EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Buddha said: toggie said: UEFA yan cizmisse kesin Ulusoy UEFA'yı satın almıstır. Haluk kadar şüpheli bir adam daha yoktur heralde bu lig tarihinde. Klup başkanı olup bişeyleri ayarlamak TFF başkanı olup ayarlamaktan daha zor. Göstere göstere gördük abicim herşeyi. Adalet madalet sadece FB'ye zaten. Yok işinize nasıl geliyorsa ona göre adaletçi falan oluyorsunuz. Ahlak dersi veriyorsunuz forumda duruma göre :) Yalnız o Haluk Ulusuyo şuan evinde sırıtarak izliyor haberleri, Mahmut Özgener nerde ne yapıyor biliyor musun? Şuan tutuklu adamlar varken hakikaten Haluk Ulusoy daha mı şüpheli bu adamlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Buddha said: toggie said: UEFA yan cizmisse kesin Ulusoy UEFA'yı satın almıstır. Haluk kadar şüpheli bir adam daha yoktur heralde bu lig tarihinde. Klup başkanı olup bişeyleri ayarlamak TFF başkanı olup ayarlamaktan daha zor. Göstere göstere gördük abicim herşeyi. Adalet madalet sadece FB'ye zaten. Yok işinize nasıl geliyorsa ona göre adaletçi falan oluyorsunuz. Ahlak dersi veriyorsunuz forumda duruma göre :) haluk doneminde 3 sampiyonlugunuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Baggio said: TD)Pentagram said: abi bence para nerden geliyorsa kabul etmeli spor klübü.yok işadamı dindarmış,arapmış,koministmiş,ataistmiş,yahudiymiş np Futbolu geriden takip etmek bu olsa gerek. http://www.goal.com/tr/news/455/d%C3%BCnya-haberleri/2011/01/11/2300665/platini-finansal-fair-play-gelece%C4%9Fi-kurtaracak iyide bu benim dediğimle alakalı birşey değilki.maddi güc sağlayan kişinin dini imanı önemli değil dedim.Uefa klüplerin başına geçecek kişilerin din iman yapısını düzenleyen bir yönetmelik getiriyor yazmıyor orda.Klüplerin harcamalaarını düzenliyeceğini söylüyor. lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 "bordomavi forumlarından" said: Beyler,hükümet operasyonun yapılacağını taa en başından beri biliyordu...Eski spor bakanımız Faruk Özak, Sadri Şeneri 6-7 ay önce uyarmış "sakın bulaşmayın bu tür şeylere,ilerde büyük gelişmeler olacak" diye.. Açıkcası ben rahatım,bizimkilerin bu işe bulaşmadığı konusunda eminim...Eksik teşebbüs olayını istanbul medyasından başka kimse dillendirmiyor,bu trabzona kurulmak istenen bir tuzak dikkatli olmak lazım.. asıl şu kanıtlansa bir şekilde keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 TD)Pentagram said: iyide bu benim dediğimle alakalı birşey değilki.maddi güc sağlayan kişinin dini imanı önemli değil dedim. Daha ne alakalı olacak abi, ama kıvır şimdi tabi. Kulübün kendi gelirinden fazla harcayamaması demek, başkan ben miymişim Ali Koç muymuş farketmiyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yok arkadaş karı milletini karıştırmayacaksın futbola, bariz anlamıyorlar :D Çok klişe belki ama şu ntvspordaki kadına ofsaytı sorsan bilemez bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 TD)Pentagram said: Baggio said: TD)Pentagram said: abi bence para nerden geliyorsa kabul etmeli spor klübü.yok işadamı dindarmış,arapmış,koministmiş,ataistmiş,yahudiymiş np Futbolu geriden takip etmek bu olsa gerek. http://www.goal.com/tr/news/455/d%C3%BCnya-haberleri/2011/01/11/2300665/platini-finansal-fair-play-gelece%C4%9Fi-kurtaracak iyide bu benim dediğimle alakalı birşey değilki.maddi güc sağlayan kişinin dini imanı önemli değil dedim.Uefa klüplerin başına geçecek kişilerin din iman yapısını düzenleyen bir yönetmelik getiriyor yazmıyor orda.Klüplerin harcamalaarını düzenliyeceğini söylüyor. lolz adam tayyip fanboy beyler. para varken allah'a tapacak haliniz yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 EricCantona said: Buddha said: toggie said: UEFA yan cizmisse kesin Ulusoy UEFA'yı satın almıstır. Haluk kadar şüpheli bir adam daha yoktur heralde bu lig tarihinde. Klup başkanı