Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aziz Yıldırım avukatı aracığıyla Hakimler Savcılar Yüksek Kuruluna sorgulamanın içeriğiyle ilgili itiraz dilekçesi vermiş. aka şikayetçi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 adam ayıldı bayıldı, demek bu çıkar yolunu aramak için o kadar yatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aziz Yıldırım'ın avukat da fanatik GS'li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Cuce said: ha ıyı, ya yönetici şike yaptı diye; adamın yıllık ıkı yıllık kontratı var d,ye kendisini ikinci ligde harcatması cok anlamsız olur yok yok, eğer serbest kalmazsan da "şu kadar paraya satılabilir" maddesi oluyo parayı bastırıp alıyorlar. zaten öyle bi durumda madde olmasa bile uefaya gidip "doğal yollardan düşmedik biz ve benim futbol hayatımı etkiliyo" dersen uefa araya girip futbolcuyu kurtarıyor. Bildiğim kadarıyla da şöyle yapıyor: mantıklı bir bonservis belirliyo bunu belirleyen alabilir kulüp satmalı diyo. genel olarak futbolcudan yana karar verme prensibi var uefanın. Ama araya uefayı sokmadan ucuza mucuza takımın yarısını satmıştı juve küem düştüğü sene bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 GG beşiktaşıma,ver gelsin sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Genc fenerliler uzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fener küme düşerse GG'yi türkiyede tutamazlar zaten direkt gider yurtdışına. TR'de Semih kalır en iyi ihtimal olarak, yabancı olarak da Lugano kalır o parayı başka yerde alamayacağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aga bu antuyu da takip ediyorlardir. an itibari ile basbakana, cumhurbaskanina, emniyet mudurune, savcilara sovenler var. alirlar bunlari iceri de ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 lig tv bu sene federasyona para vermez abi. ihale tekrar acılır trt alır derim. mutlu mesut 1990 vari bedava izleriz lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 alayı 18 yaş altı olduğu için yırtar zazaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 DoruK said: hakaret olarak algıladığın yer tam olarak neresi söylersen açıklayayım. akıllıca olmayan bir şey için aptalca sıfatını kullanmam hakaret mi oluyor? evet çünkü sana göre akıllıca olmayan bir davranış ve bir de şu DoruK said: benim fanatiklikle alakam yok şu an, fakat senin futbol dünyasına dair bilginin, kahvede bütün gün okey oynayan, futbol konusu açılınca 5 lafından 4'ü transfer lazım transfer olan bıyıkları sararmış amca seviyesinde olduğunu düşünüyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Esh said: lig tv bu sene federasyona para vermez abi. ihale tekrar acılır trt alır derim. mutlu mesut 1990 vari bedava izleriz lan.. e ortada 3 senelik mi ne sözleşme var, onu öyle beleşe feshedemez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 araplara peskes diyorum ligler. :p ttnet alcak hepsini, tek paketle stsl, bank asya izliyecez. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 3 yıllık sözleşmesi var ligtv'nin. E 3 seneye zaten geri gelir Fenerbahçe süper lige eşşek değiller ya. Patlayan karamehmet'e patlar, belki devlet alicenaplık yapar Fenerbahçe'nin yayın haklarını bankasya ihalesinden çıkarıp ligtv'ye verir onlar da zararsız hatta belki karla kapatırlar. Sonuçta şaka değil bir sürü insan ligde bu tarz şike şaibe olduğundan kızıp ligtv'lerini iade etmişti onlar geri dönerse bi şekilde dengeler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Masquerade said: aga bu antuyu da takip ediyorlardir. an itibari ile basbakana, cumhurbaskanina, emniyet mudurune, savcilara sovenler var. alirlar bunlari iceri de ha.ahaha cok iyi olur bu. gereksizlerden kurtuluruz. soyle butun taraftar forumlarindan bi temizlik yapilsa ne iyi olur aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Rewendor said: Esh said: lig tv bu sene federasyona para vermez abi. ihale tekrar acılır trt alır derim. mutlu mesut 1990 vari bedava izleriz lan.. e ortada 3 senelik mi ne sözleşme var, onu öyle beleşe feshedemez ki? hadi fenere gidecek 60m i cıkar (en iyi ihtimal, normalde son 5 sene ortalaması), geri kalır 390m ligtv alan fenerliler %30 ise, %25i unut. fiyatlar zaten ateş pahasıydı. aylık 120 lere çıkmaları gerekir ev abonelerine.. ki yine batarlar bu paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 şimdi geldim de enterasan bir şey var mı? an itibariyle aziz yıldırımın savcıyı şikayet ettiğini öğrendim, usulsuzluk yapmış savcı nası bir uzulsuzluk acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ya çoğu kullanıcının tahhahütü cartı curtu var zaten,ben mesela istesem de aralığa kadar kapatamıyorum ligtv'yi. Öyle çok bi kaybı olmaz bence digitürk'ün, dediğim gibi ufak bi ayarlamayla fenerbahçenin bank asya maçları verilirse ligtv'ye olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tinu said: şimdi geldim de enterasan bir şey var mı? an itibariyle aziz yıldırımın savcıyı şikayet ettiğini öğrendim, usulsuzluk yapmış savcı nası bir uzulsuzluk acaba Fenerbahçe cumhuriyeti kanunlarına uygun davranmamıştır QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 said: FenerManiac - 07.07.2011 04:47 Pazar gunu oyle bir olay olmali ki ... kan ciksa uzulmem‚ bu sadece Fenerbahcenin savasi degil‚ bu artik Ataturkun kurdugu yuce Turkiye Cumhuriyeti'nin savasidir bundan sonra. FenerManiac - 07.07.2011 05:11 Olmali olanlar 1) Aydinlar hemen istifa etmeli 2) Kongre toplanmali‚ insan kiligindaki o pis yaratik hemen Fenerbahceden men edilmeli 3) Yonetim cikip taraftara ayaklanin demeli 4) Pazar gunu savas acilmali ... sadece Istanbulda degil‚ Ankarada‚ Izmirde‚ her sehirde .... 5) Tum branslardaki takimlarimiz liglerden cekilmeli Cidden antululara özel kafa yapan bi madde var yeryüzünde.Inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 antululara özel değil her takımın forumunda var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 said: FenerManiac - 07.07.2011 04:59 Su an savas ciksa‚ orduyu yonetecek adam yok ulkede‚ herkes icerde .... Onun icin tam zamani bence .. bu çok farklı bişeymiş abi.Sıradan taraftar forumlarındaki salyalı ergenlerden değiller yani ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu başlıktaki ilk ve tek postum ; 1. Tüm sanal ve reel fenerli dostlarıma geçmiş olsun diyorum, Allah düşmanımızın başına vermesin 2. Konu zaten yargıda ve federasyonda gerektiği gibi değerlendiriliyor, bugüne kadar takip ettiğimi kadarıyla Fenerbahçe küme düşürülecek ve eksi puan ile bir alt ligden başlatılacak, aynı şekilde Sivasspor 'da ceza alacak, yöneticiler uzunca bir süre hapis yatacaklar 3. Yine Fenerbahçeli tutuksuz yöneticiler, Aykut Kocaman ve bugün de bir kaç futbolcunun demecinden anladığım kadarıyla Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu bu olayları takımdan ve diğer yönetim kurulu üyelerinden habersiz yapmışlar Yanlız bu kişilerin demeçlerinde ise sürekli olarak " biz Fenerbahçe olarak temiziz, suçu işleyenler şahsi olarak ceza alsın " demeleri bana biraz tuhaf geliyor Kongre ile seçilmiş, bugüne kadar karşısında saygıdan! tir tir titredikleri, el pençe divan kesildikleri kişi, şimdi gücünü ve iktidarını kaybedince, ondan senelerin intikamını almak isteyenlere soruyorum ; Düşünün ki Aziz Yıldırım gibi birisiniz, yıllarca yiyerek tüketemeyecek miktarda paranız var, toplumda saygın bir işadamısınız, normal bir insanoğlunun dileyebileceği herşeye sahipsiniz, amma ve lakin içinizdeki o büyük Fenerbahçe aşkı bütün bu elli küsür senelik geçmişinizi ve otuz kırk senelik geleceğinizi yok edecek, eziyete dönüştürecek bir olaya sevk ediyor sizi Şimdi soruyorum size, Aziz Yıldırım mı daha çok seviyor Fenerbahçe 'yi, yoksa Nihat Özdemir mi ? Ya da Aykur Kocaman mı ? Ya da kaptan Alex, veyahut bugün konuşsan Gökhan Gönül mü ? Gayet tabiki Aziz Yıldırımın yaptıklarını doğru ve mantıklı bulmuyorum, ama şunu da biliyorum ki her AŞK bir gün sahibini YAKAR ( Sanırım Aziz Yıldırım 'ı ne kadar sevmediğimi, yaptıklarından ne kadar rahatsız olduğumu bu forumlardaki herkes bilir ) Bu bağlamda ; acaba diyorum, bütün bu olaylar cereyan ederken, teknik takip yapılırken, akil kişiler bu süreçleri de iyi değerlendirip, olayları bu aşamaya gelmeden, Fenerbahçe gibi milyonlarca taraftarı olan bir camiayı kamuoyu ve bütün dünya önünde bu kötü duruma sokmadan, Ergenekon ve benzeri siyasi davalardan bildiğimiz şekilde ( misal Erdoğan-Büyükanıt görüşmesi ) Aziz Yıldırım ve bu işe yeltenen diğer kişileri eylemi yapmadan gerektiği şekilde uyararak sonlandırsaydı, onları futbol camiasının dışarısına alsaydı, ve bu işin sonunda bileğinin hakkıyla kazanının kupaya sahip olmasına müsade etseydi bugünden daha kötü bir durum mu ortaya çıkardı ? Fenerbahçe bugün küme düşer, camia içerisindeki bu kişilerden tamamen arınır, yeni bir yönetim ve yeni bir vizyon ile herşeye yeniden başlar, aslanlar gibi mücadele ederek bileğinin hakkı ile tekrardan Süper Lige döner İşte o gün bütün takım taraftarları, futbolseverler de alkışlar, herkesin saygısını kazanır, " Türkiyenin dörttte üçü fener düşmanı " propagadası ile bizlere bugünleri yaşatanlar ise de hak ettikleri cezaları çekerler Bugün bize düşen ise tüm fenerli dostlarımıza destek olmak, empati kurarak onları çok iyi anlamak, bugünlerin geride kalması için ise elimizden geleni yapmaktır Düşene vurmak çok kolaydır, burada fenerle binlerce sayfa dalga geçebilirsiniz, ama emin olun bu size hiçbirşey kazandırmayacak Şunu hiçbir zaman unutmayın, ezeli rekabet ve ebedi dostluk dendiğinde akla üç takım gelir ; ( lütfen diğer takım taraftarı arkadaşlar beni yanlış anlamasın ) BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE-GALATASARAY Şimdi sıra sizde, Fenerbahçe sizlere bugüne kadar ezeli rekabeti yaşattı, şimdi sizde onlara Ebedi dostluğunuzu gösteriniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 vay be, harrykewell bile beklemediğim kadar düzgün yaklaştı olaya. ilk defa bi postunu beğendim sanırım lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya aziz yaptı suçunu o çeksin nasıl bi mantık. fenerbahce klübü seçmedi mi bu adamı?kongreyle gelmedi mi bu adam?sorumlusu niye fenerbahce kulubu olmuyor? sen git mafya,ne iş yaptığı belli olmayan adamı yıllardır başkan seç sonra AMO HORSOYO AZOZ YOPTO de. yok yeeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar