Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

çok kanuna saygısız adamsın vesselam ^^

@buddha: yazara bakıyorsun beğenmezsen alttaki mesaja bakıyorsun çok kolay gerçekten.

Bana dava açılırsa cezamı da çakerim arkadaş, benim gözümde tutuklanan herkes aksi kanıtlanana kadar suçludur. Henüz davadan sonuç çıkmadı, Ogün Samast masum mu mesela? Çok da güzel demagoji yaparım (:P)

kardeş bu da imzalık olmuş ama ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Esh said:

Khelben said:

nileppezdel said:

Valla alırım üzerinde amblemi olacaksa, bulunsun bence de

Bank Asya amblemli satarlarsa sonra GS Store a götürüp arkasına şike yazdırmayı planlıyorum. 0 numara.

Baya iyi fikir sdf

Halısahaya öyle gelicem olm hahaha

halı sahaya giderken yoldada giy,
sanada bir 0 numara forma giydirirler sırtına
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

nileppezdel said:

çok kanuna saygısız adamsın vesselam ^^

@buddha: yazara bakıyorsun beğenmezsen alttaki mesaja bakıyorsun çok kolay gerçekten.

Bana dava açılırsa cezamı da çakerim arkadaş, benim gözümde tutuklanan herkes aksi kanıtlanana kadar suçludur. Henüz davadan sonuç çıkmadı, Ogün Samast masum mu mesela? Çok da güzel demagoji yaparım (:P)

kardeş bu da imzalık olmuş ama ya.

onu da yaz altına. sdfsdf şu akdar büyük bir operasyonla bu kadar güçlü adamları içeri alıyorlarsa masumiyetleri kanıtlanana kadar suçludurlar benim gözümde işte, zira bunları ellerinde sağlam delil olmasa, masum olsalar alamazlar. Yemez. Kralı gelse yemez yani koca caimayı yok yere karşısına almaya
Sosyal ağlarda paylaş

7 Şubat 2011 günü Özgener ile Yıldırım arasındaki telefon görüşmesi:

‘BUNLARA ÇOK KÖTÜ GEÇİRECEĞİM’
Yıldırım: Okudun mu?
Özgener: Ben geçen hafta size söyledim, bu şerefsiz bir adam, selam verilecek adam değil, ikisi de öyle, al birine vur ötekine...
Yıldırım: ...
Özgener: Bunlara çok kötü geçirecem.
Yıldırım: Elinde çok koz var, ben sana bir şey söylerim, fikir birliği yaparız.

Teknik takipte yeralan görüşme şöyle:

ÖZGENER: Beşiktaş hemen açıklama yapmış, Yıldırım efendi pazartesi cevap verecekmiş.
YILDIRIM: Verse ne olur kafanı takma.
ÖZGENER: Tamam, Levent’in selamı var.
YILDIRIM: Bu pazartesi günkü adam için Oğuz konuşsun, bir şey istediğimiz yok ama bu Beşiktaşlı mı değil mi?, bizi aradan çıkarmasın.
ÖZGENER: O etki altında kalmaz.
YILDIRIM: Yine de uyarsın.
ÖZGENER: Tamam başkanım merak etme.
YILDIRIM: Olmazsa onunla gelsin.
ÖZGENER: Merak etmeyin.
YILDIRIM: Ben korkuyorum
ÖZGENER: İnşallah iyi geçecek.

HABERTURK ALINTISIDIR.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu aziz yıldırım'ı vicdanımızda suçlu ilan etmek için şikeye gerek mi var, hakemlere baskı yaptığı, odalarını bastığı bir dolu gazete haberinde yer almış, egoist, güç delisi hasbelkader zengin olmuş, kirli bağlantıları olan adamın teki.

Bu şike iddiasına gelene kadar sahte çürük raporunu da gördük, casusluk suçlamasını da. Sanki adam bir melekti, bir anda şike suçlaması yapıldı ve herkes pislik demeye başladı. Aziz Yıldırım'ı yönetici profili olarak beğenenler şimdi gelip de savunmasın çünkü bu adam zaten bu.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bunu söyleyen adam banlanıp geri gelen adama laf yetiştiren adam. Bunu söyleyen adam millete 2 mesajında anlamadan antucu fanboycu lakapları takıp utanmaz diyip üstünen ben bu adamlardan rahatsız oluyorum banlansınlar diyen adam.

Bende ignore deyince gerçekten öyle bişey varda bilmiyorum sandım. Yoksa dediğini bizde apıoyurz. Ama her sayfadaki mesajalrın ayrısı sana ait anasını satayım o yüzden önerdiğinde olmuyor.

Bu arada güzelmiş öyle ignore diye bişe olsa görmesek mesajalrı falan.
Sosyal ağlarda paylaş

bank asya diye bağırmışlar, canına susamış salaklar :D

banlanıp gelmek ip ban sebebiydi eskiden zaten sanki? tabi laf yetiştiririm banlandıysa sebebi var değil mi?

Anlamadan bir şey yazdığım yok, anlıyorum yorumumu yazıyorum beğenmeyebilirsin işte. antucu kafasında yazdıklarını düşünüyorum hala bazı arkadaşların. Ve çok yazıyorum evet, sorun mu var?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...