olup bişeyleri ayarlamak TFF başkanı olup ayarlamaktan daha zor. Göstere göstere gördük abicim herşeyi. Adalet madalet sadece FB'ye zaten. Yok işinize nasıl geliyorsa ona göre adaletçi falan oluyorsunuz. Ahlak dersi veriyorsunuz forumda duruma göre :) Yalnız o Haluk Ulusuyo şuan evinde sırıtarak izliyor haberleri, Mahmut Özgener nerde ne yapıyor biliyor musun? Şuan tutuklu adamlar varken hakikaten Haluk Ulusoy daha mı şüpheli bu adamlardan? O zaman şike kanunu yoktu arkadaşım. Senin beyninin alamadığıda bu. Eskide böyle kapsamlı iş yapılsa çok kişinin başı yanardı. Şike'ninde soruşturulabilmesi için kanuna geçmesi gerekiyor. Neden Haluk Ulusoy deyince hemen GS'liler savunmaya geçiyor? Başkanınız falan mıydı? Biz mi bilmiyoruz? Yoksa sizde çok iyi biliyorsunuz adamın aslında nereye çalıştığınıda ondan böyle Haluk gibi bir adamıda savunuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak said: kulisle giderek ban borozanlığına dönüşüyor tekrar açıklayayım. Atatürk ismi dedelerimizin dönemini kafalarımızda ütopik bir şekilde nasıl canlandırıyorsa, bizim dönemimizi de çocuklarımızın kafasında recep tayyip erdoğan ismi canlandıracak anlatabildim mi? futbol için galatasarayın uefalı dönemini nasıl ki hagi'nin simgesel ismi canlandıracaksa, Fenerbahçe'nin kurumsal ve Cumhuriyetleşen halini de Aziz Başkan ismi simgesel olarak ifade edecek, anlatabildim mi canlar? Birincisi aklı başında kesimin kafasında canlanıyor Atatürk ütopik dediğin şekilde. Ki aklı başında kesim putlaştırmıyor Atatürk'ü (senin Aziz Yıldırım'a yaptığını geçtim, Atatürk'ü bile putlaştırmıyorlar), anlamaya çalışıyorlar. Atatürk'ün yaptığı çoğu hamlede meşruluk ön plana çıkar. Hukuk değil belki ama meşruluk. Bu yüzden çoğu ülkeyi de yanına çekmeyi başarabilmiştir Atatürk. Ayrıca o dönem yapılan daha çok emeğe yönelik hamlelerdi. Tayyip Erdoğan'ın güce yönelik, güçlüyü yüceltecek amerikanvari politikası değil. Emin ol; aklı başında kesim muhtemelen üniversiteleri paralı yapacak, ne bileyim örneğin eczaneleri yokedip büyük marketlerin içine tıkacak, böylece büyük marketleri, yani güçlüyü koruyacak Tayyip Erdoğan'a Atatürk'e baktığı gibi bakmayacaktır. Onun döneminde güçlenmiş kesim sempatiyle bakar geriye. Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe Cumhuriyetine gelince tamamen fanatizm yaptığın kanısındayım ki, Atatürk'le karşılaştırdığın ilk mesajda çok ağırıma giden bir kelime var: aristokrasi. Aristokrat diyorsun Fenerbahçe'ye ve bunu Türkiye'nin kurucu milletiyle karşılaştırıyorsun. Ayıptır. Fenerbahçe'ye aristokrasiyi layık görebilirsin belki, çünkü yaptığın şey tam olarak o şu anda. Burnun dik, "halkı" hor görüyorsun. Biz pastamızı yiyoruz kulübümüzde, onlar ne yaparlarsa yapsınlar diyorsun ki; bu ki, çok acı bir nokta işte, bunu yanındaki komşundan azıcık daha fazla kazandığın için yapıyorsun. Eskiden senle aynı olan, hatta belki senden zengin olan; ama gül gibi geçindiğiniz komşundan. Kendini yüceltmiyorsun, haberin olsun. Kendini yalnızlaştırıyorsun. Ha son olarak, sen divan kurulu üyesi değilsen, oy hakkın yok galiba cumhuriyette. Ama cumhuriyetlerde oy hakkı esastır diye bilirim ben, yoksa sen vatandaşı değilmisin Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin. Arkasokak için yazdım da şu wot'u okumasanız da olur. Benim soracağım şudur. Yahu, şu kadar güveniniz yok mu Fenerbahçe'nin divan kuruluna. Yani Tayyip Erdoğan bir adam istedi diye, onu seçtirebileceğini zannetmiyorum ben divanda. Ya da yanılıyor muyum, bilmiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://i.imgur.com/ba6Xo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Arkasokak cok temiz troll konu nasil sikeden atatürke geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: TD)Pentagram said: Baggio said: TD)Pentagram said: abi bence para nerden geliyorsa kabul etmeli spor klübü.yok işadamı dindarmış,arapmış,koministmiş,ataistmiş,yahudiymiş np Futbolu geriden takip etmek bu olsa gerek. http://www.goal.com/tr/news/455/d%C3%BCnya-haberleri/2011/01/11/2300665/platini-finansal-fair-play-gelece%C4%9Fi-kurtaracak iyide bu benim dediğimle alakalı birşey değilki.maddi güc sağlayan kişinin dini imanı önemli değil dedim.Uefa klüplerin başına geçecek kişilerin din iman yapısını düzenleyen bir yönetmelik getiriyor yazmıyor orda.Klüplerin harcamalaarını düzenliyeceğini söylüyor. lolz adam tayyip fanboy beyler. para varken allah'a tapacak haliniz yok tabi. hemen çözdün yani toggie. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şike hep suçtu arkadaşım asıl senin beyninin almadığı bu. Sizin söylediğiniz her bi bok dedikodu. Bak altını çizerek falan yazıyorum anla diye,yapmıştır yapmamıştır bilemem diyorum. Yapmadı demiyorum ama sen de yaptı diyemezsin eğer Haluk Ulusoy baban falan değilse. Diğer tarafta bir federasyon başkanı şüpheli olarak ifade verilmeye çağrılıyor. Sen hala biri diğerinden daha şüpheli diyosan çık bi oksijen falan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hacı sen müslümansın varsayalım(inancını bilmiyorum), ben hristiyan patron istemiyorum dermisin?Adamın dini imanı ümmetinden banane,klübe para getirip katkı veriyormu okey. bunu diyorum ben.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Saykoleo said: Benim soracağım şudur. Yahu, şu kadar güveniniz yok mu Fenerbahçe'nin divan kuruluna. Yani Tayyip Erdoğan bir adam istedi diye, onu seçtirebileceğini zannetmiyorum ben divanda. Ya da yanılıyor muyum, bilmiyorum ki. Mümkün değil Tayyip'in bir müdahalesi. Bütün divanı içeri atarsa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 TD)Pentagram said: hacı sen müslümansın varsayalım(inancını bilmiyorum), ben hristiyan patron istemiyorum dermisin?Adamın dini imanı ümmetinden banane,klübe para getirip katkı veriyormu okey. bunu diyorum ben.:) demem tabi de ilgisi yok bence konuyla. banane insanların neye taptıgından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Seele said: Arkasokak cok temiz troll konu nasil sikeden atatürke geldi. yeto alert :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ohh sonunda... Ara ara takip ettim konuyu ama şu FB nefreti nasıl saçmalatmış şurda, şaşırmadım tabi. Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. Yani takımların FB karşısında birleştiğini oyunlarından görüyorsunuz zaten. Son maçta adamlar bizi yenmek için son saniyeye kadar saldırdı, terler döktük resmen. Aykut Kocaman'ın dediği gibi "karşı takımın kalecisi son dakkada gol atmaya bizim sahadaydı, 2. kalecinin ayakkabısı sahadaydı." Böyle bir tablo var ya ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi herkes inanmak istediğine inansın isteyen bu olanların temiz futbolla,şikeyle alakası oldugunu düşünsün.kolluk kuvvetlerimiz ve savcılarımızın ülkemizin bu kanayan yarasına artık dur demek için bu cesur adımları attıgına inansın. bu olayın sadece şikeyle alakası olmadıgını,arada büyük güç çekişmeleri oldugunu,olayın arkasında para,güç vb koşturmaların oldugunun inancındayım öyle tayyip %50 oy aldı daha ne istesin azizden bence geçerli bir argüman değil.bu kadar güç-mevki ve para sahibi adamların çıkar çatışması yaşaması cok dogal. ha şike olup olmadıgınıda hala bilmiyoruz,en azından fenerbahce ile ilgili. 