knox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 antu'da dökün içinizi abi buranında futbol bölümüne girmeyin siz bence en az bir 3 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 adliyeye goturuyolarmis azizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 said: Ve Yıldırım Adliye'de! Şike soruşturması kapsamında pazar sabahı gözaltına alınan ve o günden beri yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sürekli hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 6. günde Beşiktaş Adliyesi'ne getirildi. Bu arada Beşiktaş Adliyesi'ne gelen bir grup Fenerbahçeli taraftar da Başkan Yıldırım'a destek verdiler. Gözaltına alınan 60 civarındaki isim arasında henüz ifadesi alınamayan tek isim olan Aziz Yıldırım, Beşiktaş Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'e ifade verecek. Gelen bilgiler, Savcı Mehmet Berk'in Aziz Yıldırım'ın sorgusu için yaklaşık 300 soru hazırladığı yönünde. Emniyet'te ifade vermeyi reddeden Yıldırım'ın ifadesini alacak olan Savcı Berk, daha sonra da Başkan Yıldırım'ın serbest bırakılması ya da tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedilmesi yönünde karar alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 onun da ifade bugün alınır heralde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oglene kadar rahatsizlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Berk isminde savcı mı olur yaa, gerçi soyadıymış, ama yine de "Savcı Berk" yazınca olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Youtube'u seviyorum: "Hakim sormus; - Peki bu kadar şike yaptiniz ama niye hiç turkiye kupasi alamadiniz? Aziz Yildirim; - O zaman cok belli olurdu..!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aziz başkanlığı dönemince devletten çok sayıda ihale aldı. Askerden desteği var.. Azizi yok edip o pastayı da tarikatçilere çevirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aslında şike yok yani peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 canlı yayında sorguyu izliyoruz haa balkon sefası resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 linq varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben düşmek istiyorum süper lige şahsen, takımın başında aykut kocaman kalacaksa; yönetime de ali koç veya ayarında bi adam gelecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 süper lige değil bank asyaya düşeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 süperligteyizs ztn ali koç Fenerin basına gelebilecek en dürüst adamlardan biri ama, Türkiyede bu kdr çok kalleş varken onun gibi pırlanta adam çabuk ve bosuna harcanıp yazıq olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 niye terasta lan bu adamlar asdfas, havadar diye mi? klostrofobi hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bank asya 1. ligin adını bank asya süper lig olarak değiştirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ali koç fenerin başına gelse güzel olur, ama geleceğini sanmıyorum, direkt başkan olmasını istemez koç ailesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 fizban said: bank asya 1. ligin adını bank asya süper lig olarak değiştirdim ben. 1. lig ne oldu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Terasa canta ile para geldi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 avukatlar verdi taktigi catida ifade vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o çantada ne var acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Don fanila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 askeremi gidio hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 metrisin onunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 birinin hapse girmesi çok komik birşey olsa gerek, hayatı kararıcak adamcaızın ztn fenerlilerin %50i sırtındna bıcakaldı adamı neyse... Ben sogukkanlılıgımı koruyorum hersey duzelicek ondan sonra diceklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar