Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Haberi alan yönetici otelinden kaçmaya kalktı da yakalandı işte
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şimdi de Metris'te :D ayrıca Şekip Aziz'e haber vermemiştir, direk satışı koydu zaten sorguda haberler doğruysa
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bu sefer isim vermeyecem çünkü isim verince şu durumdaki fbli bünye mesajımı kesiyor biçiyor söylemediğim şeyleri anlıyor, aklınca hakaret etmeye çalışıyor falan... ....da topicteki bazı fbliler şu halde direk http://www.freemmorpgmaker.com/files/imagehost/pics/fd252df19e0109f83af38237880eed1e.jpg
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: Şimdi de Metris'te :D ayrıca Şekip Aziz'e haber vermemiştir, direk satışı koydu zaten sorguda haberler doğruysa Walla bilmiyorumda. Medyanın bildigin yanlıs haber yaptıgına emin gibiyim. Güvenemiyorum. Bide bu tutuklanıp cezaevine gönderilen arkadaşların hkaim cezalarını kestidemi gönderdi? yoksa tutuklumu yargılanıcaklar.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 merak etme birazdan uyancaksın, hepsi bi rüyaydı. herkes fenerden nefret ediyor çünkü en başarılı fener, bunların bilinçaltındaki yansıması olarak kötü bir kabus gördün sadece. fener hala şampiyon.
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Nepherith said: Bu sefer isim vermeyecem çünkü isim verince şu durumdaki fbli bünye mesajımı kesiyor biçiyor söylemediğim şeyleri anlıyor, aklınca hakaret etmeye çalışıyor falan... ....da topicteki bazı fbliler şu halde direk http://www.freemmorpgmaker.com/files/imagehost/pics/fd252df19e0109f83af38237880eed1e.jpg sen bu karenin neresindesin mantar kardeş
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 evet beyler, nedir durum? pelin rapor ver.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aquila said: evet beyler, nedir durum? pelin rapor ver. 3 kişi tutuklandı
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 giresunla alakalı tipler ya, Aziz'in avukatı qq yapmış şikayet etmiş savcıyı, yarın 8.30'da adliyeye gidip ifade verecek Aziz. ama sabah doğru tekrar hastaneye kaldırılmasını bekliyorum şahsen
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dedenle sen gidebilirsin gofretle beni yalnız bırakın
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aquila said: evet beyler, nedir durum? pelin rapor ver. özet diyip spoiler içinde ünal aysalın açıklamasını koymak istedim ama modum diye trollük yapamıyorum :( ben de ünal aysalın açıklamayı koyabilsem, benim de püskevitim olsa!
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 NolaxThensbane said: dedenle sen gidebilirsin gofretle beni yalnız bırakın o gofret dedigin evcil köpek
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Deneme Düşünün bir başkan onca tesisleşmeye imza atmış, Fenerbahçe için varını yoğunu ortaya koymuş senelerce. Bir başkan düşünün ki, iki defa ucundan şampiyonluğu kaybetmiş. İki kez. Hatta son seferinde bir anons skandalı ile şampiyonluk geldi diye sevinmeye başlamışken... Bir başkan düşünün, bunun kendisi için son bir şans olduğunu düşünen, yönetime talip olan rakiplerinin daha bir kanlandığını günden güne farkeden. Takımının başka bir takım ile şampiyonluk yarışında bir önde bir geride, beraberlikte bile sonucun ne olacağı değişen bir rekabet. Ve bu sene senin son şansın. Tepesine binecekler bir sonraki şampiyonluk kaybında. Neredeyse tüm medyanın desteğini almak değil, sahiplenmişsin. Dominantsın tüm spor basınında. Ama bu şampiyonluk gelmezse biteceksin. 12 sene olmuş başkan olalı ve 3 şampiyonluk alabilmişsin. En büyük rakibin senden fazla şampiyon olmuş senin döneminde. Arkadaki mırıltılar güçleniyor, durduramıyorsun. İstifa ettirilme baskısını ensende hissediyorsun. Elinde de güç var, ama... Birden bir olay patlak veriyor. Kaan söylemezgiller'e gönderilen bir mesaj ayyuka çıkartılıyor. E güçlüsün zaten, programdaki yorumculardan birini kovdurtmuşsun zamanında, bir daha yaparsın. Açıklama yaptırıyor, temiz futbol ve yeni yasaya göre bu tarz açıklamaların yargılanması gerektiğine dair. Bir yöneticin kıllanıyor, durumu tartışıyorsunuz. Çevrene dikkat etmeye başlıyorsun. 13 ayrı telefon kullanıyorsun konuşmalarında. İşler ciddiye bindi bir anda. İnce eleyip sık dokuyorsun. Bir anda seni takip eden bir aracın varlığını farkediyorsun. Bunu o araç içindekiler de farkediyorlar. Sen araştırılması emirini veriyorsun ama peşindekiler çoktan o aracın plaka kayıtlarını değiştirmişler. Geri çekiliyorlar. Birşeyler dönüyor ortada. Açıklama üstüne açıklama yaptırıyorsun temiz futbol ve hakem hataları ile ilgili. Durumdan kıllanan rakiplerinin federasyona yaptığı itirazlarını, federasyon üzerindeki gücün sayesinde ceza verdiriyorsun. İşler tıkırında gidiyor. Tam istediğin gibi. Son maç, Sivas başkanıyla konuşuyorsun. Farkında olmadan yaptığı 4 işareti kameralara takılıyor. Maç 3-4 bitiyor. Şampiyonsun. Ama kutlamıyorsun bile. Oturduğun yerde kalmışsın. Fotoğraflarını çekiyorlar. Televizyondaki yorumcularına bunun sezonun stresi olduğunu söyletmişsin ama sevinecek bir şey yok. Cheat açtığın bir oyunda galip gelsen ne kadar sevinebilirsin ki? Olsun şampiyonsun sonuçta. İstediğini öyle ya da böyle almışsın. Ama huzursuzsun. Birşeyler dönüyor arkandan. Şekip de rahatsız. Sonunda öğreniyor birşeyler. Sızdırılıyor. Tek bir söz etmiyorsun o günden sonra basına. Ne dönerse dönsün, ellerinde bir şey olmadığını düşünüyorsun. Sonuçta çevrendekiler de bu işin profesyonelleri... Uyanmışsın, burnuna çay ve omlet kokusu geliyor. Kalkıyorsun. Giyiniyorsun. Kahvaltı süper, ikinci bardak çayını yudumluyorsun zevkle. Kapı çalınıyor. Düşünüyorsun. Kim bu münasebetsiz pazar pazar...
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Hep içimde Fenerbahçe bir şekilde yırtacak diye bir his var.Alıştıramadım kendimi bir türlü :)
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Özet şu; Vazgeçtim o kadar iyi değilmiş resim adsaf
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fener çok net yırtacak bu işten. ama aziz yıldırım hapis yiyecek.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 azizin şike yaptığı tespit edilirse fener yırtamaz, komik olmayın. telegol başlarsa da haber verin ya, gstv izliyorum kamp günlüğü falan, ihmal etmemek lazım onu da
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aziz şikeden değil silahlı hede hödöden yiyecek zaten.
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fener çok net küme düşecek aziz de metrise saz arkadaşlarının yanına gideceek. fenerin yırtacağı tek durum azizden kurtulmak olacak. tek korkum gelenin gideni aratması
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Eskişehir fesh etmiş Ümit Karan'la Bülent Uygun'un sözleşmeleri Gerçi korkuyorum muhtar var, 25 dakka önce vermiştir haberi diye.
Öne çıkan mesajlar