Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

şunu diyemeyen adamın zaten ne samimiyetinin, ne de burada konuştuklarının en ufak bir inandırıcılığı yok.

mehmet baransu ile rasim ozan gibi bir şey oluyorsunuz şunu diyemedikten sonra.

iyi de şu sürecte hala gs`yi isin icine cekme cabasi cok komik.
gecmise donersek tum kulupler yapmistir bir halt, ama onlari ispatlayacak deliller serhat uluerenin sikistirip konusturdugu 1-2 adam ve 3-5 nokia cep tel ile cekilmis fotolari gecmiyor, gecemedi yillarca. bugun yasanan surecte 8 aylik teknik takip diyorlar, bir suru tape, video var diye yaziliyor ciziliyor ve ufak ufak da servis ediliyor ve burda buna ragmen deliller yetersiz olabilir, bekleyin hele bakalim diyorsunuz hakli olarak. akabinde de alakasiz olarak gs de yapti ya eskiden diyerek kendi kendinizi curutuyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes kendi bahçesini bilerek yorum yapsa bir sorun olmayacakta, sanki lig tarihindeki tek olay buymuşta, herkes sütten çıkma ak kaşıkmış gibi konuşulmuyor mu... Hangi fenerliye sorsan, eğer yaptıysa ligten de düşürelim, kümede düşürelim ama bizle tüm yapanlar da hesap versin diyor. Kimse şikeyi savunmuyor. Ama fanatiklik ve holiganlık o kadar büyük ki bunu bile anlayamıyorsunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

interperez said:

Tutuklandıysa iş bitmiştir.Şu lekeyi yemek bile.. neyse...
Gratz Aziz Yıldırım gene şampiyonluğu son dakikada kaybetseydik en fazla 1 hafta üzülürdük filan.
Ya şimdi koca çınarın adını nasıl temizliceksin şu saatten sonra..
Şampiyonluğu kaybetseydik ne olurdu ki.Harbiden bi çok insan ben de dahil bu klübü kupa için filan sevmiyoduk.Şimdiyse mide bulantısı hakim.

Bu işte olması gereken profil. Diyorum ya, 18. olarak düşsek şu şekilde düşmekten çok daha az utanç verici olurdu kendi adıma.

hacibekirlokumu said:

ulan adamı (aziz yıldırım) tutukladılar, hala taraftarlar gitmiş adamı , takımı destekliyorlar, fenerbahçe taraftarının %90'ı da başkanı gibi,balık baştan kokar diye boşuna dememişler.

Adamı desteklemek konusunda haklısın da, takımı ve kulübü niye desteklemeyelim? Düşünmeden yazıyorsunuz bazen.

Masquerade said:

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:

Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

Ben böyle düşünmüyorum valla. Her şey TFF'nin kararına bağlı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Masquerade said:

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:

Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

Ben böyle düşünmüyorum valla. Her şey TFF'nin kararına bağlı işte.

bilader yarın öbür gün kanser oldum diye üzülme
Sosyal ağlarda paylaş

bir sözlükte yazılmış hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum ve benzer şeyleri yazmaya üşendim o yüzden copy paste yapayim.

içimin yağları eriyor düştüğü durumu görünce, oh olsun diyorum. neden mi?

sen değil miydin ligi 13 yıldır terörize eden, önüne her çıkanı paranla, nüfuzunla, ya da perde arkasından işlerle sindirmeye çalışan?
sen değil miydin işine gelmeyen yorumcuların ya da yazarların ayağını kaydırıp senin için yazsınlar diye futbolcu eskilerine arabalar-feneriumlar veren?
sen değil miydin insanları açık açık tehdit edip en fazla 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile yırtan?
sen değil miydin her kongrede ezeli rakiplerine belden aşağı vuran, onların maddi durumlarını alay konusu yapıp başarılarını yerin dibine sokmaya çalışan?
sen değil miydin deplasmanına gelen taraftarları polislerle kendi taraftarlarına darp ettiren, yeri geldiğinde kendi futbolcunu dövdürtüp aba altından sopa gösteren?
sen değil miydin 80'lerdeki gibi ezeli rakibinin transfer edeceği futbolcuyu kaçırıp sonra ayartan, milletin transferlerine taş koyup fiyatlarını yükselten?
sen değil miydin ezeli rakibin tarihinin en büyük linciyle karşı karşıya kalmışken fırsattan istifade, sırf birilerine yaranabilmek için küfür gibi sözler söyleyen?

