nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fb kept the dick right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 benjani said: bu şike şike diyenler maçları tam olarak izledi mi acaba?korcan'ın çıkardığı topları görmediler mi?şike yapılmış denen maçları izlediniz mi? excuse me ? cıkardıgı ? aradıgınız topa ulasılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Cacik said: Khelben said: Esh said: Khelben said: nileppezdel said: Valla alırım üzerinde amblemi olacaksa, bulunsun bence de Bank Asya amblemli satarlarsa sonra GS Store a götürüp arkasına şike yazdırmayı planlıyorum. 0 numara. Baya iyi fikir sdf Halısahaya öyle gelicem olm hahaha halı sahaya giderken yoldada giy, sanada bir 0 numara forma giydirirler sırtına Giyerim hiç de birşey olmaz. @Drea: Gerçi yol çok uzun bak tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ben seni bir ban leteyim de şimdi gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Tehdit ediyorum: Halı sahada uvuz bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://www.swfcabin.com/swf-files/1310144119.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Piramit ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Masquerade said: http://www.swfcabin.com/swf-files/1310144119.swf Adam dediğini yapmış... Saygı duydum :D ahahahahaha EPIC FAIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Çadırdan ban olmasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ykqgbuyKQgE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Şadırvandan da iyidir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 güle güle hayatının hitini aldı paticikten. her konulduğunda dinliyorm hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım'ı hastanede ziyaret ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 çok sakat var çok http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=242710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ne konuşuyorlar acaba şu anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ne diyo? gsliler bjkliler sizi de mi sikeyle yendik qqsu mu yapmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 pazarlık yapıyorlardır :P öyle bir olasılığı düşünmek bile istemiyorum, zaten başbaşa görüşmüyorlar doktorlar falan da vardır, yapamazlar yani. Sağlığın nasıl, ne zaman ifade verirsin vs tadındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Gs'yi bilmem ama Bjk maçında TFF ile birşeyler çevirmişler iddialara göre işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi tff de belge olmasın zaten. savcı değil avukat değil adamlar. soruşturmada işleri de yok bildiğim kadarıyla. ha kendi işleri var, lig var düzeltmeleri gereken o ayrı. ama belgeleri de bilmesinler bi zahmet ya. tipe bak zaten badem bıyıklı fasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vaperon said: Gs'yi bilmem ama Bjk maçında TFF ile birşeyler çevirmişler iddialara göre işte... özgener iyilik yapmış bize orda fenerin bi isteği olmamış anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Tutukluluk kararını yüzüne okuması gerekiyormuş hakimin, yatar aziz birkaç gün daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mahkemelere bağlı uzman doktorlar olması gerekmez mi ya? Bu durumlarda suistimali engellemek için. Ha Aziz cidden kötü durumda sağlık olarak, onu demiyorum da genel olarak. Ya da belki vardır da bilmiyorumdur, merak ettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Şekeri çok fena fırlamış ölebilirmiş bile o sırada. 1. ağızdan aldım haberi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: mahkemelere bağlı uzman doktorlar olması gerekmez mi ya? Bu durumlarda suistimali engellemek için. Ha Aziz cidden kötü durumda sağlık olarak, onu demiyorum da genel olarak. Ya da belki vardır da bilmiyorumdur, merak ettim :/ mahkemeye bağlı uzman doktor ? KENDİLERİNE BAĞLADILARRR, KENDİLERİNE BAĞLADILARRR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sayfa 430 hala azizi savunanlar var yahu. Şikenin o kadar da kötü bişey olmadığıyla ilgili argümanlar hazırlamaya başlayın şimdiden bari de boş kalmazsınız karar verilince de. "Yarın bir gün tuvalet kağıdı çıkarıp rulosuna 150$ fiyat biçsek onu almak için bile mağaza önlerinde sabahlayacak hatırı sayılır bir kitlemiz var." kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar