Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Darksun said:

Hala fanatik tipler çıkıp bu kadar olaylar vs'den sonra şike yokki yahu biz bilek hakkıyla çatır çatır aldık demiyorlarmı resmen karikatürsünüz.

Fanatik ve karikatür olan sensin abi aslında. O lafı edenler futbolcular ve teknik heyet, kendilerinin ve yönetimin büyük çoğunluğunun bu olaylardan haberi olmadığı için de böyle bir tepki vermeleri normal.

Taraftar kesimi içinse bence TFF'nin kararına kadar suçlu diyen de, suçsuz diyen de hatalı. Beklemekten başka yol yok.

Ben bu forumu kastetmiştim, futbolcularınızdanda bilen vardır (Emre kesin biliyordur mesela) ama Aykut'un bunu bildiğine bende inanmıyorum. Adama biz karşı tarafı satın alacağız merak etme deseler istifa edip giderdi herhalde.

Birşey olmuş olmasa bunca adamın içeride ne işi var yapmayın allah aşkına. Bu öyle alelade bir durum olmaktan çıktı şunun futbol tarihimizde örneği yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

EricCantona said:

Gerçekten anlamıyosun galiba. Basmıyor mu anlamadım ki.
Sen diyosun ki Türk futbolundaki en şüpheli adam eski TFF başkanı Haluk Ulusoy.
Ben de diyorum ki şuan şüpheli olarak ifade verilmeye çağrılmış bi eski TFF başkanı varken Haluk Ulusoy'u işin içine karıştırmak kadar saçma bişey yok.

Şikeden yakalanmış içeri atılmış adamlar varken tutup da geçmişte şu oldu bu oldu diyerek onlarla karşılaştırmak kadar saçma bişey yok.
Bununla karşılaştırılabilicek hiç bir olay yok, hiç bir zaman bu kadar büyük bir dava olmadı,bu kadar çok kanıt olduğu da söylenmedi.

Bende diyorum ki şike kanuna 14 nisanda girdi. Şimdi sen bana sende bende diyorum ki diyeceksen ikimizde susalım lütfen.

Buldum senin anladığın dilde cevap vermek lazım.

Bana göre Türkiye'de bu konularda en şüpheli adam Can Bartu.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

EricCantona said:

Ben de diyorum ki şuan şüpheli olarak ifade verilmeye çağrılmış bi eski TFF başkanı varken Haluk Ulusoy'u işin içine karıştırmak kadar saçma bişey yok.

Şikeden yakalanmış içeri atılmış adamlar varken tutup da geçmişte şu oldu bu oldu diyerek onlarla karşılaştırmak kadar saçma bişey yok.
Bununla karşılaştırılabilicek hiç bir olay yok, hiç bir zaman bu kadar büyük bir dava olmadı,bu kadar çok kanıt olduğu da söylenmedi.

Bende diyorum ki şike kanuna 14 nisanda girdi. Şimdi sen bana sende bende diyorum ki diyeceksen ikimizde susalım lütfen.

Şike kanuna 14 nisan'da girmedi. Yok oyle bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

El-Barto said:

LathspeLL said:

Ohh sonunda...

Ara ara takip ettim konuyu ama şu FB nefreti nasıl saçmalatmış şurda, şaşırmadım tabi.

Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. Yani takımların FB karşısında birleştiğini oyunlarından görüyorsunuz zaten. Son maçta adamlar bizi yenmek için son saniyeye kadar saldırdı, terler döktük resmen.

Aykut Kocaman'ın dediği gibi "karşı takımın kalecisi son dakkada gol atmaya bizim sahadaydı, 2. kalecinin ayakkabısı sahadaydı." Böyle bir tablo var ya ortada.

şunu neye dayanarak söylüyosun peki? aziz yıldırım suçlu bulunsa da böylemidir olay?

Bu lafımın arkasındayım ben. İzlerken bizzat gördüm adamların ölümüne saldırdığını, gol kaçırınca sinirlendiğini.

Abi bariz üstün olduğumuz, enteresan maç olarak ben geçen sene şampiyonluk için oynadığımız Trabzon maçıdır. Yani adamlar "alda at" şeklinde oynamasına rağmen atamayıp kaptırdık şampiyonluğu. Orda Trabzon bildiğin yattı bence. Ama diğer maçlara baktım, bariz millet FB şambiyon olmasında kim olursa olsun diye oynadı.

ya zaten yapılan şikeler takımlar bazında değil yani fenerbahce tum takımı satın almıyor, o yuzden sivas maçında sivas gerçekten iyi oynadı ama olay korcandaymış mesala, eskişehir maçında sezer serbest kaldı 45 dk da oyundan çıkmıştı belkide orda bülent e 45 dk da çıkar diye anlaştılar bunlar varsayım tabi ama, aykutun şike diye konuşalan maçlarda rakiplerimiz canla başla oynadı demesi bir şeyi değiştirmez dediğim gibi komple bir takımı satın alınmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Birşey olmuş olmasa bunca adamın içeride ne işi var yapmayın allah aşkına. Bu öyle alelade bir durum olmaktan çıktı şunun futbol tarihimizde örneği yok.

Futbol tarihimizde 3 ay önce yürürlüğe giren yasanın da örneği yok çünkü. "Yapmadık" anlamında demiyorum bunu, onu deliller gösterecek hala. Geçmişte daha beteri bile yapılmıştır, onu diyorum. Yakalanan biz olduk ama, bu bahane değil.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Yine geceye açıklanır sanırım nilep :D

edit:anlamıyor nilep zannediyor ki 14 nisandan önce şike serbestti yasalara göre :)

Sırf Feneri yakalamak için yasa çıkardı Tayyip diye ağlamaya başlicak birazdan kafasını yastığa gömüp :)

zaten uykusuzum 10u 10 geçe yattım işte 45 dakka önce kalktım belki aziz sorguya girince biraz daha uyurum ama çok değişik kafalar dönmüş yine burada.

Arkasokak hakkaten rahatsız edici olmaya başladı artık. Atatürk kıyaslaması falan. Onu geçtim artık Fenerbahçe Cumhuriyeti demek suç olsun lan, biri Kürdistan dese bölücü diye taşlarsınız :P hayır hakkaten rahatsız edici, muz cumhuriyetisiniz olm yeter iki dakka haddinizi bilin.

Baggio her zamanki gibi Fenerbahçe'nin gururu olmuş.

Haluk Haluk diye ağlamalar başlamış, bekliyordum problem değil. Kendilerine gelince başarıları çekilemiyor, bize gelince şikeciyiz. Ama kimin adamları içerde? Yeni yasa teşvik primini suç haline getirdi, şike zaten suçtu. Bunu da anlayamayan yetolar işte.

neyse kavga çıkmasın şimdi halim yok hiç, ama biraz susun haddinizi bilin, ne Türkiye Cumhuriyeti'nden büyüksünüz, ne hukuktan.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Buddha said:

EricCantona said:

Şike kanuna 14 nisan'da girmedi. Yok oyle bisey.

http://www.elmahaber.com/peki-kanun-ne-diyor-56904h.html
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz büyük bir şike olayına kalkışmak için bir adamda deli cesareti yada birilerinin garanti vermiş olması gerek.

şimdi eğerli klup içinden birileri azizi indirmeyi kafaya koyduysa, bu sene yasa ile beraber tam fırsattı çünkü fener ve trabzon kafa kafaya gidiyor fenerin başından 2 kere son haftada kaybedilen şampiyonluk geçmişki bursa olayı yanlış anons felan felakatti, şimdi bütün bunları toparladığında azize yönetim içinden yada çevresinden birileri başkan gel ayarlayalım şu işi bak yine son hafta gitmesin , bak bu iş böyle garanti vb konuşmalar yaptıysa, bir takım devlet içinden insanlar yakalanmayacağına dair garantiler verdiyse aziz de kacan o 2 şampiyonluğun stresi ile bu işe kalkışmış olabilir,

ama sonrasıda bu çok güvendiği garanti verdiği adamlar bunu polise ihbar edip azizi satmış olabilirler. he tabi bütün bunlar işin içinde komplo felan olmasıda azizi masum yapmaz başarı adına takımı bu pisliğe bulaştırdıysa fenere büyük ihanet etmiş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

tafircan said:

peki aranizda

bu sikeler 2002 yilindan once yapilsaydi da

FB gibi arkasinda milyonlarca taraftar destegi olan bir klubun baskani iceri alinirdi

diyeniniz var mi ?

Sen ısrarla mevzuyu siyasete getiriyorsun.
Ben o zaman sana şunu diyeyim,bu soruşturma Ekim'den beri yürütülüyorsa ve aradan 10 ay geçtikten sonra bu tutuklamalar yapılıyorsa senin o gizli özne olarak övdüğün hükümetin çok hem de çok büyük bir çıkarı ve planı var demektir.

Bak karambolde deniz feneri davası ile ilgili bazı kişiler göz altına alındı.Kaç kişinin haberi oldu?Hepsinden öte,başta partinin genel başkanı olmak üzere,milletvekillerinin neredeyse 5'te 1'i hakkında mahkeme dosyaları bulunan ve milletvekilliği dokunulmazlığı nedeniyle haklarında soruşturma yapılamayan iktidarın adil olduğuna anca senin gibi iktidar yandaşları inanır.Bir de Trabzonlular.O kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...