evet, bunların hepsi sendin.

kendisi şimdi ektiği fırtınaları biçiyor, zamanında nasıl etikten ve insaftan yoksun hareket etmişse medya da şimdi ona fırsatı bulmuşken aynı şekilde davranıyor. ben de hiç üzülmüyorum.
http://fotograf.gazetevatan.com/...11006074258819_3.jpg +

kime acıyıp kime hak vereceğimize iyi düşünerek karar verelim..
Sosyal ağlarda paylaş

baggio, holy ve adını unuttuğum birkaç kişi daha yazmış. ben gene de ekliyim. belki kafası almayan arkadaşlar 100. sefer söylendiğinde anlar. buna katkıda bulunayım.

arkadaşlar nereden öğreniyorsunuz "kuvvetli kanıt" dediğiniz şeyleri. aziz yıldırım ile görüşen kişinin bile ne dediğini yazmış 'bazı' kişiler. e be kardeşim müneccim boku mu yediniz, nedir?

buraya tekrar tekrar yazılıyor. ben görmekten bıktım, siz hala daha anlayamadınız ne demeye çalıştığımızı.

şu an herkesin kendi fikri var. "şike yaptı", "siyasi olay", "tamamiyle uydurma bir dava" vs vs. bunların hepsi kendi şahsi fikriniz. yargı "bu adam suçludur" demediği sürece herkes suçsuzdur. 'şüpheli' oldukları için tutuklu ya da tutuksuz yargılanırlar.

o kadar fazla şey söyleniyor ki etrafta, hepsinin doğru çıkma olasılığı yok. o yüzden sağdan soldan duyduğunuz konuşmaları, neler çıtlatıldığını filan yazarken azcık düşünün ben bunlardan emin olabilicek kadar sağlam bir kaynaktan mı öğrendim diye.

bu gereksiz mesajlarınızı çıkarırsak konu yarı yarıya hafiflicek.

umarım azcık dikkat edip, ne demek istediğimi anlamaya çalışırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

pch said:

içimin yağları eriyor düştüğü durumu görünce, oh olsun diyorum. neden mi?

sen değil miydin ligi 13 yıldır terörize eden, önüne her çıkanı paranla, nüfuzunla, ya da perde arkasından işlerle sindirmeye çalışan?
sen değil miydin işine gelmeyen yorumcuların ya da yazarların ayağını kaydırıp senin için yazsınlar diye futbolcu eskilerine arabalar-feneriumlar veren?
sen değil miydin insanları açık açık tehdit edip en fazla 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile yırtan?
sen değil miydin her kongrede ezeli rakiplerine belden aşağı vuran, onların maddi durumlarını alay konusu yapıp başarılarını yerin dibine sokmaya çalışan?
sen değil miydin deplasmanına gelen taraftarları polislerle kendi taraftarlarına darp ettiren, yeri geldiğinde kendi futbolcunu dövdürtüp aba altından sopa gösteren?
sen değil miydin 80'lerdeki gibi ezeli rakibinin transfer edeceği futbolcuyu kaçırıp sonra ayartan, milletin transferlerine taş koyup fiyatlarını yükselten?
sen değil miydin ezeli rakibin tarihinin en büyük linciyle karşı karşıya kalmışken fırsattan istifade, sırf birilerine yaranabilmek için küfür gibi sözler söyleyen?

evet, bunların hepsi sendin.

kendisi şimdi ektiği fırtınaları biçiyor, zamanında nasıl etikten ve insaftan yoksun hareket etmişse medya da şimdi ona fırsatı bulmuşken aynı şekilde davranıyor. ben de hiç üzülmüyorum.

kime acıyıp kime hak vereceğimize iyi düşünerek karar verelim..

