tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 duyum aldim desem inanir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 duyumu paylaşmazsan ve sonrasında gerçek çıkmazsa ben inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Sağlık durumu sebebiyle ve klostrofobiye bağlı tansiyon, şeker sorunları sebebiyle Aziz Yıldırım'ı gözetim altında tutuksuz yargılayacaklar büyük ihtimalle. Antulular da yea biz demiştik diyecekler. Ama açıklamada "sağlık problemleri sebebiyle" ibaresini görmezden gelecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şike kanıtlanmasına rağmen, soru işareti bırakan cezalar verilir mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sağlık mağlık serbest kaldığı an herşey biter taş taş üstünde kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hee Fenerbahçe Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyeti'ne savaş açacak sdfsdf ulan antuluların nefes alması haram ya esas o adamı içeri alsalar o zaman da "amöa klostrofoboso vor sağlok sorono vör rörörörörö" dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adamınbiri said: sağlık mağlık serbest kaldığı an herşey biter taş taş üstünde kalmaz Saldıracağı için sağa sola da bunu da göz önünde bulundurup tutuklayabilirler de. %40 tutuksuz yargılanır, %50 tutuklanır, %10 mahkemede tutuklama kararı açıklanırken kalp krizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 antu hakaktten garip ya, ayyıldız tim gibi birşey sanırım onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Antu forumlarda veryansin etmisler orda 40-50 kisi anca var diye. Saat 6 dan sonra toplanirlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 serbest kalmak mi;) guldurmeyin beni; serbest kalacak olsa ifadeye davet edilirdi, pazar sabah 7de yatagindan alinmazdi beyler, biraz realist olalim, ayrica savci GS liymis diyolar, serbest birakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Savcı Fenerbahçe'li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 antunun foruma giremiyorum, çok merak ediyorum ya neler yumurtladıklarını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adamınbiri said: sağlık mağlık serbest kaldığı an herşey biter taş taş üstünde kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 valla haberal ı da yatıramadılar içeride adam sürekli hastanede. azizi de yatıramazlar, ama sağlık problemi yüzünden. yoksa tutuklarnıp adliyeye sevk edilir, sorun yok. o bile türkiye tarihinde bir milat olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 İlk savci fbli simdiki gsli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aluriel said: düşemedi dimi hala fener lavman yapmadan düşmüycek heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ben de tam tersi diye hatırlıyorum ya :D neyse tutuklasınlar, hastanede gözetim altında kalır gerekirse. Ne demek sağlık gereçkesiyle tutuklamamak ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 max gozalti suresi 4 gundu hani, nasil 6 gun oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gözaltı kararı kaldırılalı 2 gün oluyo zaten, sonra yakalama kararı çıkarıldı falan filan. Hastanede yattığı süreler sayılmamalı aslında, gözaltı süresine duraklama anı olarak yansıtılmalı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: gözaltı kararı kaldırılalı 2 gün oluyo zaten, sonra yakalama kararı çıkarıldı falan filan. Hastanede yattığı süreler sayılmamalı aslında, gözaltı süresine duraklama anı olarak yansıtılmalı sdfsdf gozaltindaki adama yakalama karari cikar mi. panpiskho? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gözaltı süresi bitince hastanedeyken yakalama emri çıkartıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adam resmen 2 gün geriden takip ediyor bir de atar yapıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Savci herhalde geceyi bekler sonuc icin diger kararlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şimdi fener hileyle mi şampiyon olmuş? kesinleşti mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayır gözaltı kararı kaldırıldı, "sonra" yakalama kararı çıkarıldı dedim ona da yetememiş sdfdsf @aluriel: ağzından mı öpmüş geldi aklıma nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar