni dalgalarda eli de guclenecekdir yarginin. kaldi ki futbolcularin cogu kamplarda, yurtdisinda olan var falan filan.

ha bu arada umit karan da futbolcuydu gecen sene, gozlerden kacmasin. 2 futbolcu icerde.
Sosyal ağlarda paylaş

@masq,
yurtdışında olan yılmaz vural için yakalama emri çıkarılıyor. gerekse onlar için de çıkarılırdı. madem sen bir soruşturma yapıyorsun; çok yönlü yaparsın. sen 19 maçta delillendirdik diyip "aaa ama dur şimdi fenerbahçeye bakalım da kalanını sonra hallederiz salla" demezsin.

diyelim ki ibb'nin fenerbahçe'den şike aldığı, beşiktaş'tan teşvik primi aldığı; bursa'nın ts'den şike aldığı, gençlerbirliği'nin fenerbahce'den teşvik aldığı, kayseri manisaspor macında karagümrükspor'un rizsepor'a şike yaptığı ortaya çıktı.

nolacak, lig başladıktan sonra hadiii bunların hepsini düşürelim mi denecek ? amaç 2-3 takımlı lig mi oynatmak nedir ?

umit karan'ın gecen sene futbolcu olduğunu bilmiyordum. sayı 2 oldu. 19 maçta, sanırım 13'ü süper ligdi; açıklanan 2 maçta adı geçiyor bu 2 futbolcunun. kalan 11 maçta şikeyi kale direklerine ve toplara yapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Masquerade said:

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:

Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

Ben böyle düşünmüyorum valla. Her şey TFF'nin kararına bağlı işte.

abiii
=p
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Niye susuyorsunuz komple iddiasındaki Fenerliler? Şu senetlere de bir kulp taksanıza. Size delil olarak dosyaya eklenen bir sürü iddiadan tutarlı birini yazdım. Bunu da çürütün.

aga polis falan değilsen sus artık valla çok saçma konuşuyosun be
aziz yıldırımı savunanlar bile daha mantıklı gelmeye başladı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...