13 senedir nerdeydin, şimdi ne değişti derler adama. Parası mı bitti? 10 senedir aynı hükümet var başta, 10 senedir aynı yargı var. Ne değişti bugün?
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Enselendi?

hahaahah :) Peki. Nato'dan ihale alan adamlar, 13 senedir Türkiye'nin en büyük klüplerinden birinin başındalar, Limak gibi bir güç ve benzeri sürüyle şirketleri var ve ne hikmetse 200.000 dolarla yakalanıyorlar. Bir de kaleciye araba ile. Üstelik 13 sene sonra :).
Sosyal ağlarda paylaş

İşin siyasi boyutu var mı? Varsa, sizin de dediğiniz gibi ispatlanabiliyorsa Aziz başkan terse yatırsın o zaman.
Nisandan önce yasa bu tip şeyleri suç saymıyordu. Şimdi suç, (eğer ciddi ciddi var ise) suç olduğunu bile bile yapmaya devam etmiş, teknik takibe takılmış, kendi sonunu hazırlamış. Daha önce herkes yapıyordu, kabul. Ama yasa değiştikten sonra suç kapsamına alındıktan sonra Sivas ve Fenerbahçe'nin emniyet tarafından delillendirilmiş ve savcılık tarafından onay görmüş bir dosyası var.

Hiçbir yasa geriye dönük işlemez.
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yıldırım, haluk ulusoy döneminden sonra futbolu tek adam olarak yönetmeye başlamıştı. bir tane süper lig kulübü başkanı gösterin direk aziz yıldırımdan şikayeti olan? yayın haklarında sorun olur, hepsi aziz yıldırım'ın kapısında, kulüpler birliği sıçar batırır, aziz başkan gel başkanımız ol. federasyon başkanları bile silik kalıyordu artık adamın yanında.

ve anadolu kulüpleri de çok memnundu hallerinden bakmayız siz. aziz yıldırım sayesinde iyi para kazanıyorlardı havuzdan.

ama bu tekel haline gelme, her sektörde olduğu gibi bu sektörde de devlet izin verene kadar sürer. hani şu ortalıkta mafya, baba, büyük işadamı şu bu olarak gezinen adamlar, devlet onlara "bırakalım yapsın bakalım" dediği için gezebiliyor. bitirmek istediği zaman da herhangi bir bahaneyle çat ipini çekiyor adamın.

aziz yıldırım beraat etse bile eski konumuna kavuşamaz. fenerbahçe ve aziz yıldırım odaklı bir futbol vardı son 5 senedir. artık denge gelecek biraz daha.

bu operasyon iktidar oyunundan başka bir şey değil, game of thrones.

aziz yıldırım suçsuz mu peki operasyon böyle diye? hayır, eelbette suçlu. (eğer iddialar doğruysa tabi)

birisi seni indirmek isteyebilir, bu normaldir, sen adamın eline koz vermeyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

yazık lan biri siz de yaptınıığz diye ağlar diğeri aziz yapmış feneri bağlamaz der ehueh hepsi ayrı telden, dağılmışlar yazık.

bi karar verin de bari ağız birliği yapın böyle olmuyor.

benim kanaatimce burdan sonra nolursa olsun (küme düşme vs. fasa fiso kalır yanında) fenerin ismine en büyük leke sürülmüş iş işten geçmiştir yani. kulübün başkanına tutuklama talebi geliyorsa o iş bitti maalesef.

hani gs yapsa millet 100 yıl boyunca şikeci takım neaaptı yea der başımı eğer bişi de diyemem kendim, aynısı fener için olucak işte.

garip bi duygu oluştu yalnız ulan bi tane adam gibi rakip vardı o da yalanmış gibi, gayet samimiyim bu konuda hiç hoş bi duygu değil. herşey balonmuş hissi var.
Sosyal ağlarda paylaş

bu başlıkta uzlaşma sağlanması imkansız iki grup var ikiside aslında aynı.

bazıları basında yer alan delillere ve verilen tutuklama kararına bakarak aziz yıldırım suçludur diyor. diğerleri nerden biliyorsun gördünmü delilleri, delillerin gerçek olduğu ispatlandımı diye karşı çıkıyor,

ama bu karşı çıkanlar da, bu işin arkasında komplo olduğunu siyasi olduğunu idda ediyor, ama onlarda bunun komplo yada siyasi olduğunu ispat edemez , onlara da sorarlar bu komplo hazırlanırken ordamıydın diye, yada ispatı varmı diye, yani aslında iki tarafda birbirinden farksız. herkez inanmak istediğine inanıyor ve iki tarafda birbirine ne biliyorsun diye suçluyor.

ben şahsi görüşümü söyledim %100 aziz yıldırım bu yazılanların bir çoğunu yapmıştır, ama işin içinde bir komploda vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...