5. gün oldu hala dogru düzgün bir kanıt bir açıklama yok bu ülkede kanıtsız yahut yalan yanlış belgeler/kanıtlarla hapis yatan düzünelerce insan var,sadece gündemi takip etseniz bundan haberdarsınızdır. isteseler o fenerbahceli yöneticileri 5-6 yıl hapiste tutarlar zerre kanıt ve gerçeğe ihtiyaç duymadan. bunu herkes biliyor ben o para alış verişinin vidyoalrını fotolarını görmek istiyorum,içimde soru işareti bırakmayacak kesin kanıtları görmek istiyorum.hemde hemen. hükümet cem uzan'ı hedef aldıgında aykut kocaman istanbul spor'daydı,yapılan onca pisliğe rağmen takımı kümede tuttu,şimdi yine böyle olaylar cıkıyor,yine aykut kocaman başta,yazık adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Buddha said: Saykoleo said: Benim soracağım şudur. Yahu, şu kadar güveniniz yok mu Fenerbahçe'nin divan kuruluna. Yani Tayyip Erdoğan bir adam istedi diye, onu seçtirebileceğini zannetmiyorum ben divanda. Ya da yanılıyor muyum, bilmiyorum ki. Mümkün değil Tayyip'in bir müdahalesi. Bütün divanı içeri atarsa belki. Bana da öyle geliyor işte de, topicte genel görüş tam tersi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 toggie said: TD)Pentagram said: hacı sen müslümansın varsayalım(inancını bilmiyorum), ben hristiyan patron istemiyorum dermisin?Adamın dini imanı ümmetinden banane,klübe para getirip katkı veriyormu okey. bunu diyorum ben.:) demem tabi de ilgisi yok bence konuyla. banane insanların neye taptıgından. e işte bilader,bende diyorumki ülker geçse fenerin başına ne olur.adam dinciymiş,bilmem neciymiş fenerbahçeye katısı olucakmı,adam gibi ilgilencekmi evet se tamam diyorum. bu yüzden konuyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 LathspeLL said: Ohh sonunda... Ara ara takip ettim konuyu ama şu FB nefreti nasıl saçmalatmış şurda, şaşırmadım tabi. Öncelikle Aykut Kocaman'ın ve Alex'in söylediklerini katılıyorum. Fenerbahçe savaşarak aldı bu sezonu. Yani takımların FB karşısında birleştiğini oyunlarından görüyorsunuz zaten. Son maçta adamlar bizi yenmek için son saniyeye kadar saldırdı, terler döktük resmen. Aykut Kocaman'ın dediği gibi "karşı takımın kalecisi son dakkada gol atmaya bizim sahadaydı, 2. kalecinin ayakkabısı sahadaydı." Böyle bir tablo var ya ortada. şunu neye dayanarak söylüyosun peki? aziz yıldırım suçlu bulunsa da böylemidir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 EricCantona said: Şike hep suçtu arkadaşım asıl senin beyninin almadığı bu. Sizin söylediğiniz her bi bok dedikodu. Bak altını çizerek falan yazıyorum anla diye,yapmıştır yapmamıştır bilemem diyorum. Yapmadı demiyorum ama sen de yaptı diyemezsin eğer Haluk Ulusoy baban falan değilse. Diğer tarafta bir federasyon başkanı şüpheli olarak ifade verilmeye çağrılıyor. Sen hala biri diğerinden daha şüpheli diyosan çık bi oksijen falan al. Ya arkadaşım 14 nisanda yürürlüğe girdi. TFF'den bahsetmiyorum. Zaten TFF kendi bu kadar kapsamlı araştıramazdı. Ve bu yüzdendirki bu ülkede 100 yıldır şikeler bulunamıyordu. 300 sayfadır cahil cahil konuşuyorsun baydın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Saykoleo said: Buddha said: Saykoleo said: Benim soracağım şudur. Yahu, şu kadar güveniniz yok mu Fenerbahçe'nin divan kuruluna. Yani Tayyip Erdoğan bir adam istedi diye, onu seçtirebileceğini zannetmiyorum ben divanda. Ya da yanılıyor muyum, bilmiyorum ki. Mümkün değil Tayyip'in bir müdahalesi. Bütün divanı içeri atarsa belki. Bana da öyle geliyor işte de, topicte genel görüş tam tersi gibi. Abi "bunu seçeceksiniz panpalar" diye birini getirecek değil ya, zaten sevilen ve tanınan birini ince kulislerle diğer adayların önüne çekecektir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 TD)Pentagram said: toggie said: TD)Pentagram said: hacı sen müslümansın varsayalım(inancını bilmiyorum), ben hristiyan patron istemiyorum dermisin?Adamın dini imanı ümmetinden banane,klübe para getirip katkı veriyormu okey. bunu diyorum ben.:) demem tabi de ilgisi yok bence konuyla. banane insanların neye taptıgından. e işte bilader,bende diyorumki ülker geçse fenerin başına ne olur.adam dinciymiş,bilmem neciymiş fenerbahçeye katısı olucakmı,adam gibi ilgilencekmi evet se tamam diyorum. bu yüzden konuyla alakalı. futbola siyaset karısmıs olur. para ile ilgisi yok durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar