Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 deliller açıklanır da .idda edildiği gibi barizse ve fener küme düşmesse bu sefer ben lig tv yi iptal ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: giresunla alakalı tipler ya, Aziz'in avukatı qq yapmış şikayet etmiş savcıyı, yarın 8.30'da adliyeye gidip ifade verecek Aziz. ama sabah doğru tekrar hastaneye kaldırılmasını bekliyorum şahsen haklı çıktım, kaldırılmış hastaneye cnntürk son dakika geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aziz yıldırım haseki hastanesine goturuldu - ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ya ölcek ya tutuklancak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aziz birde soruşturmayı engellemekten ceza yiyecek bu gidişle . %30 damar tıkanıklığı ağrı yapmaz zira . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sessiz kalma hakkımı kullanıyorum da dememiş, sadece konuşmamış deniyor. Konuşmazsa o da soruşturmayı engelleme olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bu arada fener küme düşerse bariz 2 sezon orda. Bide kimler kalır kimler terk eder acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Noyanh said: aziz birde soruşturmayı engellemekten ceza yiyecek bu gidişle . %30 damar tıkanıklığı ağrı yapmaz zira . şimdide adamın kalbi mi oldunuzda adamdan iyi biliosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 :) Çaktırma noyan var adamın bi planı :) @mokoko açıkladı prof %30 tıkanıklık var müdahele gerektiren bi durum yok diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yok, savciya konusucak, konusmama gibi bi secenegi oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mokoko said: Noyanh said: aziz birde soruşturmayı engellemekten ceza yiyecek bu gidişle . %30 damar tıkanıklığı ağrı yapmaz zira . şimdide adamın kalbi mi oldunuzda adamdan iyi biliosunuz? yok abi az biraz doktorum biliyorum bu işleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Noyanh said: aziz birde soruşturmayı engellemekten ceza yiyecek bu gidişle . %30 damar tıkanıklığı ağrı yapmaz zira . Dedemin %90 tıkalı damarlarına stent takıyorlar üstüne stent de tıkanıyor. 79 yaşında ve hala beden gücünü kullanacak şekilde çalışıyor üstelik. Aziz bi zahmet ağlamasın sdgfdsagfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 az biraz doktor ne demek? Tıp diplomasının 3te1'ini mi verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iyi guzel doktorsun doğal olarak benden katkat daha fazla biliyosun olayı ama ağrısı varsa napıcan adamı hastaneye goturmicen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 çok süpersiniz hepiniz görmediğiniz adama klavye başından teşhis koyabiliyorsunuz kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 SeaGle said: Noyanh said: aziz birde soruşturmayı engellemekten ceza yiyecek bu gidişle . %30 damar tıkanıklığı ağrı yapmaz zira . Dedemin %90 tıkalı damarlarına stent takıyorlar üstüne stent de tıkanıyor. 79 yaşında ve hala beden gücünü kullanacak şekilde çalışıyor üstelik. Aziz bi zahmet ağlamasın sdgfdsagfadf deden çalışıyor diye doğrusu bu değil. hani uyarayım dedim de sonradan üzülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 çok ufak bir ihtimal %0.00001 gibi bir ihtimal belki ama fenerbahçe küme düşmez şampiyonluğu elinden alınmaz aziz yıldırım ve yöneticiler suçsuz bulunursa ne olur sizce? bence iç savaş çıkar kadıköyde toplanan 500 bin fenerli trabzona sefere çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 saglik onemli eyvallah ama artik baya baya soru isareti haline geldi bu gunde 3 posta hastaneye gitme. yazdigim saglik sorunlari ile tutuksuz kalma talebinde elini guclendirmek icin yapiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 agrim var demek icin agrisi olmasi gerekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masquerade said: saglik onemli eyvallah ama artik baya baya soru isareti haline geldi bu gunde 3 posta hastaneye gitme. yazdigim saglik sorunlari ile tutuksuz kalma talebinde elini guclendirmek icin yapiyor galiba. hastanede tutuklu kalsın, ergenekoncular kalıyor nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yok daha vermediler . temmuz sonu ağustos gibi alırım diye düşünüyorum mecburi hizmetim bitti sağlık bakanlığından okula yazı gitcek hizmet yükümlülüğü kalmamıştır diye o zaman vercekler diploma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Tutuksuz yargılanmak için rp yapıyor, istediği hastaneye/doktora ulaştığı anda alıcak işte gereken raporu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu arada adam gerçekten hasta. rp filan değil. en fazla kullanıyordur bu durumunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 biz ne diyoruz, hasta degil turp gibi mi dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mokoko said: iyi guzel doktorsun doğal olarak benden katkat daha fazla biliyosun olayı ama ağrısı varsa napıcan adamı hastaneye goturmicen mi? adli raporda doktor ağrı,acı verecek bir durum olmadıgını psikolojik oldugunu belirtebilir . gerçi hiç bir doktor o riske girmez orası ayrı bir konu . agrım var diyorsa goturcen tabi hastane ye yapcak birşey yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar