souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 haydi geçirmişler olsun diyelim.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Evet.. Bütün geyikler bitebilir artık aziz serbest kaldıysa bi halt olmaz daha
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aiko said: oooooooooooooooo. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıcak şu lafı önümüzdeki 10 sene duymak istemiyorum
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 7 saat boyunca sadece 1 kere mola vermişler. ne anlattı lan bu kadar asdasdsa
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aiko said: oooooooooooooooo. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıcak abi buna zaten savcı karar vermiyo, savcı yüksek ihtimalle mahkemeye sevk edecek. Ben medyanın sıkışlarını merak ediyorum sorguyla ilgili
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zQasV-pBWS8
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mokoko said: 7 saat boyunca sadece 1 kere mola vermişler. ne anlattı lan bu kadar asdasdsa Bi de pişmanlık yasası falan filan diye herşeyi dökse çok keyifli olmaz mıydı..
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 millet kenarda toplanmış neyin tezahüratını yapıyorsa.Adam şikeci çıkarsa nolcak inanmazda bizim millet.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Khelben said: AZİZ GOL GOL GOL 30 SENE GELİYOR ahsdhasdhasd
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 nileppezdel said: Aiko said: oooooooooooooooo. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıcak abi buna zaten savcı karar vermiyo, savcı yüksek ihtimalle mahkemeye sevk edecek. Ben medyanın sıkışlarını merak ediyorum sorguyla ilgili fake diyaloglar falan çıkıcak bole. aziz - savcı bey hangi takımlısınız. savcı - galatasaraylıyım ama ne alakası var? kıhkıhkıh aziz - ben istemem ole savcı. ... falan gibi asdsada
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ntvspor heryere adam koymuş aehfuaeh
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fener bank asyaya gitmez artik. bir kac kisi spordan men edilir o kadar.
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lan adliye de öyle dev gibi bi yer de diil he. nesine yerleştirmişler bu kadar adamı :)
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bütün spikerler mazlum yaa babaları şikeci cıksa bu kadar üzülmezler valla.FB Tv sanki.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adamınbiri said: ntvspor heryere adam koymuş aehfuaeh Adamlar 5 metre arayla yerleştirmişler. Optimum yayın hızı. haha
Öne çıkan mesajlar